- Konu Sahibi 35smyrna35
- #1.341
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin .Bu 7. Tüp bebeğim olacak bittik artıkRabbim hayırlı sonuçlar karşılaştırsın, güzel sonuçlara eriştirsin
Bende yok maalesef![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin .Bu 7. Tüp bebeğim olacak bittik artıkRabbim hayırlı sonuçlar karşılaştırsın, güzel sonuçlara eriştirsin
Bende yok maalesef![]()
Peki doğumdan sonra ne olucak bu göğüslerBen doktoruma danıştım lierac almamı söyledi ve başlamamı söyledi benim göğüslerim çokkkk büyüdü ve uçlarına dokunamıyorum öyle agıırıyor:
Kaçıncı haftadaydınız? Benim 11+2 başlamalı mıyım acabaBu haftaya kadar bebek yağı Hindistan cevizi yağı ile geldim ama artık Lierac başladım ben gerildiğimi hissediyorum çünkü, lierac içerik olarak temiz ben ilk çocukta da kullanmıştım o zaman memnun kalmıştım o yüzden şimdi de başka bi şey araştırmadım hiç direkt onu aldım
Ben daha 10+2 ama karnım çıktı birazKaçıncı haftadaydınız? Benim 11+2 başlamalı mıyım acaba![]()
Zaten lierac üçüncü ayda başlamayı ve doğumdan sonra bir iki ay daha kullanmayı öneriyordu yanlış hatırlamıyorsamKaçıncı haftadaydınız? Benim 11+2 başlamalı mıyım acaba![]()
Ben kilo olduğunu düşünüyorum hala hahahaBen daha 10+2 ama karnım çıktı biraz![]()
Henüz başlamadım önümüzdeki ay İçin aldım aslında araştırdığım kadarıyla iyi yorumlar okudum bazı yağlar gebelikte tehlikeli olabiliyor ayarlamasının iyi yapılması gerekiyor bilginiz olsunYağlardan kendim mi yapsam dedim ama sürekli yapmak zor gelecek kendimi biliyorum
Bio oil, lierac, mustela en çok bunları gördüm ama yorumlardan bakınca olumsuz yorum üçünde de var.
Birde siz başladınız mı?![]()
Ben şimdi gittim yine önde çıktı 10+5 mişimBen kilo olduğunu düşünüyorum hala hahaha
Bebek mi göbek mi bilmiyorum yani![]()
Ohhh maşallahhBen şimdi gittim yine önde çıktı 10+5 mişimValla kısmen de göbek 1 kg almışım
![]()
Ama 2. Hamilelik sizin demi 2.lerde daha çabuk çıkıyomuş göbek burda bi yerlerde okumuştumBen şimdi gittim yine önde çıktı 10+5 mişimValla kısmen de göbek 1 kg almışım
![]()
MaşallahBen şimdi gittim yine önde çıktı 10+5 mişimValla kısmen de göbek 1 kg almışım
![]()
Ama 2. Hamilelik sizin demi 2.lerde daha çabuk çıkıyomuş göbek burda bi yerlerde okumuştum![]()
Evet ikinci ve sonrasında çabuk çıkıyormuş diyorlardı da ben bu kadarını beklemiyordum gerçi ben de yiyorum yemiyorum değilMaşallahne kadar önde çıkıyor canım benim de önde çıkıyor
Aminnnn aminnn yarabbimEvet ikinci ve sonrasında çabuk çıkıyormuş diyorlardı da ben bu kadarını beklemiyordum gerçi ben de yiyorum yemiyorum değilÖnde olması iyi mi bilmiyorum ki sadece herşey yolunda diyince oh diyor insan
Fetal dna da iyi çıksın sağlıklı olsun sağlıkla kucağımıza alalım
![]()
Merhaba bugün aynısını ben yaşadım. 7+2 olması gerekirken 6+1 dedi kalp atışı başlamış ama henüz yeni dedi duyamadım. Çok endişeliyim sizin ileriki süreciniZ nasıl oldu?Bugün kalp atışını vajinal ultrasonda gördüm çok şükür kızlarAma aklımı karıştıran şey SAT a göre bugün 7+2 oluyorum ama doktor 6+3 hafta dedi. sizde de böyle bı fark oluştu mu acaba ?
Ayyyy fetal DNA sonuçlarınız mı geldi hayırlı olsun bende vereli 8 gün oldu bekliyorum. Dur ben tahmin edeyim KIZKızlar ben cinsiyeti öğrendimmm![]()
Aaaaaaa neymiş neymişşşşKızlar ben cinsiyeti öğrendimmm![]()
Yaa çok heyecanlı bana bugün 10 iş günü dediler ya bilmiyorum kaç günde gelecek geçmez şimdi zamanAyyyy fetal DNA sonuçlarınız mı geldi hayırlı olsun bende vereli 8 gün oldu bekliyorum. Dur ben tahmin edeyim KIZ![]()