Bende 8.ci gun ogrenmistim oglumdaEvet dondurulmuş. Kızıma hamileyken 6.gün öğrenmiştim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 8.ci gun ogrenmistim oglumdaEvet dondurulmuş. Kızıma hamileyken 6.gün öğrenmiştim![]()
Ne ilaclari kullaniyosun kuzum suanAyyy hayırlısı ile inşallah canım![]()
Ne ilaclari kullaniyosun kuzum suan
Siz transfer oldunuz mu? Cnm.Rabbim hayırlısını nasip etsin canım benim de kısmet olursa çarşamba günü transferim![]()
İnşallah sıkı sıkı tutunsunlar. Kucağınız bebişlerle dolsun canım❤Bende bugun transfere gidiyorummm kizlarr![]()
Siz transfer oldunuz mu? Cnm.
Bende bugun transfere gidiyorummm kizlarr![]()
Ne güzel. Hayırlı olsun İnşallah sıkı sıkı tutunsunlar.Evet dün oldum canım çift embriyo
Evet canim suan yapildi 1 saat yaticakmisim cok.sukur buyk kismini atlattikHayırlısı olsun inşallah canım çok güzel bir duygu tadını çıkar![]()
Hayırlı olsun İnşallah pozitifleri görmek nasip etsin.Evet canim suan yapildi 1 saat yaticakmisim cok.sukur buyk kismini atlattik
Cok titredim asiri suan usuyorumHayırlı olsun İnşallah pozitifleri görmek nasip etsin.heyecanlanmışsınızdır.
Evet canim suan yapildi 1 saat yaticakmisim cok.sukur buyk kismini atlattik
1 Saat dinlenmen yeterli dediler kuzum banada. Simdi yatma firsatim oldu cocugu anneme verdim. Kapida dolandirsin diye. Durmuyorki kuzum. Rabbim goruyor. Bugun cok huysuz bide herseye agliyor. Yiyecegi ekmegi varsa olurda dogar da hayirlisi olsun.Ben 3 saat kalkmadım yerimden gerçi 1 gece hastanede kaldık. Benim bulunduğum yere 4 saatlik arası var diye. Az önce çıktık yola
1 Saat dinlenmen yeterli dediler kuzum banada. Simdi yatma firsatim oldu cocugu anneme verdim. Kapida dolandirsin diye. Durmuyorki kuzum. Rabbim goruyor. Bugun cok huysuz bide herseye agliyor. Yiyecegi ekmegi varsa olurda dogar da hayirlisi olsun.
oyle canım dikkat ediyorum bende ama hani aşırı pimpirikli degilim cünkü bazı sorumluluklarım var 2 yasında oglum laftan sozden de anlamıyor kiDoğrudur canım alacak nefesi varsa her şekilde doğar ama insan elinden geleni yapıp pişman olmak istemiyor..
oyle canım dikkat ediyorum bende ama hani aşırı pimpirikli degilim cünkü bazı sorumluluklarım var 2 yasında oglum laftan sozden de anlamıyor kiGörümcem bizde pazae günü gider iki tane veledi var küçük hepside o yüzden evde bagrıs cıgrıs eksik olmuyor
![]()
Merhaba. Ben de dün transfer oldum![]()
Canım ne yaptın idrar testi yaptınmı?Evet dün oldum canım çift embriyo