Transfer oldum endişeliyim

o senin sucun degil mecbur kalmasan yapmazdin bunlari dusunme artik benide transfer sonrasi odaya gotururken kapiya çaptirmislardi baya sallanip dengem bozulmustu bende bundan cok korkmustum ama Sukur bebegim benimle insallah sizinki de sıkıca tutunur

ne güzel Allah uzun ömürler versin evet canım doğru söylüyorsun demekki tutuncagı varsa tutunacak şimdi bekleme zamanı

Hiç düşünmeyin bunları ben çok fazla idrara sıkışık bile değildim yeterli deyip aldılar yatmak tamamen hastanın psikolojik olarak kendini iyi hissetmesi ile alakalı hastaneden çıkıp taksiye bindik trafiğe takıldım adam uyarmamıza rağmen çok sert giriyordu tümseklere felan transferden sonra ki gün 8 saat yollardaydım uçak yolculuğu olmasına rağmen İstanbul trafiğinden dolayı çok erken çıktık yollara. Eve geldik Evim 2 katlı sürekli aşağı yukarı in çık yaptım çok esirgemedim kendimi ağır işte yapmadım tabii Yani nasip olacağı varsa oluyor. Beslenmenize dikkat edin stresten uzak durun yeter. Hayırlarla sonuçlansın inşallah

Ya çok haklısın şuan bebeğiniz var mı

Hiçbirşey olmaz ben masadan kalkıp direkt gittim hatta korktum tutmaz diye doktor tutman daha kötü git dedi pozitif sonuç aldım

Hiçbirşey olmaz ben masadan kalkıp direkt gittim hatta korktum tutmaz diye doktor tutman daha kötü git dedi pozitif sonuç aldım
Çok sevindim Allah sağlıklı bir hayat versin bebisine ben idrarımı hem tuttum baya tuttum ağrısı bitirdi zaten sonra saldım sonra tuvalete 4- 5 kere gittim hepsini yaşadım süreci iyi yonetemediler ama inşallah pozitifi görürüm bende iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Hiç üzülme sıkışık bekle diyorlar herkeste aynı durum oluyor güzel haberler alırsın inşallah

Hiç üzülme sıkışık bekle diyorlar herkeste aynı durum oluyor güzel haberler alırsın inşallah
Beni 13.30 alacağız derken 14.00 e sarktı, sıkıştın mı, sıkıştın mı diyorlar boyuna diyorum benim mesanem küçük ben ayarlayacağım, derken sarkma olunca ben çok kötü oldum, deskteki kişiye dedim beni ne zaman alacaksınız, benim biraz boşaltmam lazım, söylemediniz de, dedi ki hemşire arkadaşlar söylecekti (sanki rakipsiniz aynı merkezdesiniz işte), ben gidiyorum dedim tuvalete, arkamdan seslendi, az yapın ama, babam yazık çıkıştı kadına, ayarlanacak birşey mi diye bana da diyor arkamdan kızım sen rahat yap. Kuzu gibiydim normalde hiç sesim çıkmadı önceki aksaklıklara, neyse ayarlayabildim, halen alınmıyorum, aşağı indirdiler, tam transfer öncesi biraz daha bıraktım, zaten doktor bile şaşırdı büyütmesiz cam gibi görüntü mesane öyle dolu ki, 10 dak dayanabilirmisin dedi, tamam dedim ne diyeyim, transfer bitti, odaya geldim ki durulacak gibi değil, o hemşire sağolsun, inanın etkili değil, kasmanız daha zorlar sizi dedi. Sürgü rica ettim utanarak, ha yetti mi, biraz yattım 30 dak sonra bir daha gittim. Üzüldüm de, kızdım kendime dedim bir duramadın. Birisinin işi olsa okur araştırırdın, bir bakmadın, planlamadın. Taa ki eşim bu bebekleri senden bizden çok kim isteyebilir diyene kadar. Hassasız belki hassas olduğumuz için bu süreçteyiz. Alacak nefesleri varmış Rabbimin emanetleri şimdi bizimle. Detay detay yazdım ki, karmaşık bir süreç, herkesin başına geliyor. İnşallah hayırlı haberlerinizi alırız

Yaaa ne güzel Allah uzun ömürler versin kızına inşallah öyle olur tuvalete gidip çok eğilip kalktıgim için korku sardı. Şimdi beklemek baya zorlucak herhangi bir belirtiniz oldu mu o süreçte
8.ayıma kadar hiçbir belirti yaşamadım, çok rahat bir hamilelik geçirdim. Hamile olmadan önce daha çok hamilelik belirtisi yaşamışım diyorum. Yapması zor biliyorum ama oluruna bırakmak lazım. Benim hiç umudum yoktu hatta yurt dışına seyahat planladık nasıl olsa olmaz moral olsun bize diye. Allah en iyi plan yapandır, en kalpten dualarım emek veren sizlerle

Ben içinizi rahatlatacak son noktayı koyayım. Bahçecide Mehmet Reşit Asoğlu var biliyorunuzdur mutlaka. transfer sonrası hastasını hemen kaldırıyormuş. yatmanın kesinlikle bir etkisi yok diyor. Hatta kendisinin iki bebeği de tüp bebek. eşi transferinin ertesi günü Amerikaya uçmuş. kendisi anlatmıştı bir canlı yayında. yani hiiç kafaya takacak bir şey yok. inşallah güzelcce tutunsun sağlıkla alın kucağınıza

YaAAAAA Allah uzun ömürler versin ikizmi sanki çoğul söyledin çok güzel anlatmışsın çok teşekkür ederim beni motive ettin. Demekki o çektiğim mesane sancisiyla pek alakası yok

Evet aslında çok doğru hasta gibi yatıyorum dünden beri buda yanlış insan napcagini şaşırıyor doktorum hareketsiz kalma dedi arada bı yürüyorum evde. Bende izmirdeyim bahçeci biliyorum hatta ben bu doktora başladım. Bahçeci açıldı yada ben ozaman yeni duydum. Özel sağlıktayim ben Emre başer doktorum ilk transferim

YaAAAAA Allah uzun ömürler versin ikizmi sanki çoğul söyledin çok güzel anlatmışsın çok teşekkür ederim beni motive ettin. Demekki o çektiğim mesane sancisiyla pek alakası yok
Evet ikizler bana bile tuhaf geliyor söylemesi ama yeni gebelik (4 ekim transferim), biraz da sıkıntılı sürecim, dua edin miniklerime olur mu? Ben de sizin güzel haberinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…