Merhabalar hanimlarrTransferime geri sayim baslamistir. Allah nasip ederse persembe gunu transfer islemim var. Rabbim sonucumuzu hayirli kilsin. Kimsenin kucagini bos birakmasinn Benim gibi transfer gununu bekleyenler + Transferi olup test gununu bekleyenler + Kan testinden once Idrar testi yapanlar + Kan tahlili yapanlar .... BUYRUN BU TOPIKTE BULUSALIM
Merhabalar hanimlarrTransferime geri sayim baslamistir. Allah nasip ederse persembe gunu transfer islemim var. Rabbim sonucumuzu hayirli kilsin. Kimsenin kucagini bos birakmasinn Benim gibi transfer gununu bekleyenler + Transferi olup test gununu bekleyenler + Kan testinden once Idrar testi yapanlar + Kan tahlili yapanlar .... BUYRUN BU TOPIKTE BULUSALIM
Canım benimde İnşallah transferim bu hafta. Bir birimiz için dua edelim. Rabbim güzel sonuçlar almamızı nasib etsin
InsaAllah kuzucum Rabbim emeklerimizi bosa cikartmasin benim 2 gunum kaldi heyecan basti
Merhaba. Ben de dün transfer oldumMerhabalar hanimlarrTransferime geri sayim baslamistir. Allah nasip ederse persembe gunu transfer islemim var. Rabbim sonucumuzu hayirli kilsin. Kimsenin kucagini bos birakmasinn Benim gibi transfer gununu bekleyenler + Transferi olup test gununu bekleyenler + Kan testinden once Idrar testi yapanlar + Kan tahlili yapanlar .... BUYRUN BU TOPIKTE BULUSALIM
Merhaba. Ben de dün transfer oldum
Bir tane. İnşallah tutunur minnoşlarımızın hepsiHayırlısı olsun canımbir embriyo mu yoksa 2 mi
Bir tane. İnşallah tutunur minnoşlarımızın hepsi
Hadi hayirlisi olsun kuzum.Merhaba. Ben de dün transfer oldum
Hadi hayirlisi kuzum. Pes peseyiz hepimizBenim yarın kızlar... Birbirimize bol bol dua edelim
InsaAllah kuzumm idrar testi falan aldin mi hic. Ben siparis vermeyi dusunuyorumdaBir tane. İnşallah tutunur minnoşlarımızın hepsi
Geride olmamasini hic dert etme kuzum hayirlisiyla ikiside tutuyomus biddeİnşallah canım benim rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin içinde bizedebenim de 4 tane döllenmiş yum vardı az önce aradılar 2 tane kalmış biri iyimiş diğeri ona göre biraz daha durumu kötüymüş Dr artık yarına 2 tane kalırsa ikisini de transfer edeceğim dedi. Gerçi biz 1 tane ye de razıyız. Sağlıklı hayırlı olsun da bir tane olsun
Bir tane test var evde. Cumartesi günü yapmayı düşünüyorumInsaAllah kuzumm idrar testi falan aldin mi hic. Ben siparis vermeyi dusunuyorumda
Hadi hayirlisi kuzum ama dondurulmusmu embriyo canimBir tane test var evde. Cumartesi günü yapmayı düşünüyorum5.gün oluyor
Geride olmamasini hic dert etme kuzum hayirlisiyla ikiside tutuyomus bidde
Evet dondurulmuş. Kızıma hamileyken 6.gün öğrenmiştimHadi hayirlisi kuzum ama dondurulmusmu embriyo canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?