- Konu Sahibi Gulsah8488
-
3 gün kaldı canım. inşallah rabbim bu sefer yüzümüzü güldürürİnsallah yaa. Rabbimiz ol derse olacaktir. Senin ne kdar kaldı test gününe
İnsallah bu sefer vakti gelmiştir canim. Sende mi hep farkli yerlerde yaptirdin tedavini3 gün kaldı canım. inşallah rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür
aynı yerde yaptırmıştım dondurulmuşum var die ama ilk işlemlerden sonra doktor değişmişti hastanedeki. 2 farklı doktor oldu yani bnmde. sen nerede yaptırdınİnsallah bu sefer vakti gelmiştir canim. Sende mi hep farkli yerlerde yaptirdin tedavini
gebze anadolu saglıkta yaptirdim bnde. Dondurulmus embriyolar orda oldugu icin 2. Transfer yine ayni hastanede yapılması mi gerekiyo. Acaba oylemiaynı yerde yaptırmıştım dondurulmuşum var die ama ilk işlemlerden sonra doktor değişmişti hastanedeki. 2 farklı doktor oldu yani bnmde. sen nerede yaptırdın
yoo alabiliosun aslında dondurulmuşlarını ama sana kalmış tabigebze anadolu saglıkta yaptirdim bnde. Dondurulmus embriyolar orda oldugu icin 2. Transfer yine ayni hastanede yapılması mi gerekiyo. Acaba oylemi
Hmm.. aslında memnun kaldım doktorumdan fln ama. Yine orda mi yaptırsam bska yerde mi. Kararsizimyoo alabiliosun aslında dondurulmuşlarını ama sana kalmış tabi
canım memnunsan orda yaptır. sonuçta doktor ne işlrmler yaptığını bilio sana.Hmm.. aslında memnun kaldım doktorumdan fln ama. Yine orda mi yaptırsam bska yerde mi. Kararsizim
Haklısın canim. O tarafim daha ağır basiyo zaten... suan snki tedavim bitmemis devam ediyo gibi umutlandiriyorum kendimi.. 1 2 3 negatif sonuclar zor ya. Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin... sizin sorun necanım memnunsan orda yaptır. sonuçta doktor ne işlrmler yaptığını bilio sana.
zaten ilk transferler çok nadir tutuomuşHaklısın canim. O tarafim daha ağır basiyo zaten... suan snki tedavim bitmemis devam ediyo gibi umutlandiriyorum kendimi.. 1 2 3 negatif sonuclar zor ya. Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin... sizin sorun ne
Herkes nasibini yasiyo istezaten ilk transferler çok nadir tutuomuş
Canm hayirli haber lerinizi bekliyorum insallahHerkes nasibini yasiyo iste
inşallah canım inşallahCanm hayirli haber lerinizi bekliyorum insallah
evet canım senindemi öyleSİzindemi 9 u test günü kızlar
EVet canımmevet canım senindemi öyle
nasıl geçirdin günlerini. akıntın ağrın falan oldumuEVet canımm
benmde 29unda oldu canımAslında yarın ama pazar olduğu için pazartesi yapıcam transferim 29 unda olmuştu benim sizin
İlk 3 gün iyi dinlendim sonra toparladım biraz dolandım evde falannasıl geçirdin günlerini. akıntın ağrın falan oldumu
Aaaa aynı gün evde test denedinmibenmde 29unda oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?