- Konu Sahibi 35smyrna35
- #1.441
Evet ne bilim valla hemen ver dedi o da çıkmazsa bi daha verirsin dediBu arada kız sen benden sonra transfer olmamış mıydın ben niye bu kadar geçe kaldım doktorum yüzünden acele etme diyip duruyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ne bilim valla hemen ver dedi o da çıkmazsa bi daha verirsin dediBu arada kız sen benden sonra transfer olmamış mıydın ben niye bu kadar geçe kaldım doktorum yüzünden acele etme diyip duruyor![]()
Ayyy şükür ne güzel haberB bimini35smyrna35 P perfectbaby
Kızlar çıktı sonuçlarım çok şükür temiz çıktı cinsiyetini sadece kardeşim biliyor şuan yarın ufak bir parti yapacakmışçok şükür Rabbime
Ben de 10+5te vermiş oldum önde çıkıyor birkaç gün benimki, normalde daha küçük sanıyordum e benim de sonuca yeter dna çıkar o zamanCanım benim çok amin hepimiz alalım inşallahRabbim herkese yaşatsın bu Duygu’yu isteyen kimseyi mahrum koymasın bebeğim biz bugün tam 12 haftayız kan verdigimde 10+6 idi
Benimki de acele etme diyip durdu ayyEvet ne bilim valla hemen ver dedi o da çıkmazsa bi daha verirsin dedi![]()
Ben de 10+5te vermiş oldum önde çıkıyor birkaç gün benimki, normalde daha küçük sanıyordum e benim de sonuca yeter dna çıkar o zaman
Hayırlısından siz de hayırlı haberleri alırsınız inşallahAmin aminbenim ultrasona göre dün 11+4tü doktorum daha erken diyip durdu salı yaptrcm
![]()
Amin inşallah canımHayırlısından siz de hayırlı haberleri alırsınız inşallahBana doktor dedi ki bize şirketlerin söyledikleri 9. Hafta ama çok erken kesinlikle 10 hafta bitip 11. Haftaya geçerken artık yapılabilir dedi.
Tabiii geç olsun güç olmasın canım I önemli olan oAmin inşallah canımneyse bekleyelim bakalım inşallah güzel sonuçlar olsun da
![]()
Ahahahah bizim kafalar gitti. Neyseki hepimiz aynıyız da yabancılık çekmiyoruzBenim uçak istanbuldan kalkmış kanı bozulmadan götürseler bari![]()
Aniden ayağa kalktığımda veya bazen otururken de olabiliyor sızlama, batma vb canım..Kızlar ara sıra hafif ve orta şiddette ağrı sızı kramp türü şeyler size de oluyor mu, yürüyünce ya da fazla hareket edince mesela
Oluyor tabi bende geçici ağrılar çok oluyor kramp tarzı bebiş büyüyor çünkü.Kızlar ara sıra hafif ve orta şiddette ağrı sızı kramp türü şeyler size de oluyor mu, yürüyünce ya da fazla hareket edince mesela
Ben böyle olacağımı biliyordum çünkü zaten iki kedi bir köpek annesiyim onlarlara karşıda normal değilim mesela kedimin biri kısırlaşma ameliyatından sonra enfeksiyon kaptı 20 gün hergün serum takıldı ateşi düşmedi Allah seni inandırsın 20 gün bir gün deliksiz uyumadım bazen hiç uyumadım. Köpegimi pandemide sahiplenmiştim hep evdeydim sonra okullar açıldı ilk işe gidip onu evde yalnız bıraktıgım günü hiç unutamam arabada hüngür hüngür ağladım daha böyle bir dolu hikaye o yüzden ben biliyordum başıma geleceği bunlara Böyleysem kendim doğurduğuma nasıl olacam acaba diye hoş onlarıda kalbimle doğurdum evimin sessiz duacıları. Ay bak bunları yazarken bile duygulandım canım çocuklarımBen çok ağlıyorum
Hep ağlıyorum ama farketmiyor geçen gün eşimin güldüğü şeye ağlarken buldum kendimi
Bide kızlar Rabbim korusun ama bu tedirginlik bende her geçen gün artıyo
içerde neler oluyor?
O iyi mi?
Annelik cidden delilik cidden bak ben böyle olacağımı düşünmemiştim
Oyyy maşallah sizeBen böyle olacağımı biliyordum çünkü zaten iki kedi bir köpek annesiyim onlarlara karşıda normal değilim mesela kedimin biri kısırlaşma ameliyatından sonra enfeksiyon kaptı 20 gün hergün serum takıldı ateşi düşmedi Allah seni inandırsın 20 gün bir gün deliksiz uyumadım bazen hiç uyumadım. Köpegimi pandemide sahiplenmiştim hep evdeydim sonra okullar açıldı ilk işe gidip onu evde yalnız bıraktıgım günü hiç unutamam arabada hüngür hüngür ağladım daha böyle bir dolu hikaye o yüzden ben biliyordum başıma geleceği bunlara Böyleysem kendim doğurduğuma nasıl olacam acaba diye hoş onlarıda kalbimle doğurdum evimin sessiz duacıları. Ay bak bunları yazarken bile duygulandım canım çocuklarım![]()
Hepimizde oluyor canım her hafta ultrasona girdim resmen 9.haftaya kadar leke oldu zaten o tedirginlikleBen çok ağlıyorum
Hep ağlıyorum ama farketmiyor geçen gün eşimin güldüğü şeye ağlarken buldum kendimi
Bide kızlar Rabbim korusun ama bu tedirginlik bende her geçen gün artıyo
içerde neler oluyor?
O iyi mi?
Annelik cidden delilik cidden bak ben böyle olacağımı düşünmemiştim
Aaaaaa tebriklerKızlar “ It’s a boy”![]()
Amin canım hayırlısıyla şeninde sonuçların gelsin inşallahAaaaaa tebriklerSağlıkla kucağına al hadi bu level da tamamlandı maşallah