Transfer olup heyecanlı bekleyen anne adayları buraya ❣️

S9292

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2020
107
52
18
33
Ben ayın 15 inde transfee oldum.bugun 6. Günüm sabırsızlıkla heyecanla bekliyorum transfer olan anne adayları burdan konuşalım belirtilerimi rabbim bebeklerimizin tutunmasını nasip etsin inşallah

Ben ayın 15 inde transfee oldum.bugun 6. Günüm sabırsızlıkla heyecanla bekliyorum transfer olan anne adayları burdan konuşalım belirtilerimi rabbim bebeklerimizin tutunmasını nasip etsin inşallah
ya hayırlı olsun inşallah tutunurkacıncı gun emnrıyosuydu??ben de salı günü opu oldu dıger ay transferım olacak boyle embrıyoların hergun gelısımını beklemek bıle heyecanlı

Ayyy sormayinn ya her anı ayrı bir heyecanli ama transferden sonra görün siz heyecanı canım günler geçmek bilmiyor sanki benimki 3. Gun emriyosuydu çift embriyo transfer ettiler nasip kısmet amin inşallah bekliyorum büyük bir heyecanla kaç yumosunus toplandı neden bidahaki ay rahim dinlendirme mi verdi doktorunuz

Kızlar merhaba haftaya toplama işlemi olacak ama kasık bölgemde ağrılar oluyor batma gibi sizin de oluyor muydu kendimi çok rahatsız hissediyorum

Transferin 4. Gunu hıcbısey hıssetmıyorum düne kadar kasık agrılarım vardı sımdı hıcbırı yok aranızda Boyle olan varmı

Transferin 4. Gunu hıcbısey hıssetmıyorum düne kadar kasık agrılarım vardı sımdı hıcbırı yok aranızda Boyle olan varmı
canım selam olmıyo belırtı bende daha yenı sonuc aldım. 2160 cıktı beta sonunda , ama sadece 7. gunum lekelenme oldu . o kadar suanda hamıleyım ama hıc belırtım yok

canım selam olmıyo belırtı bende daha yenı sonuc aldım. 2160 cıktı beta sonunda , ama sadece 7. gunum lekelenme oldu . o kadar suanda hamıleyım ama hıc belırtım yok
Benim sadece adet agrısı var agrıda degıl acıyo Sanki karnımın alt kısmıq

Sabah test yapmıstım cıkmamıstı aksama dogru baktım silik çizgi var bu testin bozuk oldugunumu gösterır yoksa pozitif oldugunumu

Merhabalar, Tüp bebek transferinin 12. günü btchg değerim 6,65 muı/ml geldi. Doktorum bu iyi değil , değerin yüzlerde olması gerekiyordu dedi. Sizlerde de bthcg değeri başta benim gibi çok düşük gelip bebeği tutunan ve gebeliği devam eden var mı? umutlanmalı mıyım Testi özel bir hastane de yaptırdım bu günde devlet hastanesinde yaptıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…