Transfer oncesi dogum kontrol hapinin bitmesini bekleyenler hadi gelin beraber gun sayalimmmm

Hos geldin cnm aramiza ins tedavin hayirla sonuclanirr aynenn bizde ayni duygulardayiz cnm beklemek cok zorr heleki orda bir parcamiz oldugunu bilmek cok ayri bazen sanki tutmuslarda bir gun dogacaklarmis gibi geliyorr ve daha cok sabirsizlaniyoruzz bazende biz 10yildir bekliyoruz amannnn 1ay daha beklesek nolurr diye avunuyoruz iste senin transferin bu aymi olacakk cnm

Benimde ilk tedavim canim 2 dis gebelikten sonra tuplerim alindi bu durumda tek caremiz tup bebek oldu.yasim 28 :) seni anliyorum her ay adet olup husrana ugramak cok uzuyor insani. Bizde 1 sene boyunca denemistik, cok iyi yapmissiniz tup bebk deneyerek. Insallah guzel olacak hersey, iyi dusunelim

Seval_cagla
Amin arkadasim, insallah guleriz dedigin gibi.. Canim benim daha 15 tane hapim var :) senin asamalarin banada tecrube olacak pesinden geliyorum. Bu arada doktor bana adetin 2. Gunu gel demisti, sana 1. Gun gel mi dediler?

Sagol cnm hosbulduk .. evet bana aralıkta transfer olacak ins kasımın ikinci haftası adetimle basladik tedaviye iste gecen hafta toplamdı yumurtalarım simdi adetimi bekliyirum adet olunca ikinci gun gel Dedi estrofeme başlayacakmış biran once olmak istiyorm ins bir haftaya olursun Dedi hafif basladi belirtiler umarım cok geçmez :) aynen seneler bitti sma su bir iki ay geçemeyecek sanirim cok aşaması var her aşamasında kaygı oluyor ister istemez :)
Evet cnm cok guzel
Olacak insaalah bende pozitif olmaya çalışıyorum surekli cok sukur moral cok onemli :) umarım sende ilk tedavide pozitif sonucu alırsın cnm .. Yanı ilk başlarken kafamız cok karışıktı ama simdi iyi ki tüpe basladim diyorum asilama da şans normal iliski kadar Dedi Drumuz .. Tavsiye etmedi hic asilama ile oyalanmayın Dedi iyi Ko dinledik ..iki asilama bir tup Bebek tedavisine geliyor ztn maddi olarak .. Hormon olarakta ztn asialmada tup Bebek ignelerini kullanıyorlar Şansı az bir ihtimal icin iki kere hormon yüklenmesin dedik bakalım Hakkı'mızda hayırlısı olsun

Ozaman 3muzde hemen hemen ayni donemlerde olacagiz hadi ins hayirli haberler verelim birbirimize inssss yaaa

Benim cnm benim buraya yazamadım unuttum inan Şabahtan beri kafam dolu bakalim yarin belli
Olacak iptal mı degil mı transfer dua edin bana NE olur kurban olduğum Rabb'im can versin
Ay cnm bnm yaaa rabbimm ins gonlune gore verir baksana bir dua verecemm ne kadar okuya bilirsen okuu Bismillahirrahmanirrahimm .Allahumme salli ala seyyidina Muhhammed minkulli emrin selamet yetis imdadima Hz Muhhammed.... Her sikinti ve zorluga iyi geliyor cnmm

Tmm cnm okuyayım bunu da sabahtan beri dua ediyorum

Canim senin icin dua edicem, rabbim yardimcin olsun
Sagolasiniz kızlar rabbimde sizlerin dualarini Kabul etsin hayirlis sağlıkli yavrular versin cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…