• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

İnşallahh 🙏🏻
Sende durumlar nasıl? Doktora gittin mi kuzum?
Sistitten şüpheleniyordun?
Gitmedim kuzum hiç yanma olmadı Sistit olamaz dedim bugün daha iyiyim bir de. Ama hala çok çişe gidiyorum sanki bogazımla alt taraf arasında bir boru var suyu içiyorum tuvalete gidiyorum 😂😂😂 şimdiden böyleyse Allah ilerleyen aylarda yardımcımız olsun.

Ya kuzum iyide bende gidiyorum çok 😂
Hele gitmiyim öyle sıkışıyo ki kalk diyo resmen😂
Valla yardımcımız olsun Rabbim cidden
Sen korkma çiş normal😂
Gitmedim kuzum hiç yanma olmadı Sistit olamaz dedim bugün daha iyiyim bir de. Ama hala çok çişe gidiyorum sanki bogazımla alt taraf arasında bir boru var suyu içiyorum tuvalete gidiyorum 😂😂😂 şimdiden böyleyse Allah ilerleyen aylarda yardımcımız olsun.

Ya kuzum iyide bende gidiyorum çok 😂
Hele gitmiyim öyle sıkışıyo ki kalk diyo resmen😂
Valla yardımcımız olsun Rabbim cidden
Sen korkma çiş normal😂
Ay herkes de böyle demek 😂😂😂😂 iyi bari… bakma bizimkisi durum telakisi yoksa hiçbir şeyden şikayetçi değilim. Çok şükür verdiğine vereceğine.

Ben bide sürekli yatıyorum ya üfff neler takıyorum kafaya anlatamam 😂
Sonra diyorum töbee yarabbi 😂
Canım bende öyleyim geçen eşime diyorum ki keşke eve ultrason alsak😂 tabiki işin esprisi ama bütün aklım onda doktora daha erken gitmek için pazarlık yapıyorum resmen. Açıkçası masrafımız çok daha da çogalacak diye terapiye gitmiyorum yoksa beni kimse tutamaz.

Canım bende öyleyim geçen eşime diyorum ki keşke eve ultrason alsak😂 tabiki işin esprisi ama bütün aklım onda doktora daha erken gitmek için pazarlık yapıyorum resmen. Açıkçası masrafımız çok daha da çogalacak diye terapiye gitmiyorum yoksa beni kimse tutamaz.
Ben doktoruma doppler alıcam eve dedim de bu haftalarda duyamazsın kalp atışını onlarla alma boşuna dedi 😂😂

Bende düşündümmm ultrasonu😂😂😂
Ya ben reklamlarda gördüm küçük bi cihaz var karnına tutup kalp atışını dinliyosun
Sonra korktum zararlıdır falan diye😂

Bende düşündümmm ultrasonu😂😂😂
Ya ben reklamlarda gördüm küçük bi cihaz var karnına tutup kalp atışını dinliyosun
Sonra korktum zararlıdır falan diye😂
Yani çocuğa zararlı olabilir bilmiyorum onu ama bizim ruh sağlığımıza kesin zararlı😆 ben de görüp eşime atmıştım hayatta olmaz kafayı yersin dedi.

Daha bugün verdim kan, güzel çıksın çabuk çıksın🙏❤️🌟
Bimini bana doktorum tam 12haftalıkken ver dedi dün ultrasonda 11+4görünüyordu bekle dedi doktorum 😅haftaya salı kan vercm fetal DNA için peki siz de kan sulandırıcıyı 24saat öncesinde bıraktınız mı ? şirketten öyle söylediler bana

Bimini bana doktorum tam 12haftalıkken ver dedi dün ultrasonda 11+4görünüyordu bekle dedi doktorum 😅haftaya salı kan vercm fetal DNA için peki siz de kan sulandırıcıyı 24saat öncesinde bıraktınız mı ? şirketten öyle söylediler bana
Ben kan sulandırıcıyı cumartesi bıraktım, dün kontrolde de bırak başlama tekrar ileriki haftalarda tekrar başlarız dedi

Back
X