Insallah canim benim:))Allah razı olsun canım..
Sen de bu duyguyu yaşar evlatların kucağında yazarsın inşallah seneye :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim benim:))Allah razı olsun canım..
Sen de bu duyguyu yaşar evlatların kucağında yazarsın inşallah seneye :)
Sagol canimcim Allah razi olsun :)) cok sukur sorunsuz gecti . Hatta embryogla konustuk icimize su serpti . Cozdururken bozulabiliyormus bizimkisi cok sukur 100 de 100 iyi dedi herhangi bisey olmamis Allah ima sukurler olsun yanliz igneler cok agir geldi kalcam simdiden cok aciyor . Rabbim herkese ilk denemede nasip etsin ugrastirmasin
Benim test gunune kadar canim bide ben jel kullaniyordum icimde topaklama olmus bu sana yaramaz dedi karindan igne verdi bide bugun kalcadan baska bi igne daha vurdu resmen ayaklarima kadar uyustu bu igne iki tane bi de haftaya vurulcakmisim.Cok sevindim canim
Progestan ignesi vuruldu sanirsam tutunsun diye.. o igneyi tecrubeli biri vurmadiginda agri yapiyo.. ben ilk yaptirdigimda baya agri olmustu.. sonra bildigim baska hemsireye yaptirmaya basladim agri olmadi.. 2 gune 1 vuruluyodu progestan.. sendede oyle mi ?
Canım transfer nasıl oluyor anlatırmısın biraz?tuvalete sıkışıkmı gitmemiz gerekiyorEvet malesef ama icimizi rahatlatacak seyler soyledi esimde ilk kizmisti ama sonradan hak verdi helali hos olsun dedi . Hayirlisiyla sagliklisiyla tutup insallah devam eder hamileligimiz
Klinikte ictim canim ben bir litre su . Baya sıkısıktım dedim ben kesin kaciricam :)) ama kisa surdu uzun incecik bi seyle girdi biseyler yaptilar pek anlamadimCanım transfer nasıl oluyor anlatırmısın biraz?tuvalete sıkışıkmı gitmemiz gerekiyor
Orda hemen tuvalete gittinmi?yada yatırdılarmı bi süre:))Klinikte ictim canim ben bir litre su . Baya sıkısıktım dedim ben kesin kaciricam :)) ama kisa surdu uzun incecik bi seyle girdi biseyler yaptilar pek anlamadimcocugumu aldim geldim
![]()
Hayırlı olsun tedaviniz birlikte gün sayacağızKlinikte ictim canim ben bir litre su . Baya sıkısıktım dedim ben kesin kaciricam :)) ama kisa surdu uzun incecik bi seyle girdi biseyler yaptilar pek anlamadimcocugumu aldim geldim
![]()
Sagol canim evet 27 sinde benim test gunum ama cesaret edebilirsem 10.gun yaparim.Hayırlı olsun tedaviniz birlikte gün sayacağız
:) hic kalkmadim kiz altima idrar yapabilcegim bisey koydular ama cok zorlandim yatarak idrar yapmak cok zormus :)Orda hemen tuvalete gittinmi?yada yatırdılarmı bi süre:))
Benim elime kağıt verdiler test günü 26 aralık yazıyordu iyi oldu çok beklememek. Bana da idrar için sürgü verdiler ama yapamadım hiç yapamadım zaten 1 saat 15 dk sonra wc ye kalktımSagol canim evet 27 sinde benim test gunum ama cesaret edebilirsem 10.gun yaparim.
Ya ben dayanamadim surgu getirdiler banada zaten transfer islemim o kadar komikti ki yani kacirdim kacircaktim . Doktorumdan olsun hastane calisanlari olsun cok memnunum ya Allah cc hepsinden razi olsunBenim elime kağıt verdiler test günü 26 aralık yazıyordu iyi oldu çok beklememek. Bana da idrar için sürgü verdiler ama yapamadım hiç yapamadım zaten 1 saat 15 dk sonra wc ye kalktım
Benim elime kağıt verdiler test günü 26 aralık yazıyordu iyi oldu çok beklememek. Bana da idrar için sürgü verdiler ama yapamadım hiç yapamadım zaten 1 saat 15 dk sonra wc ye kalktım