- 19 Şubat 2018
- 1.482
- 1.055
- 133
- 38
Canım ne yaptın idrar testi yaptınmı?
Sabah ilk idrarla yaptım canım ama negatif çıktı. Arkadaşla konuştum erken daha dedi. Bilemedim bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ne yaptın idrar testi yaptınmı?
Kaçıncı günün bugün?Sabah ilk idrarla yaptım canım ama negatif çıktı. Arkadaşla konuştum erken daha dedi. Bilemedim bende
Transfer günü dahil 8.günümKaçıncı günün bugün?
Bu akşam kan vereceğimHayırlı olsun canımkan mı verdin yoksa idrar tahlili ile mi öğrendin?
Bu akşam kan vereceğim
Amin inşallah hepimizeHayırlısı olsun canım bu gece yüzü suyu hürmetine rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin içinde bizede![]()
InsaAllah canim benimm. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsinInsallah butun bekleyen anne adaylarinin transferi pozitif sonuclanır
Bir tane test var evde. Cumartesi günü yapmayı düşünüyorum5.gün oluy
Sonuçlarınız ne oldu? Benimde yumurta toplamam varInsallah butun bekleyen anne adaylarinin transferi pozitif sonuclanır
Benim yarın 12.gunum sabah kan vericem ama bu sabah idrar testi yaptim negatif 2.transderimde negatif bence sabah ogrenicemSonuçlarınız ne oldu? Benimde yumurta toplamam var
Nerde yaptırdınız nasip ya inş değildir duamdasın cnmBenim yarın 12.gunum sabah kan vericem ama bu sabah idrar testi yaptim negatif 2.transderimde negatif bence sabah ogrenicem
Bursa eurofertil bilmiyorum sabah gorucez ama 5. Gun emriyosuydu idrar teste cikardiNerde yaptırdınız nasip ya inş değildir duamdasın cnm
Bende yalovada yaşıyorum bahçeci fulya ya gidiyorum .2.derken donmuş embriyomuydu şuankiBursa eurofertil bilmiyorum sabah gorucez ama 5. Gun emriyosuydu idrar teste cikardi
Evet dondurulmus 5. Gun emriyosu geriye 2 ad. Emriyom kaldi ama olmayinca olmuyor yani bilmiyorum moralim cok bozuk ve adette olmadim 12 aralikti adetim bir onceki transferde adete 1 gun kala kanamam baslamistiBende yalovada yaşıyorum bahçeci fulya ya gidiyorum .2.derken donmuş embriyomuydu şuanki
O zaman iyi düşünün bence hamile olabilirsiniz olumlu düşününEvet dondurulmus 5. Gun emriyosu geriye 2 ad. Emriyom kaldi ama olmayinca olmuyor yani bilmiyorum moralim cok bozuk ve adette olmadim 12 aralikti adetim bir onceki transferde adete 1 gun kala kanamam baslamisti
O zaman iyi düşünün bence hamile olabilirsiniz olumlu düşününbu embriyo kaliteleri neye göre acaba en iyisi ne bir de yumurta toplandığı gün belli oluyor mu
Canım yumurtaların toplaniyor ve ertesi gun merkezden seni arayip iste su kadar emriyonuz dollendi diye haber veeiyolar ve ertesi gun tekrar ariyolar 2. Gune hepsi gelisti yada su kadari gelisti ve en sonda 3. Gun yada 5. Gun dondurmaya uygun goruyolar oda emriyolarin durumuna gore degisiyormus onuda sana haber veriyolar yine benm 20 yumurtam toplandi 13 tanesi dollendi 4 tanesi 5. Gune gitti ve onalri dondurdular su an 2. Transferimi oldum geriye 2 dondurulmus emriyom kaldiO zaman iyi düşünün bence hamile olabilirsiniz olumlu düşününbu embriyo kaliteleri neye göre acaba en iyisi ne bir de yumurta toplandığı gün belli oluyor mu