Transfer+IdrarTesti+KanTesti😍😍

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Z P

Mucizelerimmm🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
9.329
En iyi cevaplar
1
12.169
148
Merhabalar hanimlarr Transferime geri sayim baslamistir. Allah nasip ederse persembe gunu transfer islemim var. Rabbim sonucumuzu hayirli kilsin. Kimsenin kucagini bos birakmasinn Benim gibi transfer gununu bekleyenler + Transferi olup test gununu bekleyenler + Kan testinden once Idrar testi yapanlar + Kan tahlili yapanlar .... BUYRUN BU TOPIKTE BULUSALIM

Rabbim hayırlısını nasip etsin canım benim de kısmet olursa çarşamba günü transferim

Reactions: Z P
Canım benimde İnşallah transferim bu hafta. Bir birimiz için dua edelim. Rabbim güzel sonuçlar almamızı nasib etsin

Reactions: Z P
Merhaba. Ben de dün transfer oldum

Bir tane. İnşallah tutunur minnoşlarımızın hepsi

İnşallah canım benim rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin içinde bizede benim de 4 tane döllenmiş yum vardı az önce aradılar 2 tane kalmış biri iyimiş diğeri ona göre biraz daha durumu kötüymüş Dr artık yarına 2 tane kalırsa ikisini de transfer edeceğim dedi. Gerçi biz 1 tane ye de razıyız. Sağlıklı hayırlı olsun da bir tane olsun

Geride olmamasini hic dert etme kuzum hayirlisiyla ikiside tutuyomus bidde

Kizlae idrar testi aldiniz mi ? Ben sahsen evde yapmayi dusunuyorum. Dondurulmus oldugu icin catlatma ignesinin etkisi falan olmuyor bizde. 2 gun kaldi transferime. Olumsuz olsada canimiz sagolsun

Kızlar 3.gün embriyosu için en erken idrar testini ne zaman yapabilirim ?Aşırı merak ediyorum

Merhaba canim.senin kac embriyon vardi 4. Gune bekletilen oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…