TRANSFER OLUP SONUÇ BEKLEYENLERR BURADA TOPLANALIM MI 🤰🏻🤱🏻🙏

Merhaba, aynı gün transfer olmuştuk 8 kasım benim test günü, bol pozitifli bi sayfa olsun

Merhaba...benim de 4 kasim test gunum... 3. Gunde taze 2 embriyo transferi oldum... cok heyecanli ve gerginim...bugun laboratuardaki 2 embriyomun da dondurulamayacagini ve imha edilecegini ogrendim...moralim cok.bozuk

4 kasım doğum günüm, çok isterdim o güne denk gelmesini ama 8 kasım test tarihim, üzülme inşallah diğer embriyolara gerek kalmadan sağlıkla kucağına alırsın bebegini

Ins. Heoimiz guzel.sonuclar alir hayallaerimize kavusuruz
Bu embriyo.imha surexiyle ilgili bilgisi olan var mi? Yada yonlendirebilecehi bir sayfa?

Hayırlı olsun transferiniz sizin kaçıncı gün embriyosu? Belirtiniz var mı?
5. Gün benim. İlk denemem. Perşembeydi transferim 3 gün oldu. Düşünmeyeyim diyorum ama tutmayacak gibi geliyo içime. Göğüslerim çok hassas ama ilaçtandır diyorum. Başka da ağrım akıntım hiçbi şey yok. Çok sıkıntılanıyorum

Ben hep stresle gecirdim simdi pismanim ne olur streslenme

Benimde ikinci günüm ve hiçbir değişiklik yok..diğer transferlerimde de olmadı ve negatif oldu..şimdi sanki buda aynı gibi umudum yok

Benimde ikinci günüm ve hiçbir değişiklik yok..diğer transferlerimde de olmadı ve negatif oldu..şimdi sanki buda aynı gibi umudum yok

5. Gün müydü senin de? Hep okuyorum belirtisi olmayanlar da varmış pozitiflerde ama bilemiyorum işte 5. Gün transferi olunca bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…