• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Olupta Heyecanla Sonuç Bekleyenler

he anladım bitanem hakkımızda hayıorlısı şimdi kiloma baktım tedavi boyunca 5 kilo almışım 25 günbde almayada devam ediyom bu kortizonlar yzünden top gibi olacam :):)
kilo deme bana Mart 2010'a kadar yani 4 ay öncesine kadar 44 kiloydum o kadar kilo almak istememe rağmen alamıyordum.
Fakat 4 ay da 2 tüp bebek denemesi, 1 histereskopi ameliyatı bununla birlikte kullandığım ilaçlar neticesinde 55 kilo oldum. fena olmadı ama göbeğim çok büyüdü sanırsın 4-5 aylık hamile:uhm:

ya evet bende 55 kiloyla tedaviye başladım ilaçlar bizi mahfediyo bugün tartıldım 60kilo 900gr çıktım habire yiyorum göbek berbat oldu kimse bide beim tedavi oldugumu bilmiyo her gören çok kilo almışsın hamilemisin diyo içimden kafa göz dalmak geliyo :):):):):):) ne hamileligi ilaçlar diyemiyorum npalım zaten hamile olunca kilo alacaktık biz baştan alıyoruz demekki hweheheheheheheh kendimizi avutalım kilo alınca daha güzel olduk hep :)):):):):)

arkadaşlar test sonucumu öğrendim hamileyim çok şükürler olsun darısı isteyen herkesin başına :)

arkadaşlar test sonucumu öğrendim hamileyim çok şükürler olsun darısı isteyen herkesin başına :)

ohhh tbr ederim ya çok sevindim valla ben kendi sonucummuş gibi seviniyorum ayy inş saglıklı şekilde kucagına alırsın bitanem bişey soracam idrar testi yapmışmıydın arkadaşım

çok teşekkür ederim zinalcim yarında senden güzel haberler alıcaz inşallah. aslında düne kadar sabırla beklemiştim fakat dün sabah test yaptım dayanamadım ikinci çizgiyi gördüm silikti ama görünüyordu.

çok teşekkür ederim zinalcim yarında senden güzel haberler alıcaz inşallah. aslında düne kadar sabırla beklemiştim fakat dün sabah test yaptım dayanamadım ikinci çizgiyi gördüm silikti ama görünüyordu.
süper çok sevindim canım sağlıkla kucağına alacaksın inşallah..değerin kaç çktı?

baharson 30.06.2010 2.deneme
zinal 01.07.2010 1. deneme
bluegrenn 02.07.2010 Usg
simayy 03.07.2010
angel08 03.07.2010
p_aytar 05.07.2010 1. denemee
eLower 06.07.2010

sevim_li 25.06.2010 bebişinin kalbi pıt pıt
petek73 28.06.2010 Negatif
aysecsr 01.07.2010 1.deneme Pozitif
yenidoğan 29.06.2010 Negatif

ecrin38 29.06.2010 Negatif
_izmir_ 30.06.2010 Pozitif
babex 01.07.2010 Poizitif
rudi 01.07.2010 2.deneme Pozitif

inşallah bana dua et tamam mı bende bugün daha net gördüm ama çokta ümitlenmek istemiyorum :) ne olur ne olmaz diye :) ayyy iyicene heyecanlandımmm :)

inşallah bana dua et tamam mı bende bugün daha net gördüm ama çokta ümitlenmek istemiyorum :) ne olur ne olmaz diye :) ayyy iyicene heyecanlandımmm :)

ikinci çizgiyi gördüysen tamamdır canım hamilesin şimdiden tebrik ederim:) :lepi:

elover ve rudi çok teşekkür ederim dualarım bizim gibi emek veren ve isteyen herkesle değerim 240. hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah . :CüvCüv:

maşallah maşallah hamilelerimiz artıyor. ne güzel dimi zinal %100 sende pozitif sonuç alacan idrar da gördüğüne göreopuyorumnanaktan

_izmir_ test değerin çok güzel maşallah. 2 gün sonra tekrar etcen dimi testi ... bide bişey sorcam şimdi biz 4 haftalık mı hamile oluyoruz. sat a göre hesaplanıyormuş ya..

_izmir_ test değerin çok güzel maşallah. 2 gün sonra tekrar etcen dimi testi ... bide bişey sorcam şimdi biz 4 haftalık mı hamile oluyoruz. sat a göre hesaplanıyormuş ya..

bende bilmiyorum canım yanlış bişey söylemek istemem

maşallah maşallah hamilelerimiz artıyor. ne güzel dimi zinal %100 sende pozitif sonuç alacan idrar da gördüğüne göreopuyorumnanaktan

inşallah rudiii inşallah ayy heyecanladım alıp elime habire idrar testinin sonucuna bakıyorum :):) kafayıyemem inşallah :):)

bana da dua edin kızlar ne olur. bugün 6. günüm daha, tek embriyo transfer edildi yasadan dolayı...

bana da dua edin kızlar ne olur. bugün 6. günüm daha, tek embriyo transfer edildi yasadan dolayı...

benimde tek embriyo cnm rabbim inş hamile oldugun haberini almayı nasip etsin bebişin seninledir inş saglıkla kucagına alırsın

benimde tek embriyo cnm rabbim inş hamile oldugun haberini almayı nasip etsin bebişin seninledir inş saglıkla kucagına alırsın

canım benim Allah razı olsun senden. inşallah dediğin gibi bebeğim benimledir.

seni de tebrik ederim canım, bebeğin hayırlı olsuuun idrarda çıktıktan sonra kanda %100 çıkar ay çok heyecanlıııııııııııı =)))))))

Back
X