Transfer+IdrarTesti+KanTesti😍😍

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kizlar 2. Gun 3 hucreli olup..5. Gune giden embriyosu olan varmi aranizda..

Benimde dondurulmus 3 emriyom var 5. Gun ebriyosu kalitleri gayet iyitmis ama ilk denemem negatif oldu sonra laparoskopiyle sağ tüpüm alindi sol tupumunde tîkalı oldugunu ogrendim simdide estrofem kullaniyorum ve climara bant rahimin kalinlasmasi icin

Insallah butun bekleyen anne adaylarinin transferi pozitif sonuclanır

• Beğen
Reactions: Z P
Bende yalovada yaşıyorum bahçeci fulya ya gidiyorum .2.derken donmuş embriyomuydu şuanki
Evet dondurulmus 5. Gun emriyosu geriye 2 ad. Emriyom kaldi ama olmayinca olmuyor yani bilmiyorum moralim cok bozuk ve adette olmadim 12 aralikti adetim bir onceki transferde adete 1 gun kala kanamam baslamisti

Evet dondurulmus 5. Gun emriyosu geriye 2 ad. Emriyom kaldi ama olmayinca olmuyor yani bilmiyorum moralim cok bozuk ve adette olmadim 12 aralikti adetim bir onceki transferde adete 1 gun kala kanamam baslamisti
O zaman iyi düşünün bence hamile olabilirsiniz olumlu düşünün🙏🙏bu embriyo kaliteleri neye göre acaba en iyisi ne bir de yumurta toplandığı gün belli oluyor mu

O zaman iyi düşünün bence hamile olabilirsiniz olumlu düşünün🙏🙏bu embriyo kaliteleri neye göre acaba en iyisi ne bir de yumurta toplandığı gün belli oluyor mu
Canım yumurtaların toplaniyor ve ertesi gun merkezden seni arayip iste su kadar emriyonuz dollendi diye haber veeiyolar ve ertesi gun tekrar ariyolar 2. Gune hepsi gelisti yada su kadari gelisti ve en sonda 3. Gun yada 5. Gun dondurmaya uygun goruyolar oda emriyolarin durumuna gore degisiyormus onuda sana haber veriyolar yine benm 20 yumurtam toplandi 13 tanesi dollendi 4 tanesi 5. Gune gitti ve onalri dondurdular su an 2. Transferimi oldum geriye 2 dondurulmus emriyom kaldi

Back
X