TRANSFER OLUP SONUÇ BEKLEYENLERR BURADA TOPLANALIM MI 🤰🏻🤱🏻🙏

Belcikada kafana gore kan aldiramiyosun ev doktoruma gittim oda almak istemedi. Erken dedi savusturdu
Bilmiyordum canım tabi şartlar farklı Ben doktoruma yapmamam gereken bir şey var mı diye sormustum transfer sonrası o da bana tek birşey söyledi; Strese girme sadece dedi. Demem o ki stres cok önemli şu dönemi her ne kadar elimizde olmasa da sakin gecırebilmek cok önemli ... Rabbim sevindirsin inşallah

Belcikada kafana gore kan aldiramiyosun ev doktoruma gittim oda almak istemedi. Erken dedi savusturdu

Aynı durumu ben yaşadım canım...
10. Gün yalvar yakar kan verdim...
Bekle bekle diyip duruyo doktor..
Öyle zor ki beklemek belirsizlik sizi çok iyi anlıyorum arkadaşlar... RABBİM hepinizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. inşallah tutunmuşdur melekleriniz...

Insaallah cpk zor bekleyis rabbim herkese nasip etdin guzel sonuclae almayi

22 Ekim'de 2 blast embriyo transferim oldu. 2 Kasım test günüm, idrarda pozitif gördüm kanda henüz baktirmadim. bakalım herşey yolundadir inşallah.
Hayırlı olsun şimdiden gözün aydın. Bi belirti bi şey oldu mu akıntı, ağrı, göğüs ne bileyim midede bi şey acaba ?

Kardiyakarrest90
Ben transferden sonraki 4. günde silik çizgiyi gördüm o zamana kadar hep kasıklarımda regl olacakmisim gibi ağrı oldu, hafif hafif mide bulantılarım oldu.
Bugun 6. Günüm gece ilk defa göğüslerim ateş gibi yanmaya başladı uyandım o derece. Akıntım hiç olmadı, 5. Gün itibariyle mide bulantım bitti, kasıklarımın ağrısı durdu anlamadım valla bir anda tüm belirtiler gitti. Daha çok erken ama insan yine de korkuyor. Allah herkesin gönlüne göre hayırlı, sağlıklı evlatlar versin.

Bu arada arkadaslar galiba kulandigim hormon ilaci yapti. Bacaklarimda varis cikti, ince ince damar. Gogsumdede damarlar belirginlesti

Ilaclzr evet bugun negatif sonucu kandanda aldim
Çok üzüldüm senin adına.. inşallah bundan sonraki tedavin hayırlısı ile güzel sonuçlanır canım.. benim tedavilerim iki kez negatif oldu rabbim hayırlısını versin elimizden hiç bir şey gelmiyor taktir onun nasip etsin inşallah güzel allahım hepimize sağlıklı evlatlar versin Inşallah...

I
Insallah ablacigim rabbim hayirlisini versin. Tez zamznda sanada guzel haber versin

Transferin 6. Günündeyim dünden beri lekelenmem ve ağrım var. Adet mi oluyorum yoksa ya olmak istemiyorum

Merhaba...benim de 4 kasim test gunum... 3. Gunde taze 2 embriyo transferi oldum... cok heyecanli ve gerginim...bugun laboratuardaki 2 embriyomun da dondurulamayacagini ve imha edilecegini ogrendim...moralim cok.bozuk
Benimde 4 kasım inşallah aynı gün güzel haberi alırız

Transferin 6. Günündeyim dünden beri lekelenmem ve ağrım var. Adet mi oluyorum yoksa ya olmak istemiyorum
Sonuç günümüz aynı gün arkadaşım bel ağrısı bende de var. Leke derken peçeteye gelecek şekilde mi akışkan mı? Olumlu düşün olacak tutunma lekesidir de moralini bozma.

Bu sayfada çoğumuz Kasım başı haberi alacağız. Kendi günümle aynı olan arkadaşlar sayıca var. 4 Kasım bayram olacak inşallah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…