- 6 Aralık 2017
- 731
- 943
- 53
- 40
4 kasım transferin 10. Gününe denk gelio aynı zamanda doğum günüm,o gün test yapmak içimden gecio ama cokk korkuorumBenimde 9 kasim test günüm
Ama oncesinde bi idrarda yaparim gibi geliyor
Bende hiç belirti yok sizlerde durumlar nasıl ? Dün sadece jelin tortusunda pembelik vardı inşallah iyi bir şeye işarettirBenimde 4 Kasım
Minik pembelik iyi işaret gibi arkadaşımBende hiç belirti yok sizlerde durumlar nasıl ? Dün sadece jelin tortusunda pembelik vardı inşallah iyi bir şeye işarettir
Peki bu pembeliğin sürekli gelmesimi gerekiyor acaba olumlu bakmak için.ben sadece iki kere gördüm.bugünde transferimin 5.günü onun dışında hiç bir yerde ağrım sızım yokMinik pembelik iyi işaret gibi arkadaşımbende de turuncu. 7. günüm 4 defa tortu ile beraber geldi yatmadan önce geliyor iki gündür. Birde bel ağrım var. Dün adet günümdü çok şükür olmadım. İki aydır ilaçlardan 25 gün üstüne oldum dün ödüm koptu 25. gündü çok şükür gelmedi. Bekliyoruz pazartesi olsun erken yapmayacağım bu sefer.
Yok canım herhalde sürekli gelmesi iyi değildir. İçerde kanama olduğunu gösterir ki yerleşme sonrası kanama iyi değil.Peki bu pembeliğin sürekli gelmesimi gerekiyor acaba olumlu bakmak için.ben sadece iki kere gördüm.bugünde transferimin 5.günü onun dışında hiç bir yerde ağrım sızım yok
Sağol canım ya inşallah dediğin gibi iyiye işarettir. Başka hiç belirti olmaması moralimi bozuyorYok canım herhalde sürekli gelmesi iyi değildir. İçerde kanama olduğunu gösterir ki yerleşme sonrası kanama iyi değil.
Hiç takılma belirtilere son 5 günümüz. 5 gün sonra bir bedende inşallah üç kalp olacağızSağol canım ya inşallah dediğin gibi iyiye işarettir. Başka hiç belirti olmaması moralimi bozuyor
Benimkide iki tane 5.gün embriyosuHiç takılma belirtilere son 5 günümüz. 5 gün sonra bir bedende inşallah üç kalp olacağızBenim iki tane transfer edildi.
Tamam inşallah ikimizde bir bedende 3 kalp olacağızBenimkide iki tane 5.gün embriyosu
tam yerleşme kanamasının olabileceği günülerdesin adeti unut, zaten ilaçları kullandığımız sürece adet olamıyoruz. Bebisinin tutunma belirtisidir o inşallah
5. Gün emriyosuydu ya bu kadar geç mi yerleşir ki bilmiyorum ama çok korkuyorum işteSonuç günümüz aynı gün arkadaşım bel ağrısı bende de var. Leke derken peçeteye gelecek şekilde mi akışkan mı? Olumlu düşün olacak tutunma lekesidir de moralini bozma.
Korkma her şey çok güzel olacak5. Gün emriyosuydu ya bu kadar geç mi yerleşir ki bilmiyorum ama çok korkuyorum işte
Merhaba 4 kasım sonuç günün galiba benimde sonuç günüm inşallah pozitif sonuç alırsın hayırlısıylaKızlar nasılsınız nasıl gidiyor bekleme süreniz? Ben çok kaygılıyım az kaldı 4kasıma
Aynı gün sonuç alacağız. Nasıl geçecek bu hafta sonuKızlar nasılsınız nasıl gidiyor bekleme süreniz? Ben çok kaygılıyım az kaldı 4kasıma
Galiba bugün sonuca bakyırcam cnm kanamam var yoğun doktor kandaki değerine bugün baktı dedi hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırızAynı gün sonuç alacağız. Nasıl geçecek bu hafta sonu
İnşallahGaliba bugün sonuca bakyırcam cnm kanamam var yoğun doktor kandaki değerine bugün baktı dedi hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırız ☺
Ne yaptın canım kanaman durdu mu? Tahlil verdin mi?Galiba bugün sonuca bakyırcam cnm kanamam var yoğun doktor kandaki değerine bugün baktı dedi hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırız
Az kanamam var tahlil verdim sonuç bekliyoruz cnmNe yaptın canım kanaman durdu mu? Tahlil verdin mi?
Hakkında hayırlısı olsun canım. Rabbim yüzünü güldürsünAz kanamam var tahlil verdim sonuç bekliyoruz cnm
Bugünü de bitirdik kaldı yarınKızlar nasılsınız nasıl gidiyor bekleme süreniz? Ben çok kaygılıyım az kaldı 4kasıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?