- Konu Sahibi 35smyrna35
-
- #1.721
Canım lohusa tacı ve hediyelikleri nerden aldın, onların görselini atar mısınRica ederim canım
Erken olabilir bence moral bozma hemen derim hakkında iyisi hayırlısı olsun inşallah güzel haber alırsınMerhaba kızlar transfer günü hariç bugün 6.günüm 4AA embriyo transferi yapıldı 30 Ekim'de..iki gündür de çok çok az pembe lekelenmem devam ediyor az önce kan testi verdim negatif çıktı erken mi verdim çok üzüldüm lütfen gören yazabilir mi
Taç konusunda herkeste hep aynı şeyler var diye ben taşlı bir taç aldım trendyoldan, fotoğrafta pırıl pırıl duruyor böyle taçlar, hediyelikleri çikolatayı da instagramda alaturca_design sayfasından seçtim yastığı kapı süsünü de ordan seçtim daha gelmediler foto atamıyorum ama sayfada çok tatlı şeyler var, taç linki de şuC
Canım lohusa tacı ve hediyelikleri nerden aldın, onların görselini atar mısın
Çok teşekkür ederim canım bende bakayım buradanTaç konusunda herkeste hep aynı şeyler var diye ben taşlı bir taç aldım trendyoldan, fotoğrafta pırıl pırıl duruyor böyle taçlar, hediyelikleri çikolatayı da instagramda alaturca_design sayfasından seçtim yastığı kapı süsünü de ordan seçtim daha gelmediler foto atamıyorum ama sayfada çok tatlı şeyler var, taç linki de şu
SimgeAksesuar Kristal Taşlı Şık Ve Zarif Gelin Tacı Ve Saç Aksesuarı - Fiyatı, Yorumları
SimgeAksesuar Kristal Taşlı Şık Ve Zarif Gelin Tacı Ve Saç Aksesuarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Mart 2026 anneleri grubu açtım neden gelmedin seni de etiketlemiştimHerkes bunu öneriyor evet ama bilemedim hiç
Bebek hiç çalışmadığım bir konuymuş ve sınava az kaldı kızlar ahahah
Aaaa hala aktif mi geleyiiim etiketlesene tekrarMart 2026 anneleri grubu açtım neden gelmedin seni de etiketlemiştimbiz iyiyiz şükür bazı takviyeler alıyorum ben de magnezyumum sınırın altında çıktı gece kramplar giriyordu başlattı doktorum b12m de alt sınıra düşmüş dil altı bi ilaç verdi Demir filan da aynı şekilde öyle sen neler yapıyorsun ?
Tamam etiketleyimAaaa hala aktif mi geleyiiim etiketlesene tekrar
Dil altı fıs fıs demi banada verdi :)
Yarın detaylı ultrason var azıcık stresliyim :)
İdrar yolu enfeksiyonu var oda gitse rahatlıcam :)
Aaa yapayım vallaTamam etiketleyimhap şeklinde benimki de yaa hadi inşallah sağlıklı haberlerle gel idrar yolu enfeksiyonu için iki su bardağı suyu kaynat kaynamaya başlayınca altını kıs bir iki yemek kaşığı kadar beyaz dut kurusu koy içine 6dk kaynat ılıyınca süzüp bir çay bardağı sabah bir çay bardağı yemeklerden yarım saat önce açken iç ben kadın doğum doktoruma da sormuştum hamilelikte hiç sorun olmuyor mükemmel enfeksiyon atıyor
Aşkım söylesene o magzayı ben dr öyle şeyler arıyırumBir de benim doğum yapacağım hastanede oda süslemesi yok doğum paketinde kendimiz ayarlıyormuşuz, arayışa girince bir sayfa buldum hastanedeki bebiş yatağına tül süsleme, cibinlik yapan çok da güzel göründü bana, böyle bir arayışı olan varsa instagramda bir sayfa var önerebilirim
bebek_cibinlik_atolyem diye instagramdaAşkım söylesene o magzayı ben dr öyle şeyler arıyırum
Selamm canımm
Transfer öncesi hazırlık sürecindeyim bugün adetin 2. Günü prolaktin 24 çıktı diğerleri iyi yüksek miProlaktine tüp bebekte takılmıyorlar, o daha çok normal yolla gebelik yakalamaya çalışırken adet düzenini bozduğu, yumurtlamayı etkilediği için falan önemseniyor ben geçmişten öyle hatırlıyorum
Hayırlısı olsun şimdidenTransfer öncesi hazırlık sürecindeyim bugün adetin 2. Günü prolaktin 24 çıktı diğerleri iyi yüksek mi
Benim kendimi bildim bileli prolaktinim yüksekTransfer öncesi hazırlık sürecindeyim bugün adetin 2. Günü prolaktin 24 çıktı diğerleri iyi yüksek mi
İnşallahBenim kendimi bildim bileli prolaktinim yüksek
Ama tüp bebek tedavisinde ben özellikle doktoruma göstermek için baktırdığım halde benim o değer hiç umrumda değil demişti :)
İçinizi rahat tutun:)
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?