- 2 Nisan 2015
- 990
- 759
- 103
- Konu Sahibi Seval_cagla
-
Ayyy cok heyecanli :) geri sayim basladi hakikaten:) benim 10 hapim daha var cnmYok cnm bugun yarin ins sen?
Bugun adetimin 5. Günü cnm haftaya cumartesi kontrol var 10 aralıkta ins transfer tarihi belli olacakSenin adetinin kacinci gunu oldu cnm?
Sukur cnm sen nslsn bekledikce adet olamiyorum yaa o kadar duzenli olan ben strestenmidir bilemedim adet olmadimmKizlaaar nasilsiniz :)
Bende iyiyim canim, dogum kontrol hapina devam, az kaldi. Stres etkiler mutlaka, ama ortalama 28 gunde bir adet olundugunu dusunursek, gec kalmis sayilmazsin dimi?Sukur cnm sen nslsn bekledikce adet olamiyorum yaa o kadar duzenli olan ben strestenmidir bilemedim adet olmadimm
Adetin 3cu gunü başladım cnm 21de hap +5gun 2gun gecikmede suan cnm yaaBende iyiyim canim, dogum kontrol hapina devam, az kaldi. Stres etkiler mutlaka, ama ortalama 28 gunde bir adet olundugunu dusunursek, gec kalmis sayilmazsin dimi?
Hadi gozunaydin canin benim, ne zman gitceksin simdi doktora?Sonunda oldum cnm estrafeme başladım şükür bu gün
hadi gözün aydın canim. allah işlerini rastgetirsin.Sonunda oldum cnm estrafeme başladım şükür bu gün
Cnm ayın 19da muhtemelen dedi transferHadi gozunaydin canin benim, ne zman gitceksin simdi doktora?
Aminın cnm hepimizin insssshadi gözün aydın canim. allah işlerini rastgetirsin.
Benim daha 7 hapim var, gecmiyor zaman yaaSizin çokmu daha kızlar
İns bitanem yaaaa seninde az kalmış 0rtalama 11gune olursun hadi insssssBenim daha 7 hapim var, gecmiyor zaman yaaayy cok heyecanli, guzel haberleri hepimiz pespese burdan verelim insallah.
Hayirli olsun canim, İgne dedigin kan sulandiricimi ?Benim bugun sonuncu hapın olcak inş adetim hemen gelir iğnelere başlarım hernekadar iğnelerden korksamda böyle beklemek daha zor :)
Hayirli olsun tedavin canim, allah gonlunuze gore versin, istanbulda mi tedavi goruyosun?merhabalar, ben de yasminin 5. gunundeyim, 3. denemem olacak insallah, birincisi kizimi verdi bana cok sukur, ikincisi ordan kalan donmuslarla oldu ama maalesef bos gebelikle sonuclandi, ikisi de 5. gun embriyosuydu.simdi donmus kalmadi ve yeniden basladim insallah, allah hepimizin yardimcisi olsun..
Ayy ben eger 11- 12 gune adet olursam transferim yeni yila denk geliyorİns bitanem yaaaa seninde az kalmış 0rtalama 11gune olursun hadi insssss
Benim gecen sene oyle olmustu bebisleri almistim yilbasina girmistim:) bu senede 2 haftaya kadar adet olurum gene yilbasina denk gelir ama ben dondurup genetik test istemeyi dusunuyorum bakalim hepimiz icin hayirlisi olsunAyy ben eger 11- 12 gune adet olursam transferim yeni yila denk geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?