Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Kızlar merhaba ben de temmuz ayında transfer oldum burayı da Baya takip ettim yazdım çok şükür 13+5 deyim artık sorum olacak size bende 2 3 haftadır saç diplerimde acayip kaşıntı var ense kökümde falan kaşıntı çok fena resmen bitlenmişim gibi ya sizde de böyle bişey oldu mu veya daha önce duydunuz mu başınıza geldi mi doktora da sormayı unuttum yıllardır aynı şampuanı kullanıyorum onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum hatta bazen kaşırken pul pul dökülme oluyo artık neden olabilir sizce

Doğrudan hamilelikle ilgili midir bilemedim ama genelde hormonal değişimlerden saç derisi ve yapısı da etkileniyor. Dolayısıyla belki egzama oluşmuştur çünkü bende de ilaç kullanımı sürecinde çok yaygındı bu kaşınma ve pullanma sorunu. Şimdi yok. Geçmiş olsun

Ben duydum ama vücut genelinde olanı duydum hamileliğe bağlı bazı kadınlarda oluyor doktora bilgi ver canım en azından için rahatlar

Bende hormonlarla ilgili diye düşündüm ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…