• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Bu haftaya kadar bebek yağı Hindistan cevizi yağı ile geldim ama artık Lierac başladım ben gerildiğimi hissediyorum çünkü, lierac içerik olarak temiz ben ilk çocukta da kullanmıştım o zaman memnun kalmıştım o yüzden şimdi de başka bi şey araştırmadım hiç direkt onu aldım

Bu haftaya kadar bebek yağı Hindistan cevizi yağı ile geldim ama artık Lierac başladım ben gerildiğimi hissediyorum çünkü, lierac içerik olarak temiz ben ilk çocukta da kullanmıştım o zaman memnun kalmıştım o yüzden şimdi de başka bi şey araştırmadım hiç direkt onu aldım
Kaçıncı haftadaydınız? Benim 11+2 başlamalı mıyım acaba 😳

Yağlardan kendim mi yapsam dedim ama sürekli yapmak zor gelecek kendimi biliyorum😂
Bio oil, lierac, mustela en çok bunları gördüm ama yorumlardan bakınca olumsuz yorum üçünde de var.
Birde siz başladınız mı? 🫠
Henüz başlamadım önümüzdeki ay İçin aldım aslında araştırdığım kadarıyla iyi yorumlar okudum bazı yağlar gebelikte tehlikeli olabiliyor ayarlamasının iyi yapılması gerekiyor bilginiz olsun 💚

Ama 2. Hamilelik sizin demi 2.lerde daha çabuk çıkıyomuş göbek burda bi yerlerde okumuştum😂
Maşallah 🧿 ne kadar önde çıkıyor canım benim de önde çıkıyor
Evet ikinci ve sonrasında çabuk çıkıyormuş diyorlardı da ben bu kadarını beklemiyordum gerçi ben de yiyorum yemiyorum değil😂 Önde olması iyi mi bilmiyorum ki sadece herşey yolunda diyince oh diyor insan🥹 Fetal dna da iyi çıksın sağlıklı olsun sağlıkla kucağımıza alalım🙏❤️🌟

Evet ikinci ve sonrasında çabuk çıkıyormuş diyorlardı da ben bu kadarını beklemiyordum gerçi ben de yiyorum yemiyorum değil😂 Önde olması iyi mi bilmiyorum ki sadece herşey yolunda diyince oh diyor insan🥹 Fetal dna da iyi çıksın sağlıklı olsun sağlıkla kucağımıza alalım🙏❤️🌟
Aminnnn aminnn yarabbim♥️

Bugün kalp atışını vajinal ultrasonda gördüm çok şükür kızlar 🙏 Ama aklımı karıştıran şey SAT a göre bugün 7+2 oluyorum ama doktor 6+3 hafta dedi. sizde de böyle bı fark oluştu mu acaba ?
Merhaba bugün aynısını ben yaşadım. 7+2 olması gerekirken 6+1 dedi kalp atışı başlamış ama henüz yeni dedi duyamadım. Çok endişeliyim sizin ileriki süreciniZ nasıl oldu?

Back
X