• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Olupta Heyecanla Sonuç Bekleyenler

evet günler geçmiyor.bizim bir tane dondurlumuşumuz var dondurulacak kalitede maalesef biri kaldı.umarım bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur biz annelerine

benimde adet belirtilerim var.........rahmim agrıyo resmen ya....
bakalım sonuçlarımız neler olacak kızzlar........benimde 5 günüm var

ha bu arada embriyo fotolarını koyalım buraya bakalım hadi.
tabi nasıl konuluyo onuda bilmiyorum ama.
bilenler koysun lütfen kızlar yaa.
çok merak ediyorum ben

Bluegrenn ben de bugün kitap okumaya başlayayım belki biraz oyalar senin gibi benide.usg ye de az kaldı sanırım dimi ben sonuç alınca sende bebişini görmüş olacaksın.çalışınca çok daha hızlı geçiyor vakit dimi ama genede dikkatli ol olur mu? içinden geçenlere çok sevindim bu arada Allah yar ve yardımcımız olsun.

Amin canım inşallah. ben Usg'ye 2 temmuzda gircem hayırlısıyla inan bu bekleyişte çok heyecanlı ve korkulu geçiyor..

benimde ilk denemem dün transfer oldu 5. gün blastı tek transfer ettiler ilk 1 saat yattım sonra wcye çıktım eve gelim yavaş hareketlerle wc ve eve çıkmak için merdivenlerden çıkmak dışında bir aktivite yapmadım estraderm bant folbiol crinone jel kullanıyorum.ananas kuru incir kuru kayısı siyah çekirdekli kuru üzüm ve azda olsa dut kurusu yiyorum yemekte normal evde ne pişiyorsa...pazar sabahıda uçakla yolculuk yapmak zorundayım birde bizim sadece 5. güne 2 blastımız hayatta kaldılar tese spermi olduğu için..

Hayırlı olsun allah yüzünüzü güldürsün inşallah..

Anne Adayı Test Zamanı Durum
sevim_li 25.06.2010 Usg
petek73 28.06.2010 ?
ecrin38 29.06.2010 ?
yenidoğan 29.06.2010
baharson 30.06.2010 2.deneme
rudi 01.07.2010 2.deneme
babex 01.07.2010 ?
zinal 01.07.2010 1. deneme
bluegrenn 02.07.2010 Usg
p_aytar 05.07.2010 1. deneme

Amin canım inşallah. ben Usg'ye 2 temmuzda gircem hayırlısıyla inan bu bekleyişte çok heyecanlı ve korkulu geçiyor..

kucağımıza alana kadar bu heyecanlı bekleyiş bitmeyecek sanırım. Anne olmak zor iş zorr

ha bu arada embriyo fotolarını koyalım buraya bakalım hadi.
tabi nasıl konuluyo onuda bilmiyorum ama.
bilenler koysun lütfen kızlar yaa.
çok merak ediyorum ben

canım bende de embriyo çıktısı var ama bişi anlaşılmıyo siyah beyaz print edilmiş bir sayfa halinde.

forumda yeni sayılırım bende varım 17 sinde transferim oldu 30 haziranda test günüm beklemek çok zor hepimiz hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah. :)

_izmir_ merhaba canım aramıza hoşgeldin. ekliyorum listeye seni. hepimiz aynı duygular içindeyiz.

Anne Adayı Test Zamanı Durum
sevim_li 25.06.2010 Usg
petek73 28.06.2010 ?
ecrin38 29.06.2010 ?
yenidoğan 29.06.2010
baharson 30.06.2010 2.deneme
_izmir_ 30.06.2010
rudi 01.07.2010 2.deneme
babex 01.07.2010 ?
zinal 01.07.2010 1. deneme
bluegrenn 02.07.2010 Usg
p_aytar 05.07.2010 1. deneme

bnde heycnla bekliyrdm buqn yaptrdm sonucm negatf çok yıkıldım alla hçbrinize bu acıyı yaşatmasın inş arkadşlr

kkkk[/B ] canım üzüldüm ne yazacağımı bilemedim. Zamanı değilmiş diyelim.birde kan testi mi yaptırdın ?

arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Evde beklemek çok sıkıcı insan konuşup rahatlamak istiyor. beni de listeye ekleyin 1 Temmuz test günü ilk deneme.

arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Evde beklemek çok sıkıcı insan konuşup rahatlamak istiyor. beni de listeye ekleyin 1 Temmuz test günü ilk deneme.

arkadaşım merhaba..öncelikle hayırlı olsun..inşallah güzel haberler alırsın..profilinde konya yazınca nerde yaptırdığını merak ettim,bende bu ay adetimin 2.günü gidip dondurulmuşlarla deneyeceğim

merhaba arkadaşlar bugün 7. günüm bakalım test günüme az kaldı. Sizlerden e2 ve progeston tahlilleri sonucuna göre PROGYNEKS diye bir iğne istedimi doktorunuz .Benim doktorum bu testler gebelik hakkında bilgi vermez diyo ama ben onların bu testlerden sonucu tahmin ettiklerini düşünüyorum .ooof ya adet sancısına benzer ağrılarım var adet olucam diye korkuyorum.

canım ben özel selçuklu hastanesinde yaptırdım. doktorum Ali Acar...

arkadaşlar nerelerdesiniz? evde çok sıkıldım. neler yaşıyorsunuz?belirtiniz var mı? 1 Temmuza kadar nasıl beklenir ki....

Back
X