- 4 Mart 2025
- 1.057
- 601
- 38
- 37
- Konu Sahibi 35smyrna35
- #1.461
Hiç demeAyyyy prens geliyooo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç demeAyyyy prens geliyooo![]()
Amin aminAmin canım hayırlısıyla şeninde sonuçların gelsin inşallah![]()
Maşallah canım sağlıkla kucağına alKızlar “ It’s a boy”![]()
Aminnnnn hepberaberMaşallah canım sağlıkla kucağına al![]()
Canım benim transfer zamanı çok dökülmeye başlamıştı, o dönemde şampuanı değiştirip yves rocher hacim için olan şampuana geçmiştim buna geçince saç dökülmem de normale döndü alakası var mı bilmiyorumKızlar bişey sorucam size
Sizinde öbek öbek saçlarınız dökülüyor mu? Ya zaten gür saçım yok o kadar çok dökülüyor ki anlatamam
Çok üzülüyorum saçlarıma![]()
Ben yıllardır yves rocher kullanıyorumCanım benim transfer zamanı çok dökülmeye başlamıştı, o dönemde şampuanı değiştirip yves rocher hacim için olan şampuana geçmiştim buna geçince saç dökülmem de normale döndü alakası var mı bilmiyorum
Hem de avuç avuç canımKızlar bişey sorucam size
Sizinde öbek öbek saçlarınız dökülüyor mu? Ya zaten gür saçım yok o kadar çok dökülüyor ki anlatamam
Çok üzülüyorum saçlarıma![]()
Peki napıcazHem de avuç avuç canım
Yok hayatım bulamadım Salı günü randevum var bakalım doktora soracağım söylerim sana da.Peki napıcazbi çözüm bulabildin mi
Hayır yani bulduysan bende nasipleneyim![]()
Acabaa bebiş erkek miBenim tam tersi mesela kızlar. Saç derimde egzama sorunum vardı, transfer sonrası geçti. Dökülme de azaldı.![]()
Daha öğrenmedik canım, bilemiyorum öyle mi oluyormuşAcabaa bebiş erkek mi![]()
Erkek bebekte saçlar canlı parlak, cilt güzelleşir derler yaDaha öğrenmedik canım, bilemiyorum öyle mi oluyormuş![]()
ay cildim çok kötü bulgur bulgur oldu hep ve devamlı tek tük aktif sivilce çıkıyor saçımda çok dökülüyor bence bu söylenenler biraz hurafe olabilir. Lakin erkek bebek gögüste olur derler o doğru göğüslerimde önlenemez bir yükseliş var ahhahahaErkek bebekte saçlar canlı parlak, cilt güzelleşir derler ya
Ama gerçi M Miniksercemmm erkek doğurucak![]()
Ama ben kız hurafelerini yaşıyorumay cildim çok kötü bulgur bulgur oldu hep ve devamlı tek tük aktif sivilce çıkıyor saçımda çok dökülüyor bence bu söylenenler biraz hurafe olabilir. Lakin erkek bebek gögüste olur derler o doğru göğüslerimde önlenemez bir yükseliş var ahhahaha
Ahahah fetal DNA yanılıyor olabilir. İkisi de başımın üstüneAma ben kız hurafelerini yaşıyorum
Cildimde pütür pütür minik sivilceler oldu
Saçım dökülüyo
Bence senin kızın olcak![]()
Bin şükürrrr Allah’ımaKızlar cinsiyet öğrendiniz misaçlar çok dökülürse kız diye biliyorum bende. Cilt güzelleştirse erkek derler. Ne günlerden ne günlere geldik gerçekten çok şükür
Rabbime bizlere transferde acaba tuttu mu tutmadi mi diye düşünürürken cinsiyet konuşmalarına kadar getirdi bin şükür
![]()