- Konu Sahibi 35smyrna35
Kızlar chatgpt 3. Ya da 5. Gün embriyosuna göre 17 ya da 19 gün eklememiz gerektiğini söylüyor, bilmiyorum artık ben onun yalancısıyım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun. Üzücü.. Kanama durumu gebeler için stresli ve üzücü oluyor. Umarım kesilir ve devamı gelmez. Bol bol dinlen. Allah hepimize merhamet etsin.Canım benimde dün kanamam oldu öyle azda değil baya bayaa kandı
Ağlamaktan helak oldum
Doktora gittim
Kalçadan promester yapıldı serum verdi
Dinlen pazartesi gel dedi
Dün gece ped koydum geliyor mu iyice anlayım diye sabah kalktığımda yine vardı
Bugün 2 kere fitil yaptım parmağıma bile gelmedi sanırım bitti
Ama yumurtalıklarımda hala regl ağrısı var
Rabbim ikimizede acısın
inşallah kötü şeyler yaşatmasın![]()
Son adet tarihine göre rebulaa. Doktorum benimkini öyle hesapladı.Kızlar chatgpt 3. Ya da 5. Gün embriyosuna göre 17 ya da 19 gün eklememiz gerektiğini söylüyor, bilmiyorum artık ben onun yalancısıyım![]()
Yani bende öyle biliyordum sağolsun chatgpt aklımı karıştırdıSon adet tarihine göre rebulaa. Doktorum benimkini öyle hesapladı.
Anladığım kadarıyla kese yerleşmesinden kaynaklanıyor. Doktor bana 3 sebebi var dedi. Ya kan sulandırıcı ya yerleşme ya da düşük. Allah muhafaza. Gelen hastalarımızda ağrı olmamasi bizim için tabii ki bir avantaj dedi.. Allah kimseye üzücü vaka yaşatmasın. İlk üç ay çok kritik.Keseyi bende gördüm
Dünde yukarıda duruyordu. Rahatlattım kendimi bugün
Sizin mesajınızı görüncede rahatladım
Ben de öyle biliyordum ama doktor direkt son adet tarihimi sordu. Evet tarihi ile de uyumlu oluyor.Yani bende öyle biliyordum sağolsun chatgpt aklımı karıştırdı![]()
Seninki zaten pozitifim diye geliyorduSize bir şey söyleyim mi :)
10. Günümdeyim
Tam 3 gün lekelenmem oldu
Çol fazla adet ağrım oldu halâ oluyor
Kan sulandırıcıyı kestikten 1 gün sonra lekelenmem bitti. Kan pıhtısı gibi pıhtı da gelki açık pembe de geldi
Ve bugün test yaptım
Veeee pozitiffff
Sakın üzülmeyin dua edip yatın dinlenin umudunuzı kaybetmeyinn
Ben bunla aynı fikirdeyim. Senin doktorun da ne dese ben de nedense aynı şeyi düşünüyorumKuzumm bugün doktora gittim Allaha şükür herşey yolunda
Hala az az lekelenme geliyor
Doktorum vücut regl döngüsünü unutmuyor bazen dedi normal şartlarda regl dönemi içindeyimde şuan
10 gün daha yat yürüyüş yapma garanti olsun dedi
![]()
Canımm çok çok teşekkürler
Eee doktorla aynı mantıktasın kuzumm zehir gibisin öaşallaaaahhBen bunla aynı fikirdeyim. Senin doktorun da ne dese ben de nedense aynı şeyi düşünüyorumevet aynen regl döneminde oldu benimde. Regl gibi belirti ile başlıyor. Ama mens döngüsü olmadığı için o belirtileri de yaşayamıyor. Vücut şaşıyor. O lekenme de minimuma inecek ve kaybolacak inşaalah.
![]()
EvettAnladığım kadarıyla kese yerleşmesinden kaynaklanıyor. Doktor bana 3 sebebi var dedi. Ya kan sulandırıcı ya yerleşme ya da düşük. Allah muhafaza. Gelen hastalarımızda ağrı olmamasi bizim için tabii ki bir avantaj dedi.. Allah kimseye üzücü vaka yaşatmasın. İlk üç ay çok kritik.Bende de oldu. Doktorum hemen alt muayene yaptı. Şükür sorun yok. Kan sulandırıcıyı kesti. Promester her gün vurulacaksin dedi. Kan sulandırıcıyı keser kesmez toparlandım çok şükür. Ama lekelenme hafif olsa var. O da hemen kesilmiyor zaten. Biraz zaman alabilir. Allah bir daha yaşatmasın
![]()
Kimde yok ki. Olmayan sevinsin. Olmaz mı. Dinlemekten başka çare yokKızlarbugün 5 hft 4 gün oldum. Sabah erken uyanmıştım, hafif kahverengi-pembemsi lekelenmem geldi. Birkaç damla sürdü. Şimdilik takipteyim. Doktorum korkmamamı, yerleşme oldukça bu tür lekelenmelerin olabileceğini söyledi telefonda. İki gün sonra kese randevumuz var. Sizde de oldu mu acaba?
![]()
H hasibeamamutsuz doktorunla görüş canım çünkü biz ne dersek şu aşamada belki doğru yönlendirme yapmamış oluruz diye düşünüyorum. Önemli ve hassas konular bunlar, dikkatle takip etmek lazımKızlar bakar mısınız lütfen çok kötü hissediyorum beta bugün 14. Gün 197 çıktı 12. Gün 103 çıkmıştı nolucak şimdi 2 katı artmıyor ama yükseliyor çok korkuyorum doktorum dönmedi daha ne demek oluyo bu Allah için böyle orantısız artıp sağlıklı olan var mı![]()
İnşallah doktorum dönüş yapmadı dahaH hasibeamamutsuz doktorunla görüş canım çünkü biz ne dersek şu aşamada belki doğru yönlendirme yapmamış oluruz diye düşünüyorum. Önemli ve hassas konular bunlar, dikkatle takip etmek lazıminşallah daha hızlı ve güzelce artar
![]()
Yardımcı olur musunuz ben gibi olan oldu mu aranızdaKızlar bakar mısınız lütfen çok kötü hissediyorum beta bugün 14. Gün 197 çıktı 12. Gün 103 çıkmıştı nolucak şimdi 2 katı artmıyor ama yükseliyor çok korkuyorum doktorum dönmedi daha ne demek oluyo bu Allah için böyle orantısız artıp sağlıklı olan var mı![]()
Chatgpt ye sordum ve sağlıklı dedi :) siz de kullanabilirsiniz.Yardımcı olur musunuz ben gibi olan oldu mu aranızda