• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

O ne?
Evrak mı yolluyorlar kargoyla?
Kan örneği Amerika ya gidiyor dhl kargo ile de onun barkodlarını verdiler bana ama sonradan öğrendim 24-48 saat içinde sorgulanmaya başlanıyormuş daha görünmemiş o yüzden doktora ve bana sonuç gelecekmiş de ben işte meraklı Melahat kargo hareketlerini de takip edicem😂

Kan örneği Amerika ya gidiyor dhl kargo ile de onun barkodlarını verdiler bana ama sonradan öğrendim 24-48 saat içinde sorgulanmaya başlanıyormuş daha görünmemiş o yüzden doktora ve bana sonuç gelecekmiş de ben işte meraklı Melahat kargo hareketlerini de takip edicem😂
Aaa ben hiç onu bilmiyorum
Bizimki İspanya’ya gitti☺️ bana sonuçları whatsapptan eşime mail olarak attılar 🫠
Bir de üstüne telefonla aradılar 🫠
Aslaa anlamadım zaten rapor sonucundan iyi ki de aradılar😂

Kızlar

bana kan sulandırıcıyla ilgili hiç bir şey demediler
Yaa🤔 bana firmadan görüştüğüm temsilci de söylemişti, kan verdiğim hemşireler de kan sulandırıcıyı hangi gün bıraktığıma kadar sordu. Ama bişey olmaz en kötü tekrar kan verirsin ama beklemiş olursun biraz.

Kaçıncı haftadaydınız? Benim 11+2 başlamalı mıyım acaba 😳
Benim ilk gebeliğimde aynısefa kremi kullandım firmasının. Doktor çatlamanın çoğunlukla genetik olduğunu en pahalısını kullansanda genetikse yine çatlayacağını söyledi. Çok şükür bir tane bile çatlak oluşmadı bende. Bu gebeliğimde henüz kullanmıyorum

B bimini 35smyrna35 35smyrna35 P perfectbaby

Kızlar çıktı sonuçlarım çok şükür temiz çıktı cinsiyetini sadece kardeşim biliyor şuan yarın ufak bir parti yapacakmış🫣 çok şükür Rabbime
Maşallah canım Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😍🤲 senin kaç haftalık oldu ben de heyecanlıyım daha yaptıramadım 😅inşallah haftaya salı kan vermeyi düşünüyorum 🤲❤️

Maşallah canım Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😍🤲 senin kaç haftalık oldu ben de heyecanlıyım daha yaptıramadım 😅inşallah haftaya salı kan vermeyi düşünüyorum 🤲❤️
Canım benim çok amin hepimiz alalım inşallah♥️ Rabbim herkese yaşatsın bu Duygu’yu isteyen kimseyi mahrum koymasın bebeğim biz bugün tam 12 haftayız kan verdigimde 10+6 idi

Back
X