Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrrrrr hamileyim bugün kan testi yaptırdın değerim 123 çıktı yaklaşık 14 gün sonra keseyi görmeye gidicem inşallah her şey yolunda giderde kucağıma aldığım zaman da gelir Allahım hepinize bu mutluluğu tattırır inşallah.
cnm tebrik ederimm güzel ve sağlıklı bi 9 ay geçirirsin umarım baharson sana ve 2. denemesini ypan tüm arkadaşlara bi sorum olucak dondurulmuş ebriyolarmı baştan mı başladınız tedaviye yazarsanız sevinirim kızlar.
selam arkadaşlar bugun test günüm idi yeniden test yaptırdım ve sonucum 112 çıktı .. ohhh be işim rahatladı inşallah katlanarak kocaman olur değerler.
selam arkadaşlar bugun test günüm idi yeniden test yaptırdım ve sonucum 112 çıktı .. ohhh be işim rahatladı inşallah katlanarak kocaman olur değerler.
tekrar tebrik ederim cnm hep bu mutlulukla devam etsin bebişinle birlikteliğin açıklalamaların için de teşekkürler diğer arkadaşlar sizlerdende cvp bekliyorum hı bide çok olmazsam pozitif sonuç alan arkadaişlar transferden sonrakii 4 gününüzü nasıl geçirdiniz bizimle paylaşırsanız biz negatiff yaşayan arkadaşlara belki bi faydası dokunur .
Hayırlı olsun tekrar canım rabbim kucağına almayıda nasip etsin..
cnm tebrik ederimm güzel ve sağlıklı bi 9 ay geçirirsin umarım baharson sana ve 2. denemesini ypan tüm arkadaşlara bi sorum olucak dondurulmuş ebriyolarmı baştan mı başladınız tedaviye yazarsanız sevinirim kızlar.
sağol canım en kısa zamanda senden de güzel haberler alacağız inşallah.. transfer den sonra 2.5 saat hastanede kaldım yatar pozisyonda..sonra yola çıktık kendi aracımızla geldik yaklaşık 1.5 saat yol sürdü.transfer günü eve geldiğimde hep uzandım. gece uyurken tam tersi,m ben çok dağınık uyurum yn yada yüzüstü falan uyudum ..2.güne kadar bi iş yapmadım.sonra normal yemek bulaşık işlerine giriştim.ama hep yatmadım dolandım evin içinde. 5.günden itibaren dışarıyada çıktım..
Teşekkür ederim canım allah sanada inşallah birdahakine bu duyguyu yaşatır .Benim ilk tedavimde çok yumurta toplandı ama 1. kalite denebilecek 3 taneydi ikisini transfer ettiler biride gelişmedi dediler yani ikinci tedavi sil baştan başladı doktor bu sefer başka bir ilaçla daha düşük dozlarla başladı kısmetmiş oldu hayırlısı bakalım 2 tane de dondurulmuşum var inşallah kardeş için kullanırım.
bizimde yarın hcg günü bugün çok silik ikinci çizgimiz göründü
amin cümlemize çok çok silik ama umarım Allah utandırmaz