Bilmiyordum canım tabi şartlar farklıBelcikada kafana gore kan aldiramiyosun ev doktoruma gittim oda almak istemedi. Erken dedi savusturdu
Belcikada kafana gore kan aldiramiyosun ev doktoruma gittim oda almak istemedi. Erken dedi savusturdu
Insaallah cpk zor bekleyis rabbim herkese nasip etdin guzel sonuclae almayiAynı durumu ben yaşadım canım...
10. Gün yalvar yakar kan verdim...
Bekle bekle diyip duruyo doktor..
Öyle zor ki beklemek belirsizlik sizi çok iyi anlıyorum arkadaşlar... RABBİM hepinizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. inşallah tutunmuşdur melekleriniz...
Hayırlı olsun şimdiden gözün aydın. Bi belirti bi şey oldu mu akıntı, ağrı, göğüs ne bileyim midede bi şey acaba ?22 Ekim'de 2 blast embriyo transferim oldu. 2 Kasım test günüm, idrarda pozitif gördüm kanda henüz baktirmadim. bakalım herşey yolundadir inşallah.
Göğüslerdeki bende de var ben de ilaçlardan bilmiştimBu arada arkadaslar galiba kulandigim hormon ilaci yapti. Bacaklarimda varis cikti, ince ince damar. Gogsumdede damarlar belirginlesti
Ilaclzr evet bugun negatif sonucu kandanda aldimGöğüslerdeki bende de var ben de ilaçlardan bilmiştim
Gerçektn mi çok üzüldüm. Allah sabır versin. Benim de opmıcak gibi geliyo ama korkudan yapmıyorum test falan. İnşallah Rabbim bizim de yüzümüzü güldürsünIlaclzr evet bugun negatif sonucu kandanda aldim
Çok üzüldüm senin adına.. inşallah bundan sonraki tedavin hayırlısı ile güzel sonuçlanır canım.. benim tedavilerim iki kez negatif oldu rabbim hayırlısını versin elimizden hiç bir şey gelmiyor taktir onun nasip etsin inşallah güzel allahım hepimize sağlıklı evlatlar versin Inşallah...Ilaclzr evet bugun negatif sonucu kandanda aldim
IÇok üzüldüm senin adına.. inşallah bundan sonraki tedavin hayırlısı ile güzel sonuçlanır canım.. benim tedavilerim iki kez negatif oldu rabbim hayırlısını versin elimizden hiç bir şey gelmiyor taktir onun nasip etsin inşallah güzel allahım hepimize sağlıklı evlatlar versin Inşallah...
Insallah ablacigim rabbim hayirlisini versin. Tez zamznda sanada guzel haber versinÇok üzüldüm senin adına.. inşallah bundan sonraki tedavin hayırlısı ile güzel sonuçlanır canım.. benim tedavilerim iki kez negatif oldu rabbim hayırlısını versin elimizden hiç bir şey gelmiyor taktir onun nasip etsin inşallah güzel allahım hepimize sağlıklı evlatlar versin Inşallah...
Benimde 4 kasım inşallah aynı gün güzel haberi alırızMerhaba...benim de 4 kasim test gunum... 3. Gunde taze 2 embriyo transferi oldum... cok heyecanli ve gerginim...bugun laboratuardaki 2 embriyomun da dondurulamayacagini ve imha edilecegini ogrendim...moralim cok.bozuk
Benimde 4 KasımEvet benimde 4 kasım ama dayanabilirmiyim o zamana kadar bilmiyorum
tam yerleşme kanamasının olabileceği günülerdesin adeti unut, zaten ilaçları kullandığımız sürece adet olamıyoruz. Bebisinin tutunma belirtisidir o inşallahTransferin 6. Günündeyim dünden beri lekelenmem ve ağrım var. Adet mi oluyorum yoksa ya olmak istemiyorum
Sonuç günümüz aynı gün arkadaşım bel ağrısı bende de var. Leke derken peçeteye gelecek şekilde mi akışkan mı? Olumlu düşün olacak tutunma lekesidir de moralini bozma.Transferin 6. Günündeyim dünden beri lekelenmem ve ağrım var. Adet mi oluyorum yoksa ya olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?