Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin Canım senide alalım listeye ne durumdasın_izmir_ inşallah iyi sonuçlar alırsın merakla bekliyorum
Amin Canım Çok teşekkür ederim. Bizde bugün senden güzel haberler bekliyoruz Allah yar ve yardımcımız olsunrudi ve babex ikinizide tebrik ederim hayırlısıyla kucağınıza alın bebeklerinizi inşallah ben sabırla yarını bekliyorum bakalım artık hayırlısı benimde hiç belirtim olmadı. yarın güzel haberlerle dönerim inşallah :)opuyorumnanaktan
cnm kendime yeni geldim ama maalesef o güzel haber bendende gelmicek sonuç negatiffff!!! bu sınav gerçekten çook zor ve çokk yıpratıcı rzbbim hepinizin yardımcısı olsunn arkadaşlarr burdan kötü haberi veren son kişi olurum inşallaahh.. hepinize iyi şanslarr..
Canım yok hiç bir belirti dünden bu yana özellikle belirti arıyorum ama yok. Sadece bilmiyorum bu bir belirti midir sol bacağıma iğne saplar gibi 3-4 kez ağrı girdi. alakalı mıdır bilmiyorum..
ağrılarının geçmesi iyi değil mi bebiş yerleşmiştir belki dimi ben hep öyle düşündüm senin için:ecrin_bebek:
cuma günü 8.gün oluyor dimi? benim de yarın normal test günüm
kızlar selam;
baktım bugün kimselerden ses yok transferimin 8.günü erken davrandım biliyorum ama kan testi yaptırdım.
Allah'a çok şükür değerim 86,5 Hamileyim.şutarafagitti
slm herkeze dün idrardan yaptırdığım testte negatif çıktı,bugün kandan test yaptırdım pozitif çıktı değerim 89.7 inanamıyorum hala asıl tarihim 1 temmuz bakalım o zman değer yükselicekmi.rabbim herkezin yüzünü güldürsün,çok dua ediyorum olmayan herkeze versin allahım çocuk.bütün sorularınızı cevaplamaya hazırım arkadaşlar hoşçakalın.
canım benim tam sana bunu yazarken tekrar başladı ağrılar deli olcam =( çok stresliyim sanki regl olmak üzereyim gibi geliyor yine =((((( Allah razı olsun ne güzel düşünmüşsün benim için ama emin değilim korkuyorum.
sen transfer sonrası günü sayıyorsun değil mi, transfer gününü saymıyorsun yani?
bacağına giren kramp belirti olabilir. bir arkadaşım hamile olduğundan her sabah bacağına giren kramp nedeniyle şüphelenip test yaparak haberdar olmuştu =)
Amin canım teşekkür ederim.. Yarın senden de güzel haberler bekliyoruz. iyi vallahi seni gördükçe ben çok mu aceleciyim diye kendime kızdım hani yarını bekleyemedim yaaa.hayırlı olsun bitanem çok sevindim hadi bakalım inş saglıkla kucagına alırsın bebişimizi ayyy heyecanlandım valla benimde yarın test günüm .):):)
korkma canım stres de yapma hadi olumlu olalım lütfen sonucumuz da güzel çıksın,
bek bende kramp olayının da bir belirti olduğunu öğrenmiş oldum senden teşekkür ederim
ben tansfer sonrasından itibaren sayıyorum ayrıca 5.gün transferi olanlar tertlerini 10.günü yapabileceğini söyledi hemşire ve bana verdikleri bilgilendirme notlarında da test tarihim transferden sonraki 10.gün. senin embriyo kaçıncı gün transferi idii.
benim de 5. gün blast canım. belim ve karnım ağrıyor hayırlısı inşallah. benim dr 12. güne test tarihi verdi ama ben de 8. gün yapmayı düşünüyorum tabi o güne kadar regl olmazsam =(
:hulya:
bişey soracam kızlar biz ilaçları bırakınca regli olmayacakmıyız yani şuan tahlilden öncedemi ragli olabiliriz ilaçları kullanırken bildigim kadarıyla bu ilaçlardan biri regli olmayalım diye benmi yanlış biliyorum
Canım benim inşallah bu son negatifdir. Pozitif sırada seni bekliyor lkütfen en kısa zamanda toparlanıp yeniden deneyip olumlu sonucu görelim..Yılmak yok tamam mı tatlım
boşuna idrar testi alma canım can sıkıcı onlar bana hiç çift çizgi çıkmadı hatta gölgesi bile çıkmamıştı. kan testi sonucu 3,5-4 saat sonra çıktı benim dün. yarın da devlet hastanesine randevu aldım bakalım 3 e kadar sonuç çıkar dedi labaratuar ama.yok bitanem aceleci degil sen herşeye hazırsın ondan ben galiba hazır ve cesaretsizim bu konuda :):) gidip bi idrar tahlili dahamı alsam diyye düşünüyorum şimdi :):):) kanda ne kadar bekliyosun sonucu almak için :)
eylül daha sakin olur tatlım merkezler , hem serin serin . tetkiklerin temiz çıkar inşallah. iyi dileklerin için teşekkür ederim..cnm artık eylüle kaldı ama genetik bazı testler yaptırıcaz inşallah onlarda bi sorun çıkmaz sanada iyi hamilelik süreçleri diliiyorum cnm.