- 4 Mart 2025
- 1.056
- 600
- 38
- 37
- Konu Sahibi 35smyrna35
-
- #1.681
Öyle mi yapmayalım o zaman hiç bilmiyordum teşekkürlerBöyle birşey yasak sakın yapmayın yönetici farkederse uyliginizide asla geri vermiyor ceza alıyorsunuz bir sayfada 20 kişi ceza almıştı hala giremiyrlar
Ben martta doğurucam nisan anneleri beni bozarBu arada Nisan Annelerinde wp grubu açıldı orda daha rahat konuşuyoruz. Aslında sizinlede böyle bir grup açabiliriz. Sizinle iletişim halinde olmak benim için çok değerli
Hee hmm tamam o zamanÖyle mi yapmayalım o zaman hiç bilmiyordum teşekkürler
Böyle birşey yasak sakın yapmayın yönetici farkederse uyliginizide asla geri vermiyor ceza alıyorsunuz bir sayfada 20 kişi ceza almıştı hala giremiyrlar
Benimde 7 Nisan ama herkes Mart sonu olur diyor bakalımBen martta doğurucam nisan anneleri beni bozarŞaka bi yana biz de açsak ya wp
Benim günüm belli değil aslında ama nisan başı normali olduğuna göre sezaryen martın sonuna olur gibiBenim 25 mart
Ayy çooooook uzun çoooook zaman varmış gibiiii
Aslında o kadar az zaman var ki herşey çok çabuk geçiyor ben diyimBenim 25 mart
Ayy çooooook uzun çoooook zaman varmış gibiiii
Doğrudan hamilelikle ilgili midir bilemedim ama genelde hormonal değişimlerden saç derisi ve yapısı da etkileniyor. Dolayısıyla belki egzama oluşmuştur çünkü bende de ilaç kullanımı sürecinde çok yaygındı bu kaşınma ve pullanma sorunu. Şimdi yok. Geçmiş olsunKızlar merhaba ben de temmuz ayında transfer oldum burayı da Baya takip ettim yazdım çok şükür 13+5 deyim artık sorum olacak size bende 2 3 haftadır saç diplerimde acayip kaşıntı var ense kökümde falan kaşıntı çok fena resmen bitlenmişim gibi ya sizde de böyle bişey oldu mu veya daha önce duydunuz mu başınıza geldi mi doktora da sormayı unuttum yıllardır aynı şampuanı kullanıyorum onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum hatta bazen kaşırken pul pul dökülme oluyo artık neden olabilir sizce
Ben duydum ama vücut genelinde olanı duydum hamileliğe bağlı bazı kadınlarda oluyor doktora bilgi ver canım en azından için rahatlarKızlar merhaba ben de temmuz ayında transfer oldum burayı da Baya takip ettim yazdım çok şükür 13+5 deyim artık sorum olacak size bende 2 3 haftadır saç diplerimde acayip kaşıntı var ense kökümde falan kaşıntı çok fena resmen bitlenmişim gibi ya sizde de böyle bişey oldu mu veya daha önce duydunuz mu başınıza geldi mi doktora da sormayı unuttum yıllardır aynı şampuanı kullanıyorum onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum hatta bazen kaşırken pul pul dökülme oluyo artık neden olabilir sizce
Bende hormonlarla ilgili diye düşündüm ama bilemedimDoğrudan hamilelikle ilgili midir bilemedim ama genelde hormonal değişimlerden saç derisi ve yapısı da etkileniyor. Dolayısıyla belki egzama oluşmuştur çünkü bende de ilaç kullanımı sürecinde çok yaygındı bu kaşınma ve pullanma sorunu. Şimdi yok. Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?