• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Kızlar bişey sorucam size
Sizinde öbek öbek saçlarınız dökülüyor mu? Ya zaten gür saçım yok o kadar çok dökülüyor ki anlatamam
Çok üzülüyorum saçlarıma 🥺

Kızlar bişey sorucam size
Sizinde öbek öbek saçlarınız dökülüyor mu? Ya zaten gür saçım yok o kadar çok dökülüyor ki anlatamam
Çok üzülüyorum saçlarıma 🥺
Canım benim transfer zamanı çok dökülmeye başlamıştı, o dönemde şampuanı değiştirip yves rocher hacim için olan şampuana geçmiştim buna geçince saç dökülmem de normale döndü alakası var mı bilmiyorum

Allah Allah bence doktoruna da sorabilirsin, benim yıllar önce emzirirken çok saçım dökülmeye başlamıştı o zaman takviye vermişti

Erkek bebekte saçlar canlı parlak, cilt güzelleşir derler ya 🫠
Ama gerçi M Miniksercemmm erkek doğurucak😂
ay cildim çok kötü bulgur bulgur oldu hep ve devamlı tek tük aktif sivilce çıkıyor saçımda çok dökülüyor bence bu söylenenler biraz hurafe olabilir. Lakin erkek bebek gögüste olur derler o doğru göğüslerimde önlenemez bir yükseliş var ahhahaha

ay cildim çok kötü bulgur bulgur oldu hep ve devamlı tek tük aktif sivilce çıkıyor saçımda çok dökülüyor bence bu söylenenler biraz hurafe olabilir. Lakin erkek bebek gögüste olur derler o doğru göğüslerimde önlenemez bir yükseliş var ahhahaha
Ama ben kız hurafelerini yaşıyorum😂
Cildimde pütür pütür minik sivilceler oldu
Saçım dökülüyo
Bence senin kızın olcak 😂😂😂

Kızlar cinsiyet öğrendiniz mi 🤣 saçlar çok dökülürse kız diye biliyorum bende. Cilt güzelleştirse erkek derler. Ne günlerden ne günlere geldik gerçekten çok şükür ❤️🙏🏻🙏🏻 Rabbime bizlere transferde acaba tuttu mu tutmadi mi diye düşünürürken cinsiyet konuşmalarına kadar getirdi bin şükür ❤️❤️❤️❤️

Kızlar cinsiyet öğrendiniz mi 🤣 saçlar çok dökülürse kız diye biliyorum bende. Cilt güzelleştirse erkek derler. Ne günlerden ne günlere geldik gerçekten çok şükür ❤️🙏🏻🙏🏻 Rabbime bizlere transferde acaba tuttu mu tutmadi mi diye düşünürürken cinsiyet konuşmalarına kadar getirdi bin şükür ❤️❤️❤️❤️
Bin şükürrrr Allah’ıma 💙 sağlıkla kucağımıza alıp hangi bez siz de tahriş yaptı hangi krem pişire daha iyi geliyor da konuşuruz amin🧿♥️

Back
X