• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Olupta Heyecanla Sonuç Bekleyenler

çok teşekkür ederim cnm.inş allah sana da nasip etsin.sonuç her ne olursa olsun sen umudunu yitirme cnm.hoşçakal.

kızlarrrrrrrr hamileyim bugün kan testi yaptırdın değerim 123 çıktı yaklaşık 14 gün sonra keseyi görmeye gidicem inşallah her şey yolunda giderde kucağıma aldığım zaman da gelir Allahım hepinize bu mutluluğu tattırır inşallah.

cnm tebrik ederimm güzel ve sağlıklı bi 9 ay geçirirsin umarım baharson sana ve 2. denemesini ypan tüm arkadaşlara bi sorum olucak dondurulmuş ebriyolarmı baştan mı başladınız tedaviye yazarsanız sevinirim kızlar.

selam arkadaşlar bugun test günüm idi yeniden test yaptırdım ve sonucum 112 çıktı .. ohhh be işim rahatladı inşallah katlanarak kocaman olur değerler.

cnm tebrik ederimm güzel ve sağlıklı bi 9 ay geçirirsin umarım baharson sana ve 2. denemesini ypan tüm arkadaşlara bi sorum olucak dondurulmuş ebriyolarmı baştan mı başladınız tedaviye yazarsanız sevinirim kızlar.

canım benim 1.denemeden hiç dondurulmuş embriyom yok idi. 2.denemeyi sil baştan yeniden başladık bir tane transfer edildi. kalan 7 taneyi ise dondurduk..

zinal 01.07.2010 1. deneme
bluegrenn 02.07.2010 Usg
simayy 03.07.2010
angel08 03.07.2010
p_aytar 05.07.2010 1. denemee
eLower 06.07.2010
arzum44 10.07.2010

sevim_li 25.06.2010 bebişinin kalbi pıt pıt
petek73 28.06.2010 Negatif
aysecsr 01.07.2010 1.deneme Pozitif
yenidoğan 29.06.2010 Negatif
ecrin38 29.06.2010 Negatif
_izmir_ 30.06.2010 Pozitif
baharson 30.06.2010 2.deneme Pozitif
babex 01.07.2010 Poizitif
rudi 01.07.2010 2.deneme Pozitif

Son düzenleme:
zinal cim hadi senden de yanıt bekliyoruz.

selam arkadaşlar bugun test günüm idi yeniden test yaptırdım ve sonucum 112 çıktı .. ohhh be işim rahatladı inşallah katlanarak kocaman olur değerler.

gözün aydın rudicim maşallah =) inşallah darısı biz bekleyenlerin başına =)

tekrar tebrik ederim cnm hep bu mutlulukla devam etsin bebişinle birlikteliğin açıklalamaların için de teşekkürler diğer arkadaşlar sizlerdende cvp bekliyorum hı bide çok olmazsam pozitif sonuç alan arkadaişlar transferden sonrakii 4 gününüzü nasıl geçirdiniz bizimle paylaşırsanız biz negatiff yaşayan arkadaşlara belki bi faydası dokunur .

tekrar tebrik ederim cnm hep bu mutlulukla devam etsin bebişinle birlikteliğin açıklalamaların için de teşekkürler diğer arkadaşlar sizlerdende cvp bekliyorum hı bide çok olmazsam pozitif sonuç alan arkadaişlar transferden sonrakii 4 gününüzü nasıl geçirdiniz bizimle paylaşırsanız biz negatiff yaşayan arkadaşlara belki bi faydası dokunur .

sağol canım en kısa zamanda senden de güzel haberler alacağız inşallah.. transfer den sonra 2.5 saat hastanede kaldım yatar pozisyonda..sonra yola çıktık kendi aracımızla geldik yaklaşık 1.5 saat yol sürdü.transfer günü eve geldiğimde hep uzandım. gece uyurken tam tersi,m ben çok dağınık uyurum yn yada yüzüstü falan uyudum ..2.güne kadar bi iş yapmadım.sonra normal yemek bulaşık işlerine giriştim.ama hep yatmadım dolandım evin içinde. 5.günden itibaren dışarıyada çıktım..

