• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer olanlar gelin sohbet edelim

Kızlar merhaba. 6 temmuz transfer tarihim. 18 temmuzda test yapmam gerekiyo ve 14 temmuz adet tarihim. Ayın 14 ü hiç gelmesin istiyorum. Çok korku ve stres yapıyorum. Adet olmak istemiyorum :KK17: vücudumda çok bi değişiklik yok. Sadece adet dönemlerimde olduğu gibi göğüslerimde şişlik var. Dokununca acıyo biraz.bir kaç gün önce adet sancısına benzer sancılarım vardı. Kesin adet oluyorum demiştim. Ama bu iki gündür o da yok. Belin bugün çok ağrıdı ve kasığımın alt kısımları sanki içerden yırtılıyormuş gibi acıyo. Eğer bunlar bebeğimden kaynaklı belirtilerse seve seve çekmeye razıyım😥 benimle aynı gün transfer olup da hiç test yapan oldu mu içinizde? Ben adet tarihimi sağ salim atlatırsam pZartesi ya da salı test yapmayı düşünüyorum da...

Kızlar merhaba. 6 temmuz transfer tarihim. 18 temmuzda test yapmam gerekiyo ve 14 temmuz adet tarihim. Ayın 14 ü hiç gelmesin istiyorum. Çok korku ve stres yapıyorum. Adet olmak istemiyorum :KK17: vücudumda çok bi değişiklik yok. Sadece adet dönemlerimde olduğu gibi göğüslerimde şişlik var. Dokununca acıyo biraz.bir kaç gün önce adet sancısına benzer sancılarım vardı. Kesin adet oluyorum demiştim. Ama bu iki gündür o da yok. Belin bugün çok ağrıdı ve kasığımın alt kısımları sanki içerden yırtılıyormuş gibi acıyo. Eğer bunlar bebeğimden kaynaklı belirtilerse seve seve çekmeye razıyım😥 benimle aynı gün transfer olup da hiç test yapan oldu mu içinizde? Ben adet tarihimi sağ salim atlatırsam pZartesi ya da salı test yapmayı düşünüyorum da...
Benimde 7 temmuz da transferin oldu kasık ağrıları psikolojik mi ilaçtan mı yoksa bebek tutunuyor ondan mı bilemedim bende de var çok kötü bel ağrım var bu 3 gündür kaçıncı gün embriyosu sizinki

Benimde 7 temmuz da transferin oldu kasık ağrıları psikolojik mi ilaçtan mı yoksa bebek tutunuyor ondan mı bilemedim bende de var çok kötü bel ağrım var bu 3 gündür kaçıncı gün embriyosu sizinki
5. Gün embriyosu. Benim de aynı sekilde işte belim ve kasıklarım ağrıyo arada bir geçiyo sonra yine oluyo belirti aramak da istemiyorum. Adet sancım diye de korkuyorum. İnşallah bebek yapıyodur bu sancıları🙏

5. Gün embriyosu. Benim de aynı sekilde işte belim ve kasıklarım ağrıyo arada bir geçiyo sonra yine oluyo belirti aramak da istemiyorum. Adet sancım diye de korkuyorum. İnşallah bebek yapıyodur bu sancıları🙏
Sizin ki benimkinden önce çıkar sonuç benim 3.gün ebriyosu

Kizlar bence belirti aramayin sadece dikkat edin dikkatli beslenin derimm ananas findik ceviz dut kurusu tuketin bol sebze ve balik yiyin derimm

Ben beklemedim yaptım. Evde 2.çizgşyi gördüm ama çok sevinmicem kan tahlili yapim öyle sevineyim

Kızlar su gibi akıntısı olan varmı? Yada başına gelen

Ilk transverimde su gibi akintim vardi.pozitif olmustu. Ikinci transverimde akintim yoktu negatif oldu hatta olmadigini akintidan anlamistim.
İnş dediğin gibidir ya altıma kaçırıyorum zannediyorum sürekli rahatsız ediyo. Benimde ilk transferimde olmamıştı akıntı sonuç negatifti

Benim de testimi yapmama 2 gün kaldı. Bende de su gibi akıntı oluyo. İnşallah dediğiniz gibidir. İyice endişelenmeye başladım. Bir de biraz önce göbek deliğimin etrafında kısa süreli bi yanma hissettim hiç böyle olan var mı?

Benim bugün transferden sonra 5.günüm. Herhangi bir belirti yok gibi yalnız araliklarla hafif akıntı var. İlk gün akşam küçük kahverengi bir leke oluştu, bilmiyorum artık sabırsızlıkla 12.günü bekliyorum.

Back
X