- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 648
- 43
- Konu Sahibi Seval_cagla
-
Bu gece son cnm regli bekliycem..Canim naaptin, merak ettim seni ?
Ayyyyy cokkkk sevindimmmm cnm nnmm ya hepsimiiiiiiiiiKizlaaaar cok sukur benim savaşçı minik embriyom
Bugun cicek gibi hücrelerini atmis ve 6. Gününde donduruldu simdi transfer ilacıma basladim adetimin 14. Günü Dr gidicem transfer olabilecek gibiyse tahlillerim tarih netleseke testler normal olursa sanirkm 18 -19aralık gibi olur transfer :) sizden haberler neler
Gozunaydin canim cok cok sevindim,guzel mutlu gelismelerini bekliyoruz, ben dogum kontrol hapina 2 hafta daha devam, sonra regl oldugumda gidicem bakalim transfer gununu o zman soyler heraldeKizlaaaar cok sukur benim savaşçı minik embriyom
Bugun cicek gibi hücrelerini atmis ve 6. Gününde donduruldu simdi transfer ilacıma basladim adetimin 14. Günü Dr gidicem transfer olabilecek gibiyse tahlillerim tarih netleseke testler normal olursa sanirkm 18 -19aralık gibi olur transfer :) sizden haberler neler
Yok cnm sadece bir tane var bizim 6. Gun embriyosu ama cok iyi demis Dr kalitesi bakalım Nasıl Rabb'imAyyyyy cokkkk sevindimmmm cnm nnmm ya hepsimiiiiiiiii
O zmn tekrar adet bekliyorsan kist mi oluştu meden bu adetinde olmadı transfer terkse bekliyorsunuz hormonlar mı yüksek cikti ? Beni de 14. Gun de kontrole çağırdı bakilavak kan alınacak Dedi ona gore transfer tarihine karsr verilecek dediGozunaydin canim cok cok sevindim,guzel mutlu gelismelerini bekliyoruz, ben dogum kontrol hapina 2 hafta daha devam, sonra regl oldugumda gidicem bakalim transfer gununu o zman soyler heralde
Olsun cnm bnm 1 tane olsun senin olsunnnn ins cnm bnm rabbimm seninle olsunnnnYok cnm sadece bir tane var bizim 6. Gun embriyosu ama cok iyi demis Dr kalitesi bakalım Nasıl Rabb'im
Verecekse sebep kılacak insaallah :)
O zmn tekrar adet bekliyorsan kist mi oluştu meden bu adetinde olmadı transfer terkse bekliyorsunuz hormonlar mı yüksek cikti ? Beni de 14. Gun de kontrole çağırdı bakilavak kan alınacak Dedi ona gore transfer tarihine karsr verilecek dedi
Sagolasin cnm Amiiin hepimizin insaallah :)Olsun cnm bnm 1 tane olsun senin olsunnnn ins cnm bnm rabbimm seninle olsunnnn
Vallahi bilemiyorumm cnm benim adet bekliyorum 2 gune olurum herhalde 1ci gunu arayacam ne zaman gel diyecek bakalimm sen ne yaptin cnm senin ne zaman transferinnHayırlı günler arkadaslar transfere en yakın kim
Var aramızda ? günler gecmiyor tahminen hersey yolunda giderse 15 aralık gibi dondurulmuş transferim olacak cok heyecanlı zmn gecmiyor :)
Transfer oncesi neden dogum kontrol hapi veriliyor canimSlm kizlar 35 yasindayimm ilk tup denemem dr m transferimi yapmadi adetten sonra dogum kontrol hapi verdi zaman gecmiyor gelin beraber zaman gecirelimmmm...
Rahimde kist olusmasin ve rahim dinlensin kalinlasmasina yardimci olsun diye cnmmmTransfer oncesi neden dogum kontrol hapi veriliyor canim
Cok soru sordum canim ama iltihap tup bebege engel mi bir bilgin var miRahimde kist olusmasin ve rahim dinlensin kalinlasmasina yardimci olsun diye cnmmm
Yok cnm bugun yarin ins sen?Seval_cagla canim nasilsin? Adet oldun mu?
Senin adetinin kacinci gunu oldu cnm?Evet kızlar aramızda birer hafta olacak sanirim benimde rahim kalınlaşmaso normal olursa 15 -16 aralık gibi transferim olacak sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?