Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

35smyrna35

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
331
362
303
İzmir
Kızlar merhaba

10 Temmuz’da transfer oldum. Şu an tam 2. gündeyim ve duygular karmakarışık.

İlk tüp bebek, ilk transfer… Hem çok umutluyum hem de “neden hiçbir şey hissetmiyorum?” diye kendi kendimi sorguluyorum.

Bolca yatıyorum, minik yürüyüşler yapıyorum. Ama içimde fırtınalar yok sanki, her şey çok sakin.

Bu sessizlik bazen huzur gibi geliyor, bazen de “acaba olmadı mı?” diye düşündürüyor

Biliyorum belirtiler bu kadar erken başlamaz ama insan yine de bir şey hissetmek istiyor…

Umarım minik mucizem sımsıkı tutunmuştur

Aynı gün ya da bu haftalarda transfer olan var mı? İlk günleriniz nasıl geçiyor?

Hiç birşey hissetmemem normal mi kızlar?

Son düzenleme:
Kizlar 4 yil once ilk transferimde hiicc belirtim olmadi butun belirtilerim 5. Haftayla baslamisti…
Yine bu ayki transferimde hiic belirtim olmadi hele ki ilk zamanlar belirti his beklemeyin hic uzulmeyin bende boyle hissiz sanki olmadi mi diyordum ama oyle degil . Ve bu transferimde 6. Gun sadece hafif kasik batmalari oldu ve test gunumde regl agrisi . cok şükür pozitif iki pozitifimde de farkli belirtiler oyuzden hic moralinizi bozmayin.

İçim rahatladı gerçekten ♥
Okuyorum hissettim, karnım ağrıdı, kasıklarım ağrıdı vs yazıyordu hep
KelebekkB sanırım olmadı dedim yani annelik iç güdüsü falanda yok dedim
Ama teşekkürler umut yeşerdi yeniden bende

Bir şey hissetmemeniz hatta belirti bile hissetmemeniz normal. İçeride neler olduğunu ancak Allah bilir. Başından sonuna kadar pozitif düşünün. Hayr dua edin. O size sımsıkı tutunacaktır

Bir şey hissetmemeniz hatta belirti bile hissetmemeniz normal. İçeride neler olduğunu ancak Allah bilir. Başından sonuna kadar pozitif düşünün. Hayr dua edin. O size sımsıkı tutunacaktır
Çok çok çok teşekkür ederim
İçim birazcık rahatladı
Transfer olmamış gibiyim çünkü bide ilk olduğu için bilemiyorum
Ama rahatladım

Canim Test gunun ne zaman ?

Merhaba bende 9 temmuz da transfer oldum. Bu 2. Transferim. İlk transferimde de hiç belirti olmadı test gününe kadar sonuç pozştifti.şu an da belirtim yok 19 temmuz test günüm

Benimde 22 Temmuz artık bıraktım kendimi dinlemeyi :)
Günlük hayatıma da yarın itibariyle dönüyorum
3 gün dinlendim:)
İnşallah pozitif haberlerimizi veririz
Merhaba bende 9 temmuz da transfer oldum. Bu 2. Transferim. İlk transferimde de hiç belirti olmadı test gününe kadar sonuç pozştifti.şu an da belirtim yok 19 temmuz test günüm

İkinci - üçüncü günlerde belirti olmuyor genelde ama bu işin belirtiyle alakasida yok açıkçası ilk transferimde bel ağrısında hüngür hüngür ağladim tutmadı ikinci transferimde 9.-10.gunlerde belirti basladin o da adet ağrısı ve meme dolgunluğu. Arkadaşlarımın hiç belirtisi olmadı tutmadı diye test vermeye gittiler betalari 1600 çıktı. Mide bulantıları baş dönmeleri 7-8 . Haftalarda başlıyor illa belirti olacaksa bence meme dolgunluğu en çabuk başlayan belirti oluyor. İnşallah yorulmadan üzülmeden süreciniz pozitif sonuçlanır

İnşallah
Yani benimki biraz psikolojikti aslında hissetmeliyim
Neden hissetmiyorum
Belirtide yok düşünceleriyle açtım bu konuyu
Ama şimdi akışına bıraktım, tevekkül ettim

İnşallah
Yani benimki biraz psikolojikti aslında hissetmeliyim
Neden hissetmiyorum
Belirtide yok düşünceleriyle açtım bu konuyu
Ama şimdi akışına bıraktım, tevekkül ettim
Tüp bebekte hormon takviyesi çok vücuttaki şey ilaçlarin yan etkisi. 6nci haftada başlıyor çoğunlukla inşallah pozitif sonuç olur sağlıkla kucağınıza alırsınız

Hissetmeyişiniz çok çok normal
Ben sonucumu kan ile öğrenmiştim 2 gün öncesimde adet olacak gibi bi kasık ağrısı hissetmiştim hatta çok üzülmüştüm Bunlarla kendinizi üzmeyin sürecinizi zorlaştırmayın.. inşallah güzel hayırlı haberler alırsınız

ben bebeğimin hareketlerini 22.ci haftada hissettim düşünün

il haftalar hiç birsey hissetmezsiniz çok normL KASIKLARDA AGRI OLABİLİR YA DA İLERLEYEN ÜNERDE KAHVERENGİ BİR KANAMA OLABİLİR OLMAYA DA BİLİR MERAK ETMEYİN TUTACAKSA HER TÜRÜ TUTAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…