• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer için rahim kalınlıgınız kaçtı?

Aslinda bende doktoruma hic soru sormam yani 8 mm oldugunu bile kendisi soyledi bi dahaki gitmemde soylemedi bende sormadim iyi dedi yolladi . Cok merak eden biri degilim . Bu konuyu actigimda bu konular hakkinda cok konusmak istiyordum. Ama simdi gonlum gecti. Yarin icinde korkuyorum. Aslinda 0 heyecan vardi stressiz bi gun gecirdim . Ama suan uyuyamiyorum heyecan da yok garip bi duygu
Kime gidiyorsun?

Amin canim benim. Evet doktorun gercekten iyise herseyine itimat edersin ama suphelenirsen bende senin gibi yapardim. En son pgtye yumurtalarimi yolladim. 3 tanesinden 2 tanesi iyi geldi dediler okadar . Gittim kontrole sormayayim dedim ama dayanamadim. Dedim sagliksiz gelen yumurtanin sorunu neydi yani sakatmi vs insan merak ediyor okadar para veriyosun . Hic soru sormadigim icin sasirdi doktor kekelemeye basladi sonradan toparladi 9.kromozom filan biseyler dedi anlamadim. Doktoruma guveniyorum ama bazi seyleri soylemesi gerektigine inaniyorum
Ben de sadece “çok iyi” lafı duyuyordum.her işlemde her kontrolde ama 1 hatalı çümle ile 3’ye hazırlanırken şüphelendim ve üstüne gidince olayın dosyamdaki bilgilerle başka doktora gidince hislerimin tamamen doğru olduğunu,iyi kalitedeki embriyolarımın hazır olmadan yerleştiğini öğrendim.Allah hepimizi çaresizlikle sığındığımız doktorlardan yana güldürsün

Amin canim benim. Evet doktorun gercekten iyise herseyine itimat edersin ama suphelenirsen bende senin gibi yapardim. En son pgtye yumurtalarimi yolladim. 3 tanesinden 2 tanesi iyi geldi dediler okadar . Gittim kontrole sormayayim dedim ama dayanamadim. Dedim sagliksiz gelen yumurtanin sorunu neydi yani sakatmi vs insan merak ediyor okadar para veriyosun . Hic soru sormadigim icin sasirdi doktor kekelemeye basladi sonradan toparladi 9.kromozom filan biseyler dedi anlamadim. Doktoruma guveniyorum ama bazi seyleri soylemesi gerektigine inaniyorum
Ben de sadece “çok iyi” lafı duyuyordum.her işlemde her kontrolde ama 1 hatalı çümle ile 3’ye hazırlanırken şüphelendim ve üstüne gidince olayın dosyamdaki bilgilerle başka doktora gidince hislerimin tamamen doğru olduğunu,iyi kalitedeki embriyolarımın hazır olmadan yerleştiğini öğrendim.Allah hepimizi çaresizlikle sığındığımız doktorlardan yana güldürsün

Transferiniz oldu mu ben 11.10 da çıktım hayırlısı Allahtan 2 tane grade 2a transferim oldu endumetrium 16
Hadi gozun aydin canim . Ben daha bekliyorum aramalarini sinir oldum inanki

Her şeyde bi hayır arıyorum ben. Şer gibi görünse de bunda da vardır bir hikmet. Başka bir doktora gitmen gerekiyormuş. Daha iyi olur umarım herşey..
İnşallah bu sefer muradına erersin canım..
Ben uzun bi tedavi ardından tup bebekle hamile kaldım. Pco var bende.
Çok uzun bir süreçti. Tek başıma mücadele vererek, kulaklarımı insanlara tikayarak ve en zor anımda bile güçlü olmaya çalışarak geçirdim. Kayınvalidem sürekli şu hamile, bunun ikinci çocuğu oldu va şeyler diyordu.. En önemlisi cahil insanlara kulak tıkayıp sizden büyük Allah var diyebilmek.. Neyse ki ilk tup bebekte oğlum oldu.. 4 sene sonra yani..
İkinci için de tedaviye başlamayı düşünüyordum. Ama 3 aydır regl olmamıştım. Adet söktürücü verdi adet olunca başlayalım demişti ama adet olamadım. Hamile kalmışım meğerse. Hep derdim ki benim doğal yoldan olmaz. Ama dediğimden utandım. Olmazları olduran Allah ı unutmuş gibi sanki..
Bunu niye anlatıyorum, çünkü her zorluğun ardından mutlaka bir kolaylık vardır..
İnanıyorum ki sizler de güzel haberler alıp yavrularınızin mis kokusunu içinize çekeceksiniz.
Dualarım tüm evlat sahibi olmak isteyenler için..

Her şeyde bi hayır arıyorum ben. Şer gibi görünse de bunda da vardır bir hikmet. Başka bir doktora gitmen gerekiyormuş. Daha iyi olur umarım herşey..
Çok uzun bir süreçti. Tek başıma mücadele vererek, kulaklarımı insanlara tikayarak ve en zor anımda bile güçlü olmaya çalışarak geçirdim. Kayınvalidem sürekli şu hamile, bunun ikinci çocuğu oldu va şeyler diyordu.. En önemlisi cahil insanlara kulak tıkayıp sizden büyük Allah var diyebilmek.. Neyse ki ilk tup bebekte oğlum oldu.. 4 sene sonra yani..
İkinci için de tedaviye başlamayı düşünüyordum. Ama 3 aydır regl olmamıştım. Adet söktürücü verdi adet olunca başlayalım demişti ama adet olamadım. Hamile kalmışım meğerse. Hep derdim ki benim doğal yoldan olmaz. Ama dediğimden utandım. Olmazları olduran Allah ı unutmuş gibi sanki..
Bunu niye anlatıyorum, çünkü her zorluğun ardından mutlaka bir kolaylık vardır..
İnanıyorum ki sizler de güzel haberler alıp yavrularınızin mis kokusunu içinize çekeceksiniz.
Maşalllaaaahhh.Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın.adet söktürücüyü de kullanmış mıydınız?

Ayy ne guzel seyler yazmissin icime su serptin resmen Allah razi olsun canim benim.okuyunca yazini bi an evet olmazlari oldurur Rabbim. Rabbim evlatlarini sana bagislasin

Evet kizlar saat 4 de cagirdilar . Dondurulmuslar icinde ayridan 1500 istediler . Bastan neden soylemiyorlar anlamadim

Transferim yapildi cok sukurr kizlar:halay::halay:

Hadi hayirlisi olsun canim hakkinda :)
Darisi basima :)
Saglikla kucagina almak nasip olsun.
Su onundeki 12 gun dikkat et kendine
Stressiz guzel gecsin insallah
Sagol canimcim Allah razi olsun :)) cok sukur sorunsuz gecti . Hatta embryogla konustuk icimize su serpti . Cozdururken bozulabiliyormus bizimkisi cok sukur 100 de 100 iyi dedi herhangi bisey olmamis Allah ima sukurler olsun yanliz igneler cok agir geldi kalcam simdiden cok aciyor . Rabbim herkese ilk denemede nasip etsin ugrastirmasin

Senden demi istediler?tahmin etmiştim.Çok istemişler
Evet malesef ama icimizi rahatlatacak seyler soyledi esimde ilk kizmisti ama sonradan hak verdi helali hos olsun dedi . Hayirlisiyla sagliklisiyla tutup insallah devam eder hamileligimiz

Sagol bebegim :KK200:

Back
X