• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Merhaba bugün aynısını ben yaşadım. 7+2 olması gerekirken 6+1 dedi kalp atışı başlamış ama henüz yeni dedi duyamadım. Çok endişeliyim sizin ileriki süreciniZ nasıl oldu?
Çok şükür her şey yolunda bugün itibariyle 10. Haftadayim 🙏 olabiliyormuş öyle farklılık endişelenmeyin inşallah güzel devam eder 🙏

Kızlar resmen birlikte transfer olduk burda birlikte kalp atışını duyduk üzüldük stres olduk sevindik
Cinsiyete kadar geldiik 🫣🫣🫣
Ben çok sevdim hepiniziiii♥️♥️♥️♥️
Ya ben de💕 gerçekten o kadar zorlu süreçler ki ancak yaşayan bilir insan böyle zamanda yanında olanıda olmayanıda çok önemsiyor. İnsallah hepberaber çıktığımız bu yolculukta hepbareber kazasız belasızda kucağımıza almamızı nasip eder Rabbim ve tüm isteyenleri bu yolda sevindirir🤍

Kızlar resmen birlikte transfer olduk burda birlikte kalp atışını duyduk üzüldük stres olduk sevindik
Cinsiyete kadar geldiik 🫣🫣🫣
Ben çok sevdim hepiniziiii♥️♥️♥️♥️
Yaa🥹🥰 Ama ben ağlarım üff, ya çok yol geldik zordu yorucuydu umut kırıcı anlar da oldu hep dua ile geçti geldik bugünlere Allahım burdan sonrasını güzel hafif sağlıklı geçirtsin, burada çok konuştuk daha çoğunu da okuduk, bu yolda yürüyen herkesin dileğini Allah en güzel ve en kolay şekilde gerçekleştirsin, amin❤️

Bir de ben artık kalkayım nolurr 🙇🏻‍♀️
Hamileliğimin tadını çıkartmak istiyorum 🥺
Şükür tabi ki her halimize ama azıcık yürümek nefes almak istiyorumm 🥹
Yaa🥹🥰 Ama ben ağlarım üff, ya çok yol geldik zordu yorucuydu umut kırıcı anlar da oldu hep dua ile geçti geldik bugünlere Allahım burdan sonrasını güzel hafif sağlıklı geçirtsin, burada çok konuştuk daha çoğunu da okuduk, bu yolda yürüyen herkesin dileğini Allah en güzel ve en kolay şekilde gerçekleştirsin, amin❤️

Back
X