Transfer+IdrarTesti+KanTesti😍😍

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım yumurtaların toplaniyor ve ertesi gun merkezden seni arayip iste su kadar emriyonuz dollendi diye haber veeiyolar ve ertesi gun tekrar ariyolar 2. Gune hepsi gelisti yada su kadari gelisti ve en sonda 3. Gun yada 5. Gun dondurmaya uygun goruyolar oda emriyolarin durumuna gore degisiyormus onuda sana haber veriyolar yine benm 20 yumurtam toplandi 13 tanesi dollendi 4 tanesi 5. Gune gitti ve onalri dondurdular su an 2. Transferimi oldum geriye 2 dondurulmus emriyom kaldi
Sorununuz neydi amh düşüklüğü benim 0.23 yaş 31

Canım yumurtaların toplaniyor ve ertesi gun merkezden seni arayip iste su kadar emriyonuz dollendi diye haber veeiyolar ve ertesi gun tekrar ariyolar 2. Gune hepsi gelisti yada su kadari gelisti ve en sonda 3. Gun yada 5. Gun dondurmaya uygun goruyolar oda emriyolarin durumuna gore degisiyormus onuda sana haber veriyolar yine benm 20 yumurtam toplandi 13 tanesi dollendi 4 tanesi 5. Gune gitti ve onalri dondurdular su an 2. Transferimi oldum geriye 2 dondurulmus emriyom kaldi
bu arada bilgiler için öok teşekkür ederim inş güzel haberlernizi bekliyorum🙏

Aslinda ben 1.5 yil normal yumurta buyutme tedavileri gordum hepsi bosaymis tani ilk negatif denememden sonra doktorum laparoskopi ve histeroskopi yapmak istedi bende kabul ettim ve bir tupum feci bri sekilde enfeksiyonlu yapismis iyice onu aldi sag tupumu diger tupumde yani sol tupum oda tıkali ameliyattan sonra normal yollarla cocugumun olmicagini ogrendim 23 yasindayim ben de ve buda ameliyattan sonraki transferim galiba buda olmadi su an aslinda sorunum yok doktor ameliyatta rahimede cizik attim dedi yani allah vermeyince olmuyor butun hormon degerleirm guzel sperm cok iyi yumurta cok iyi rahim cok iyi emriyolar cok.iyi diyor doktorum ama bm 2. Denememde olmadi 1 adette negatif aşılamam var ben 3 yıllık evliyim ama olmicagini bilince insan uzuluyor yani yaş 40 i gecmedikce bence yasin onemi yok ben 23 yasindayim ve 2 negatifim var siz dusunun yani

Back
X