- 15 Ekim 2023
- 670
- 541
- 23
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorunuz belirliyor onu tazemi dondurulmusmu diye ama rahim dinlendirme guzel sonuclar alinan bi yontem muhtemelen sizede uygulanir...Merhaba! Benim bu hafta opu var 10 yumurtam var ama taze transfer mi yapalım yoksa dondurulmuş mu kararsısız. Sizce? Şimdi taze transfer yaparsak ve embriyo kalırsa direk ilaçsız iğnesiz diğer aylarda dondurulmuş transfer yapılabiliyor mu?
Canım merhaba sürecin hayırlı olsunMerhaba! Benim bu hafta opu var 10 yumurtam var ama taze transfer mi yapalım yoksa dondurulmuş mu kararsısız. Sizce? Şimdi taze transfer yaparsak ve embriyo kalırsa direk ilaçsız iğnesiz diğer aylarda dondurulmuş transfer yapılabiliyor mu?
Teşekkür ederimDoktorunuz belirliyor onu tazemi dondurulmusmu diye ama rahim dinlendirme guzel sonuclar alinan bi yontem muhtemelen sizede uygulanir...
Embriyolarinizi dondurursaniz sadece adet sonrasi transfer surecinde kullanilan ilaclar igneler var onlarla transfer oluyosunuz. Taze transfer olsanizda onlari kullaniyorsunuz :))
Çok teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun inşallah sağlıklı bebişler olurlarCanım merhaba sürecin hayırlı olsunbenden 14 tane toplandı. Benim doktorum prosedür olarak 3. Gün embriyosu transfer ediyor bana da taze transfer düşünüyorduk ama 3. Gün transfere diye gittiğimde ağrılarım devam ediyordu ve ultrason da şişlik görülüyordu ben rahim dinlendirme istedim. Doktorum karar senin demişti. Bende yönlendirmesini beklerdim. Benim durumumda olup transfer olanlar da olmuş sonra burda okudum ama o zaman anlık bi karardı umarım doğru yapmışımdır. Suan adetimi geçirdim dondurulmus transfer olucam Estrofem folik asit ve coraspin kullanıyorum iğne falan kullanmıyorum suan transferim 7si gibi olacak
![]()
Evet benim Opu sonrası karar değişti diyeyim. Bana bıraktı ben dondurulmuş olsun dedim. Biz ne bilelimÇok teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun inşallah sağlıklı bebişler olurlarEvet benim doktorumda biz ne dersek ona tamam diyor ama doktorun doğru olanı ve ihtimalin yüksek olanı belirtmesi daha güzel olurdu ben araştırarak biraz öğrendim yoksa hiç birşey bilmiyoruz
bana taze transfer olacaksan opu işleminde hatırlat dedi sadece. Opu sonrası duruma göre dondurmaya da karar verilebiliyor anladığım kadarıyla?
Opu dan sonra karar verilir transferin tazemi yoksa dondurulmus yapilacagina doktorunuz belki ondan söylememiştirTeşekkür ederimBize birşey demedi biz hiçbirşey bilmediğimizden hemen olsun demiştik, doktorda siz nasıl derseniz dedi. O yüzden bende buraya sormak istedim
![]()
Merhaba yumurta toplama sonrası ilk adetinizde mi başladınız transfer için benim doktorum 2. Adette başlamamızı önerdiCanım merhaba sürecin hayırlı olsunbenden 14 tane toplandı. Benim doktorum prosedür olarak 3. Gün embriyosu transfer ediyor bana da taze transfer düşünüyorduk ama 3. Gün transfere diye gittiğimde ağrılarım devam ediyordu ve ultrason da şişlik görülüyordu ben rahim dinlendirme istedim. Doktorum karar senin demişti. Bende yönlendirmesini beklerdim. Benim durumumda olup transfer olanlar da olmuş sonra burda okudum ama o zaman anlık bi karardı umarım doğru yapmışımdır. Suan adetimi geçirdim dondurulmus transfer olucam Estrofem folik asit ve coraspin kullanıyorum iğne falan kullanmıyorum suan transferim 7si gibi olacak
![]()
Opudan 5 gün sonra taze transfer oldu canımMerhaba yumurta toplama sonrası ilk adetinizde mi başladınız transfer için benim doktorum 2. Adette başlamamızı önerdi
Merhaba ben ilk adetimde başladım 14 yumurtam toplanmıştı.Merhaba yumurta toplama sonrası ilk adetinizde mi başladınız transfer için benim doktorum 2. Adette başlamamızı önerdi
Ohss olmadınız ama değil mi bende yumurtalıklarımda sıvı göründüMerhaba ben ilk adetimde başladım 14 yumurtam toplanmıştı.
Yapıldımı transferinizMerhaba ben ilk adetimde başladım 14 yumurtam toplanmıştı.
Evet yapıldı çok şükür dualarınızı beklerimYapıldımı transferiniz![]()
Taze transfer olunca ohss olma riskim vardı 1 adet geçtikten sonra yaptık zaten ağrım sızım geçmişti o yüzden olmadımOhss olmadınız ama değil mi bende yumurtalıklarımda sıvı göründü
Bendense 10 adet toplandı aslında eşim ilk adette gitseydik diyor o yüzden merak ettim sizinkini hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallahTaze transfer olunca ohss olma riskim vardı 1 adet geçtikten sonra yaptık zaten ağrım sızım geçmişti o yüzden olmadım
İnşallah canımBendense 10 adet toplandı aslında eşim ilk adette gitseydik diyor o yüzden merak ettim sizinkini hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallah![]()
Bende öyle dedim o daha iyi bilir sonuçta zaman geçmiyor gibi oluyorİnşallah canımbazen sabırsız olabiliyoruz ama geç olsun güç olmasın diyelim kendini iyi hisesedersen doktoruna tekrar danışabilirsin. Hakkında hayırlısı olsun
![]()
Merhaba! Benim bu hafta opu var 10 yumurtam var ama taze transfer mi yapalım yoksa dondurulmuş mu kararsısız. Sizce? Şimdi taze transfer yaparsak ve embriyo kalırsa direk ilaçsız iğnesiz diğer aylarda dondurulmuş transfer yapılabiliyor mu?