- 5 Kasım 2018
- 442
- 337
- 23
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 7 temmuz da transferin oldu kasık ağrıları psikolojik mi ilaçtan mı yoksa bebek tutunuyor ondan mı bilemedim bende de var çok kötü bel ağrım var bu 3 gündür kaçıncı gün embriyosu sizinkiKızlar merhaba. 6 temmuz transfer tarihim. 18 temmuzda test yapmam gerekiyo ve 14 temmuz adet tarihim. Ayın 14 ü hiç gelmesin istiyorum. Çok korku ve stres yapıyorum. Adet olmak istemiyorumvücudumda çok bi değişiklik yok. Sadece adet dönemlerimde olduğu gibi göğüslerimde şişlik var. Dokununca acıyo biraz.bir kaç gün önce adet sancısına benzer sancılarım vardı. Kesin adet oluyorum demiştim. Ama bu iki gündür o da yok. Belin bugün çok ağrıdı ve kasığımın alt kısımları sanki içerden yırtılıyormuş gibi acıyo. Eğer bunlar bebeğimden kaynaklı belirtilerse seve seve çekmeye razıyım
benimle aynı gün transfer olup da hiç test yapan oldu mu içinizde? Ben adet tarihimi sağ salim atlatırsam pZartesi ya da salı test yapmayı düşünüyorum da...
5. Gün embriyosu. Benim de aynı sekilde işte belim ve kasıklarım ağrıyo arada bir geçiyo sonra yine oluyo belirti aramak da istemiyorum. Adet sancım diye de korkuyorum. İnşallah bebek yapıyodur bu sancılarıBenimde 7 temmuz da transferin oldu kasık ağrıları psikolojik mi ilaçtan mı yoksa bebek tutunuyor ondan mı bilemedim bende de var çok kötü bel ağrım var bu 3 gündür kaçıncı gün embriyosu sizinki
Sizin ki benimkinden önce çıkar sonuç benim 3.gün ebriyosu5. Gün embriyosu. Benim de aynı sekilde işte belim ve kasıklarım ağrıyo arada bir geçiyo sonra yine oluyo belirti aramak da istemiyorum. Adet sancım diye de korkuyorum. İnşallah bebek yapıyodur bu sancıları![]()
Evet 1 haftadan sonra çıkar diyorlar. Bugün tam 1 hafta oldu ama ben yapmaya biraz korkuyorum. Negatif çıkarsa moralim bozulmasın diyeSizin ki benimkinden önce çıkar sonuç benim 3.gün ebriyosu
Biraz daha bekleye biliyorsanız bekleyin derimEvet 1 haftadan sonra çıkar diyorlar. Bugün tam 1 hafta oldu ama ben yapmaya biraz korkuyorum. Negatif çıkarsa moralim bozulmasın diye
Test gününe kadar beklemeye çalışıcamBiraz daha bekleye biliyorsanız bekleyin derim
Transferin kaçıncı günündesiniz. İnşallah gebelşk çizgisidir canımBen beklemedim yaptım. Evde 2.çizgşyi gördüm ama çok sevinmicem kan tahlili yapim öyle sevineyim
7 gün canımTransferin kaçıncı günündesiniz. İnşallah gebelşk çizgisidir canım
Hayırlı olsun inşallah. Ben de çok yapmak istiyorum ama çıkmıcak diye çok korkuyorum.7 gün canım
Ilk transverimde su gibi akintim vardi.pozitif olmustu. Ikinci transverimde akintim yoktu negatif oldu hatta olmadigini akintidan anlamistim.Kızlar su gibi akıntısı olan varmı? Yada başına gelen
İnş dediğin gibidir ya altıma kaçırıyorum zannediyorum sürekli rahatsız ediyo. Benimde ilk transferimde olmamıştı akıntı sonuç negatiftiIlk transverimde su gibi akintim vardi.pozitif olmustu. Ikinci transverimde akintim yoktu negatif oldu hatta olmadigini akintidan anlamistim.
Merhaba canım sağlıklı sıhatli kucağına almak nasip olsun. yerleşme kanaman oldumu peki hiç transferden sonraEwet canim simdi sonuclar elime aldim 126.09 cikt8 12 gun sence iyimi sonuc