TRANSFER OLUP SONUÇ BEKLEYENLERR BURADA TOPLANALIM MI 🤰🏻🤱🏻🙏

Bende hiç belirti yok sizlerde durumlar nasıl ? Dün sadece jelin tortusunda pembelik vardı inşallah iyi bir şeye işarettir
Minik pembelik iyi işaret gibi arkadaşım bende de turuncu. 7. günüm 4 defa tortu ile beraber geldi yatmadan önce geliyor iki gündür. Birde bel ağrım var. Dün adet günümdü çok şükür olmadım. İki aydır ilaçlardan 25 gün üstüne oldum dün ödüm koptu 25. gündü çok şükür gelmedi. Bekliyoruz pazartesi olsun erken yapmayacağım bu sefer.

Peki bu pembeliğin sürekli gelmesimi gerekiyor acaba olumlu bakmak için.ben sadece iki kere gördüm.bugünde transferimin 5.günü onun dışında hiç bir yerde ağrım sızım yok

Peki bu pembeliğin sürekli gelmesimi gerekiyor acaba olumlu bakmak için.ben sadece iki kere gördüm.bugünde transferimin 5.günü onun dışında hiç bir yerde ağrım sızım yok
Yok canım herhalde sürekli gelmesi iyi değildir. İçerde kanama olduğunu gösterir ki yerleşme sonrası kanama iyi değil.

Yok canım herhalde sürekli gelmesi iyi değildir. İçerde kanama olduğunu gösterir ki yerleşme sonrası kanama iyi değil.
Sağol canım ya inşallah dediğin gibi iyiye işarettir. Başka hiç belirti olmaması moralimi bozuyor

Sağol canım ya inşallah dediğin gibi iyiye işarettir. Başka hiç belirti olmaması moralimi bozuyor
Hiç takılma belirtilere son 5 günümüz. 5 gün sonra bir bedende inşallah üç kalp olacağızBenim iki tane transfer edildi.

Benimkide iki tane 5.gün embriyosu
Tamam inşallah ikimizde bir bedende 3 kalp olacağız onları çok merak ettiğimi ve sabırsızlıkla beklediğimi sürekli söylüyorum çok iyi geliyor. Tedavini nerde olmuştun.

tam yerleşme kanamasının olabileceği günülerdesin adeti unut, zaten ilaçları kullandığımız sürece adet olamıyoruz. Bebisinin tutunma belirtisidir o inşallah
Sonuç günümüz aynı gün arkadaşım bel ağrısı bende de var. Leke derken peçeteye gelecek şekilde mi akışkan mı? Olumlu düşün olacak tutunma lekesidir de moralini bozma.
5. Gün emriyosuydu ya bu kadar geç mi yerleşir ki bilmiyorum ama çok korkuyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…