Transfer+IdrarTesti+KanTesti😍😍

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Z P

Mucizelerimmm🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
9.329
En iyi cevaplar
1
12.169
148
Merhabalar hanimlarr 🧚🏽‍♀️🧚🏽‍♀️Transferime geri sayim baslamistir. 😀Allah nasip ederse persembe gunu transfer islemim var. Rabbim sonucumuzu hayirli kilsin. Kimsenin kucagini bos birakmasinn 🤲😍 Benim gibi transfer gununu bekleyenler + Transferi olup test gununu bekleyenler + Kan testinden once Idrar testi yapanlar + Kan tahlili yapanlar .... BUYRUN BU TOPIKTE BULUSALIM 🙈🍃😍😍

Merhabalar hanimlarr 🧚🏽‍♀️🧚🏽‍♀️Transferime geri sayim baslamistir. 😀Allah nasip ederse persembe gunu transfer islemim var. Rabbim sonucumuzu hayirli kilsin. Kimsenin kucagini bos birakmasinn 🤲😍 Benim gibi transfer gununu bekleyenler + Transferi olup test gununu bekleyenler + Kan testinden once Idrar testi yapanlar + Kan tahlili yapanlar .... BUYRUN BU TOPIKTE BULUSALIM 🙈🍃😍😍

Rabbim hayırlısını nasip etsin canım benim de kısmet olursa çarşamba günü transferim🤗

• Beğen
Reactions: Z P
Canım benimde İnşallah transferim bu hafta. Bir birimiz için dua edelim. Rabbim güzel sonuçlar almamızı nasib etsin:anneadayı::emir_bebek:

• Beğen
Reactions: Z P
Merhaba. Ben de dün transfer oldum ❤️

Bir tane. İnşallah tutunur minnoşlarımızın hepsi 😊

İnşallah canım benim rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin içinde bizede 🤲benim de 4 tane döllenmiş yum vardı az önce aradılar 2 tane kalmış biri iyimiş diğeri ona göre biraz daha durumu kötüymüş Dr artık yarına 2 tane kalırsa ikisini de transfer edeceğim dedi. Gerçi biz 1 tane ye de razıyız. Sağlıklı hayırlı olsun da bir tane olsun🍼👶😁

İnşallah canım benim rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin içinde bizede 🤲benim de 4 tane döllenmiş yum vardı az önce aradılar 2 tane kalmış biri iyimiş diğeri ona göre biraz daha durumu kötüymüş Dr artık yarına 2 tane kalırsa ikisini de transfer edeceğim dedi. Gerçi biz 1 tane ye de razıyız. Sağlıklı hayırlı olsun da bir tane olsun🍼👶😁
Geride olmamasini hic dert etme kuzum hayirlisiyla ikiside tutuyomus bidde 😀

Kizlae idrar testi aldiniz mi ? Ben sahsen evde yapmayi dusunuyorum. Dondurulmus oldugu icin catlatma ignesinin etkisi falan olmuyor bizde. 2 gun kaldi transferime. Olumsuz olsada canimiz sagolsun😊

Kızlar 3.gün embriyosu için en erken idrar testini ne zaman yapabilirim ?Aşırı merak ediyorum 🤦‍♀️

Merhaba canim.senin kac embriyon vardi 4. Gune bekletilen oldu mu

Back
X