- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 648
- 43
- Konu Sahibi Seval_cagla
-
Hos geldin cnm aramiza ins tedavin hayirla sonuclanirr aynenn bizde ayni duygulardayiz cnm beklemek cok zorr heleki orda bir parcamiz oldugunu bilmek cok ayri bazen sanki tutmuslarda bir gun dogacaklarmis gibi geliyorr ve daha cok sabirsizlaniyoruzz bazende biz 10yildir bekliyoruz amannnn 1ay daha beklesek nolurr diye avunuyoruz iste senin transferin bu aymi olacakk cnmSlm arkadaslar ilk tup Bebek tedavimdeyim benimde gecen carsamba yumurtam toplandi pazartesi dondurulacak ve bu hafta ici adet olucam yeniden ilaca başlıyoruz adetin 17-18. Günü de transfer sanirim araligin 20 sı gibi bakalım gun sayıyorum iki senedir gelmesin diye ağladığım adet gunun simdi hasretle bekliyirum bebeğime kavuşmak icin :) hepimizin Hakkı'nda hayrilisi olsun ins .. İstabul Behçeci umut tup bebekteyim .. 4 yasinda bir oglum var bu ikinci bebegim olacak insaallah
Benimde ilk tedavim canim 2 dis gebelikten sonra tuplerim alindi bu durumda tek caremiz tup bebek oldu.yasim 28 :) seni anliyorum her ay adet olup husrana ugramak cok uzuyor insani. Bizde 1 sene boyunca denemistik, cok iyi yapmissiniz tup bebk deneyerek. Insallah guzel olacak hersey, iyi dusunelimHosbuldik cnm cok sagol :) 29 yasindayım bende bir problem yok esimin sperm hareketinde azlık var iki sene hic korunmadık ve bir kere bile hamilelik olmadı Dr lara gore doğal yoldan da olurdu yine ama biz ztn iki sene boyunca doğal yoldan bekledik olmadığı icin tup bebeğe karar verdik bu ay Hakkı'mızda hayırlısı olsun ins:) senin yasın kac sorun meydi ilk tedavi mi ?
Seval_cagla
Amin arkadasim, insallah guleriz dedigin gibi.. Canim benim daha 15 tane hapim var :) senin asamalarin banada tecrube olacak pesinden geliyorum. Bu arada doktor bana adetin 2. Gunu gel demisti, sana 1. Gun gel mi dediler?[/QUOmuhakkak adetin 1ci gunu estrofeme basla ve bizi ara dediler cnm
Yok canim yaa bana oyle demedi adetin 2. Gunu gel dedi. Ama ben 1. Gunu arayip soracagim, bugun baslamam gereken bi ilac var mi diye. Icim rahat etsinAklimdayken sana estrafeme basla demedimi cnm
Sagol cnm hosbulduk .. evet bana aralıkta transfer olacak ins kasımın ikinci haftası adetimle basladik tedaviye iste gecen hafta toplamdı yumurtalarım simdi adetimi bekliyirum adet olunca ikinci gun gel Dedi estrofeme başlayacakmış biran once olmak istiyorm ins bir haftaya olursun Dedi hafif basladi belirtiler umarım cok geçmez :) aynen seneler bitti sma su bir iki ay geçemeyecek sanirim cok aşaması var her aşamasında kaygı oluyor ister istemez :)Hos geldin cnm aramiza ins tedavin hayirla sonuclanirr aynenn bizde ayni duygulardayiz cnm beklemek cok zorr heleki orda bir parcamiz oldugunu bilmek cok ayri bazen sanki tutmuslarda bir gun dogacaklarmis gibi geliyorr ve daha cok sabirsizlaniyoruzz bazende biz 10yildir bekliyoruz amannnn 1ay daha beklesek nolurr diye avunuyoruz iste senin transferin bu aymi olacakk cnm
Evet cnm cok guzelBenimde ilk tedavim canim 2 dis gebelikten sonra tuplerim alindi bu durumda tek caremiz tup bebek oldu.yasim 28 :) seni anliyorum her ay adet olup husrana ugramak cok uzuyor insani. Bizde 1 sene boyunca denemistik, cok iyi yapmissiniz tup bebk deneyerek. Insallah guzel olacak hersey, iyi dusunelim
Amin canim insallahOzaman 3muzde hemen hemen ayni donemlerde olacagiz hadi ins hayirli haberler verelim birbirimize inssss yaaa
Amiin cnm insaallah :) ben adet oldum pazar günü bugun Vee basliyor serüven transfere geri sayım ikinci gun Dr gidicem sanirkm estrofeme başlayacak bana. :)Ozaman 3muzde hemen hemen ayni donemlerde olacagiz hadi ins hayirli haberler verelim birbirimize inssss yaaa
Ayyy ins iyi haberlerle gelirsinn cnm yaaAmiin cnm insaallah :) ben adet oldum pazar günü bugun Vee basliyor serüven transfere geri sayım ikinci gun Dr gidicem sanirkm estrofeme başlayacak bana. :)
cnm deger frumda bir yazi okudum sen dglsin degilmi cnm insAmiin cnm insaallah :) ben adet oldum pazar günü bugun Vee basliyor serüven transfere geri sayım ikinci gun Dr gidicem sanirkm estrofeme başlayacak bana. :)
Benim cnm benim buraya yazamadım unuttum inan Şabahtan beri kafam dolucnm deger frumda bir yazi okudum sen dglsin degilmi cnm ins
Ay cnm bnm yaaa rabbimm ins gonlune gore verir baksana bir dua verecemm ne kadar okuya bilirsen okuu Bismillahirrahmanirrahimm .Allahumme salli ala seyyidina Muhhammed minkulli emrin selamet yetis imdadima Hz Muhhammed.... Her sikinti ve zorluga iyi geliyor cnmmBenim cnm benim buraya yazamadım unuttum inan Şabahtan beri kafam dolubakalim yarin belli
Olacak iptal mı degil mı transfer dua edin bana NE olur kurban olduğum Rabb'im can versin
Canim senin icin dua edicem, rabbim yardimcin olsunBenim cnm benim buraya yazamadım unuttum inan Şabahtan beri kafam dolubakalim yarin belli
Olacak iptal mı degil mı transfer dua edin bana NE olur kurban olduğum Rabb'im can versin
Tmm cnm okuyayım bunu da sabahtan beri dua ediyorumAy cnm bnm yaaa rabbimm ins gonlune gore verir baksana bir dua verecemm ne kadar okuya bilirsen okuu Bismillahirrahmanirrahimm .Allahumme salli ala seyyidina Muhhammed minkulli emrin selamet yetis imdadima Hz Muhhammed.... Her sikinti ve zorluga iyi geliyor cnmm
Sagolasiniz kızlar rabbimde sizlerin dualarini Kabul etsin hayirlis sağlıkli yavrular versin cümlemizeCanim senin icin dua edicem, rabbim yardimcin olsun
Sen nslsn cnm nsl oldun varmi bi gelismeeCanim senin icin dua edicem, rabbim yardimcin olsun
Canim naaptin, merak ettim seni ?Tmm cnm okuyayım bunu da sabahtan beri dua ediyorum
Sagolasiniz kızlar rabbimde sizlerin dualarini Kabul etsin hayirlis sağlıkli yavrular versin cümlemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?