ya hayırlı olsun inşallah tutunurBen ayın 15 inde transfee oldum.bugun 6. Günüm sabırsızlıkla heyecanla bekliyorumtransfer olan anne adayları burdan konuşalım belirtilerimi rabbim bebeklerimizin tutunmasını nasip etsin inşallah
Yumurtalar buyudugu için o ağrı toplanınca rahatlarsınKızlar merhaba haftaya toplama işlemi olacak ama kasık bölgemde ağrılar oluyor batma gibi sizin de oluyor muydu kendimi çok rahatsız hissediyorum
canım selam olmıyo belırtı bende daha yenı sonuc aldım. 2160 cıktı beta sonunda , ama sadece 7. gunum lekelenme oldu . o kadar suanda hamıleyım ama hıc belırtım yokTransferin 4. Gunu hıcbısey hıssetmıyorum düne kadar kasık agrılarım vardı sımdı hıcbırı yok aranızda Boyle olan varmı
Benim sadece adet agrısı var agrıda degıl acıyo Sanki karnımın alt kısmıqcanım selam olmıyo belırtı bende daha yenı sonuc aldım. 2160 cıktı beta sonunda , ama sadece 7. gunum lekelenme oldu . o kadar suanda hamıleyım ama hıc belırtım yok
o tarzz ooluyor evetBenim sadece adet agrısı var agrıda degıl acıyo Sanki karnımın alt kısmıq
İlk 5 dakikada çıkan doğru oluyor diye biliyorum. Tekrarlayın bence.Sabah test yapmıstım cıkmamıstı aksama dogru baktım silik çizgi var bu testin bozuk oldugunumu gösterır yoksa pozitif oldugunumu
Yaotım ıkı test yaptım hemde sabah anında ıkıncı cızgı cıktı ama kanda 2,12 cıktıİlk 5 dakikada çıkan doğru oluyor diye biliyorum. Tekrarlayın bence.
Allah allah kan testini baska yere mi yaptirsaniz yarin.Yaotım ıkı test yaptım hemde sabah anında ıkıncı cızgı cıktı ama kanda 2,12 cıktı
Pazartesı 11. Günm pazartesı yaptırmayı dusunuyorymAllah allah kan testini baska yere mi yaptirsaniz yarin.
Evet gününü beklemek en doğrusuPazartesı 11. Günm pazartesı yaptırmayı dusunuyorym
Benimde aynı agrım sızım kalmadı bugun 4.günümTransferin 4. Gunu hıcbısey hıssetmıyorum düne kadar kasık agrılarım vardı sımdı hıcbırı yok aranızda Boyle olan varmı
Stres yapma benim pozıtıf cıktı ama deger düşük beklıyoruzBenimde aynı agrım sızım kalmadı bugun 4.günüm
İnşallah deger yükselir güzel haberlerini alırız canımStres yapma benim pozıtıf cıktı ama deger düşük beklıyoruz
İnşallahİnşallah deger yükselir güzel haberlerini alırız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?