Hayırlı olsun tekrar canım rabbim kucağına almayıda nasip etsin..

Amin canım teşekkürler...
Yücel bey ile görüştüm 2 hafta sonra gelmemi istedi.. senin de mi 2 hafta sonra ilk kontrolün oldu canım...

Teşekkür ederim canım allah sanada inşallah birdahakine bu duyguyu yaşatır .Benim ilk tedavimde çok yumurta toplandı ama 1. kalite denebilecek 3 taneydi ikisini transfer ettiler biride gelişmedi dediler yani ikinci tedavi sil baştan başladı doktor bu sefer başka bir ilaçla daha düşük dozlarla başladı kısmetmiş oldu hayırlısı bakalım 2 tane de dondurulmuşum var inşallah kardeş için kullanırım.

sağol canım en kısa zamanda senden de güzel haberler alacağız inşallah.. transfer den sonra 2.5 saat hastanede kaldım yatar pozisyonda..sonra yola çıktık kendi aracımızla geldik yaklaşık 1.5 saat yol sürdü.transfer günü eve geldiğimde hep uzandım. gece uyurken tam tersi,m ben çok dağınık uyurum yn yada yüzüstü falan uyudum ..2.güne kadar bi iş yapmadım.sonra normal yemek bulaşık işlerine giriştim.ama hep yatmadım dolandım evin içinde. 5.günden itibaren dışarıyada çıktım..

amin cnm teşekkürler paylaştığın için

Teşekkür ederim canım allah sanada inşallah birdahakine bu duyguyu yaşatır .Benim ilk tedavimde çok yumurta toplandı ama 1. kalite denebilecek 3 taneydi ikisini transfer ettiler biride gelişmedi dediler yani ikinci tedavi sil baştan başladı doktor bu sefer başka bir ilaçla daha düşük dozlarla başladı kısmetmiş oldu hayırlısı bakalım 2 tane de dondurulmuşum var inşallah kardeş için kullanırım.

amin cnm amin inşallah. tedaviden sonrayı yazmamışın ama sanırsam sende özel bişey yapmadın bide istanbuldaki arkadaşlar hangi merkezlerde gerçekleştiğinide yazarsanız iyi olurr...değerlendirme açısından.

kızlar silik çizgiye ne olur güvenmeyin idrarda ben bugün onun şokunu yaşadım koskoca sonuç olarak 0.0 sonuç o kadar kötüyüm ki anlatamam size dünyam yıkıldı çok kötüyüm çok umutluydum idrarda görünce dedim tamam bu iş oldu ama kanda negatifi galiba ilk olarak burada ben yaşadım:(:(:(:(:(

