• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Kızlar 11+5 teyim bugün inanılmaz tuvalete giriyorum ama çok az yapıyorum yanma filan yok ama devamlı afedersiniz çişim var Sistit mi oldum yoksa hamilelik baskısı mı bilemedim
Gebelikte idrara sıkışma rahim büyümesine bağlı diye biliyorum M Miniksercemmm ☺️ benim de iştahım açıldı iyice, bir de bir kere ilginç bir şekilde afedersiniz istiğfar ettim. İştahlı iştahlı yaptığım yemeği yedim, 5 dk sonra bulantı geldi ve çıkardım. Tiksinme, istememe olmadan yaşadım. İlginçti bence 🫠😄

Kızlar 11+5 teyim bugün inanılmaz tuvalete giriyorum ama çok az yapıyorum yanma filan yok ama devamlı afedersiniz çişim var Sistit mi oldum yoksa hamilelik baskısı mı bilemedim
Baskı yapıyordur bence, ben de hep sıkışıyorum ama tam yapamamışım gibi hissediyordum ki sonra öğrendim, internette var hatta dirsekleri dize koyup hafif öne eğilip yapılacakmış daha iyi yapabilmek için işte hep bir miktar kaldığı için hamilelikte enfeksiyon sık oluyormuş ya o yüzden su da bol içilecek falan filan

Baskı yapıyordur bence, ben de hep sıkışıyorum ama tam yapamamışım gibi hissediyordum ki sonra öğrendim, internette var hatta dirsekleri dize koyup hafif öne eğilip yapılacakmış daha iyi yapabilmek için işte hep bir miktar kaldığı için hamilelikte enfeksiyon sık oluyormuş ya o yüzden su da bol içilecek falan filan
Peki ne yapacağız bu enfeksiyon için hamilelikte enfeksiyon riskli değil mi ?

Gebelikte idrara sıkışma rahim büyümesine bağlı diye biliyorum M Miniksercemmm ☺️ benim de iştahım açıldı iyice, bir de bir kere ilginç bir şekilde afedersiniz istiğfar ettim. İştahlı iştahlı yaptığım yemeği yedim, 5 dk sonra bulantı geldi ve çıkardım. Tiksinme, istememe olmadan yaşadım. İlginçti bence 🫠😄
Ay gerçekten her gün tuhaf bir şeyler oluyor çok şükür diyelim 😇

Kızlar, mide yanması yaşamaya başlayan ve çözüm bulan var mıdır? 11+2'yim. Yeni yeni başladı biraz gibi.
Benim yanma değil de bulantı rutin, son kontrolde prilamı her gün içebilir miyim dedim, içebilirsin son güne kadar bile içebilirsin güvenli dedi şükür çünkü içmediğim akşamın ertesi günü su bile içemiyorum

Benim yanma değil de bulantı rutin, son kontrolde prilamı her gün içebilir miyim dedim, içebilirsin son güne kadar bile içebilirsin güvenli dedi şükür çünkü içmediğim akşamın ertesi günü su bile içemiyorum
Canım evet işe yarıyor bulantı için ama çok uyku yapıyor bende. 🥹 Onzyd verdi bir de doktorum ama henüz denemedim.

Kızlar, mide yanması yaşamaya başlayan ve çözüm bulan var mıdır? 11+2'yim. Yeni yeni başladı biraz gibi.
Canım bence gaviskon içebilirsin ama yine doktora sor ben çok dayanamadığım zamanlarda içtim. Benimde hiç bulantım olmadı ama midem çok yandı çokkk. Birde mide gazı ben de çok oldu.

Kızlar çatlak kremine başladınız mı?
Erken mi başlamak gerek gögüslerim sürekli büyüyomuş gibi geliyor 😂
Başladıysanız hangi krem araştırıyorum ama bilemedim güvenemiyorum da her markaya 🙇🏻‍♀️

Burada Cem Hoca’ya giden, tedavi görenlere enayi denildi ben de dahil.
Çok üzücü ben artık bu konuda konuşmuyorum.
Benim Cem Hoca ile tedavim bitti. Üzülerek ayrıldım hocamdan.
Darısı isteyen herkese inşallah 🙏🏻🙏🏻
Umarım sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı🙏🏻
Sesli güldüm valla neye göre enayi denilmiş sağlık hizmeti aldık aldığımız bi ürün indirime girmedi🤷‍♀️ insanların yorum yapma becerileri bile kendilerini özetliyor zaten ben canı gönülden tavsiye ederim boş basit merkezlerde mağdur olmak çok kötü bi tecrübe bırakıyor bu tarz sayfalarda fikir beyan etmemiz zaten insanlara örnek olsun diye o yüzden boşverin bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı Rabbim nasip etsin 💚

Başladıysanız hangi krem araştırıyorum ama bilemedim güvenemiyorum da her markaya 🙇🏻‍♀️
Bende bu hafta biooil yağ siparişi verdim içeriği temiz ama doktoruma bi danışacağım yinede kullanmadan önce isterseniz araştırın

Lierac en başarılısı, sabah akşam özellikle duş sonrası, aralarda bebek yağı yada Hindistan cevizi yağı ile masaj da olabilir

Sesli güldüm valla neye göre enayi denilmiş sağlık hizmeti aldık aldığımız bi ürün indirime girmedi🤷‍♀️ insanların yorum yapma becerileri bile kendilerini özetliyor zaten ben canı gönülden tavsiye ederim boş basit merkezlerde mağdur olmak çok kötü bi tecrübe bırakıyor bu tarz sayfalarda fikir beyan etmemiz zaten insanlara örnek olsun diye o yüzden boşverin bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı Rabbim nasip etsin 💚
geçmiş yorumlara bir bakın çok çok sinirlenmiştim. Herkesin kendi tercihi bunu anlamak zor olmamalı. Neyse 🫠
Tek dileğim sağlıkla bebeğime kavuşmak ♥️

Yağlardan kendim mi yapsam dedim ama sürekli yapmak zor gelecek kendimi biliyorum😂
Bio oil, lierac, mustela en çok bunları gördüm ama yorumlardan bakınca olumsuz yorum üçünde de var.
Birde siz başladınız mı? 🫠

Ben doktoruma danıştım lierac almamı söyledi ve başlamamı söyledi benim göğüslerim çokkkk büyüdü ve uçlarına dokunamıyorum öyle agıırıyor:

Back
X