hamile olan arkadaşlarımıda tbr ederim Rabbim kucagınıza almayı nasip etsin inş

Merhaba,

Ben ilk kez tüp bebek denedim. 25 Haziranda transferim yapıldı. 8 Temmuzda da kan testi yaptırabileceğim söylendi. Tüp bebek yaptırmaya karar verdiğimden bugüne kadar çok okudum sitedeki herkesin paylaşımlarını. Forumlardan doktorların/hemşirelerin atlayıp bana söylemediği o kadar çok şey ve detay öğrendim ki deneyimlerini paylaşıp , esirgemeyen herkese öncelikle çok teşekkür ederim.
Ben buradaki arkadaşların aksine kan testi bile yaptırmaktan korkuyorum. Sonucu duyacak cesaretim yok.Sizden cesaret almaya geldim:)
Tedavi olduğum hastaneye gelince.Bu konuyu özellikle yazmak istiyorum belki aynı hastande tedavi olmayı planlayan arkadaşlar vardır. Beylikdüzünde yeni açılan büyük bir hastane. Doktorun ısmini çalıştığı bir önceki hastaneden tanıyan arkadaşlardan duyup gitmiştim. Kendisinden randevu alıp gitmeme rağmen beni yine orada çalışan başka bir doktora yönlendirdi. Ekip olarak hastaları takip ediyorlarmış. Görüşme sonunda ismi için gittiğim doktoruda görmek istediğimde ameliyatta olduğunu söyledi hemşire. Ama odasının kapısı aralandığında odasında oturduğunu gördüm. Görüştüğüm doktora reflü ameliyatı olduğumu ve sindirim sistemimde problem olduğunu söylememe rağmen transfer günü beni 3 saat dolu bir mesane ile bekleterek çok mağdur ettiler. Elden ele dolaşmanın sonucu olarak bana özel hiçbir detaya dikkat edilmedi.Neden? transferimi ve yumurta toplama işlemini beni hiç muayene etmeyen ve tanıştırılmadığım başka bir doktor yaptı. Adını ref. alıp gittiğim bu doktorun benimle ilgilenmesini istediğimi belirttiğim halde kendisini muayenelerde görmek birkez nasip oldu.Maalesef işleyişi ve istediğim doktorun benimle istediğim şekilde ilgilenmeyeceğimi anladığımda çok geçti tedaviye başlamıştım. Transferden sonra işlemi yaptıkları odanın önüne kondum 10 dk gelen geçen olmadı. Eşimin kapının dışında beklediğini bildiğimden bağırarak sesimi duyurdum. Yanıma geldiğinde çatlamak üzereydim. Transferden 2 gün sonra mantar oldum. Doktoru arayım dedim ulaşmak ne mümkün. Bölüm asistanı yarım saat sonra arayın diyerek öğleye kadar oyaladı beni. Zahmet edip adımı ve soyadımı alıp aratmak hiç aklına gelmedi. Transfer olan bir hasta olduğumu ve acil görüşmem gerektiğini söylediğim halde hiç oralı olmadı.Ya kanamam veya daha acil bir durumum olsaydı? Çok sinirlendim oturdum hastanenin internet sayfası üzerinden doktora mail attım. Ve bu denemem başarısız olursa 2. denemeyi sözkonusu hastanede yaptırmayacağımı ve personeliyle ilgili rahatsızlığımı belirttim. Ne arayan nede soran oldu. Tüp bebeğe başlamadan önce yine aynı doktora mail atmıştım. Ertesi gün cep telefonumdan arayıp randevu vermeye çalışmıştı. Kısacası arkadaşlar Engin Oral hocayı bildiğim halde sırf evime yakın diye bu hastaneye gittiğime ve Engin Bey'e gitmediğime çok pişmanım. Fabrika gibi bant usulu çalışan , üstelik fiyat olarak iyi yerlerden hiiiç farkı olmayan ve sizin neler yaşadığını bilmeden bana göre hastaya böcek muamelesidir bu sizi paranızla rezil eden bu kurumları kınıyorum. Ve bu sitede tüm tüp bebek merkezleri için bir rating tablosu oluşturulması çok arzuluyorum. Mesleğini hakkıyla yapanları ödüllendirmek, hakkını veremeyenlerin ise nerede yanlış yaptıklarını görmeleri adına bir fırsat olarak görüyorum. Tüm bu merkezlerin varoluş sebebi biziz. Ve biz kaliteli hizmet istiyoruz. Ödediğimiz ücretleri kazanmak hiiiç kolay olmadı. ış hayatı stresinden çoğumuz sağlımızı kaybettik.Ben evden sabah 6 da çıkıp, gecenin bir yarıları geliyorum eve para kazanmak için. Çalıştığım kurumda müşteri memnuniyeti diye bir anlayış var ve ne olursa olsun benden kaynaklanan bir sorun yaşatma hakkım yok müşterilere. Umut tacirliği yapılmasın.Boy boy ilanlar veriliyor, internet siteleri hazırlanıyor şöyleyiz böyleyiz diye içine girdiğinizde ne yeterli kadro var ne de hizmet. Çok zor bir süreç geçiriyoruz, içimizde bin bir tane acı, endişe ve korku varken birde tedavi merkezlerinden kaynaklanan sorunları yaşamayalım.
Sonuç bekleyen tüm arkadaşlara tüm kalbimle pozitif sonuç almalarını diliyorum.

Son düzenleme:
Back
X