Transfer öncesi grip acil cevap lütfen 😿😿

cuucuuk

Denizlere çıkar sokaklar❤️🙏🏼
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2013
1.907
1.764
333
Ankara
arkadaşlar transfer olurken grip Boğaz ağrısı geçiren var mıydı doktorlarınız transfere engel demiş miydi benim doktorum yapmasak daha iyi gibi konuşuyor da son durumumla transfer öncesi tekrar konuşacağız ağır hasta da değilim hafif boğazım ağrıyor üç gündür ateşim yok tek Tük öksürüyorum tek tük hapşırıyorum bilemedim ki burada gripken transfer olduğunu yazan çok kişi vardı sizin doktorlarınız neler söyledi paylaşabilir misiniz
Açıkcası azıcık moralim vardı o da kalmadı bi yandan da transfer hazırlığı çok zor boşa gitsin istemiyorum da

Merhaba canım..
Öncelikle lütfen sakin ol..
Doktoruna güven çünkü o ne güzel bir karar veriyor.. benim doktorum her şart da transfer olur demişti.. yani anlayacağın parayı düşünüyor beni düşünmüyor.. senin doktorun ne güzel uygun zamanı bekliyor üzülmemek için en doğru karar bu.. sağlıklı iken herşey çok iyiken transfer yapacak helal olsun onun gibi doktora.. benim doktorum yaktı beni hayatımı mahfetti piskolojim alt üst oldu her şart da transfer mi olurmuş.. antibiyotik kullanıyordum transfer sonrası... negatif ile sonuçlandı.. doktor ihmali var...
Lütfen üzülme ve doktorunu dinle.. ne zaman uygun görüyorsa o zaman transfer ol... keşke dememek için bekle sonu güzel olsun inşallah...

Geç olsun güç olmasın yerinizde olsam olmazdım. Ki sizinle benzer olaylardan transferimi erteledik doktorumla :))

HAfif devam ederse yapacak kötüleşirsem yapmayacak beklemedeyiz :) ateşli ve ağır olursan yapmayalım yazmış ateş sanırım sıkıntılıymış üç gündür çok hafif geçiriyorum böyle devam eder umarım

Canım hasta iken transfer olup da pozitif alanlar da çok o yüzden kafam çok karıştı inşallah bir sonraki tedavinde olumlu olur doktor değiştireceksin galiba yeni doktor iyi olacaktır bence

Canım hasta iken transfer olup da pozitif alanlar da çok o yüzden kafam çok karıştı inşallah bir sonraki tedavinde olumlu olur doktor değiştireceksin galiba yeni doktor iyi olacaktır bence

Evet canım merkez değiştireceğiz inşallah bu kez mutlu sona ulaşırız..
Sana tavsiyem doktorunu dinle..
Geç olsun güç olmasın..

Evet canım merkez değiştireceğiz inşallah bu kez mutlu sona ulaşırız..
Sana tavsiyem doktorunu dinle..
Geç olsun güç olmasın..
DİNliyorum canım el mahkum kendi söyledi hafif geçirirsen yapacağım diye o ne derse o Tabi artık öyle söylediği için ağırlaşmayayım diye umut ediyorum

DİNliyorum canım el mahkum kendi söyledi hafif geçirirsen yapacağım diye o ne derse o Tabi artık öyle söylediği için ağırlaşmayayım diye umut ediyorum

Hiç sıkıntı yapma herşeyde vardır bir hayır..
Rabbim güzel sonuçlar nasip etsin inşallah..

Ben iki transfer yaşadım ikisinde de ağır grip gecirdim malesef
İlkinde tutmadı ama ikincisinde tuttu
İki Dr da etkilemediğini sylemisti bana
Ilık suya limon damlatip günde 2 kere falan icebilirsiniz bide meyve yiyin bol bol ilaç almayın zaten bu süreçte yasak oluyor umarım sonucuz pozitif olur

Canım transferin ne zaman? Hayırlı sonuclar alırsın inşallah rabbim nasip etsin Ben boğaz ağrısı grip burun tıkanması vs için annem demişti ki bir limonu dilimle tuz at üstüne ye bir akşam yaptım 1 tam limon yiyemedim ama ertesi günü ne boğaz ne burun hepsi geçmişti.yarımdan az kısmını önce kes gerisini dilimle ye kestiğin limon parçasını yatmadan ayağının altına sür güzelce corap giy sıcak tut uyu sende de işe yarar inşallah bir an önce geçer dualarım seninle

Çarşamba günü canım ben de bugün bol bol limon sıkıyordum bir de senin dediğin gibi yapayım tuz da Gargara gibi iyi gelir mantıklı geldi gerçekten bana dua eder misin embriyolarımın şansı da çok yüksek değildi zaten bi umut işte..sen nasılsın bebeğin nasıl sorununuz yoktur inşallah

Canım transfer sonrası Mı başladı benim gibi hastayken mi transfer yapmıştı doktorun.hafif devam ederse yapacak ağır olursa iptal edecek böyle hafif başlar bir iki güne ağırlaşırım inşallah sorun olmaz.bebeğinizle güzel günleriniz olsun darısı bize

İnanki hep aklımdasın arada ismini aratıp bakıyorum mesajlardan transfer oldun mu dıye bugünde konu açınca hemen yazayım dedim bol bol dua edeceğim canım inan ben embrıyom ne kadar kaliteli orta mı blast mı bilmem ne bilmiyorum bile rabbim bu sefer nasip etsin hayırlısıyla guzel haberler alın inşallah dualarımdasın şifa olsun yediğin güzelce iyileş bebişini al sımsıkı sarıl pozitif ol sıkıntı yapma bebeğin sana tutunacak Allahın izniyle

İnşallah canım benim güzel dileklerin için teşekkür ederim umut devam ediyor tabiki nolursa olsun inşallah olacak bir gün sana ve Bebişine de sağlık versin sıkıntısız devam etsin inşallah gebeliğin canım benim

Ben cnm. Tabi Herşey nasip kısmet. Ama ben transfer öncesi hafif nezle olmuştum ve geçmedi transferden 3gün sonra bildiğin yatak döşek kuru öksürük ile grip olmuştum ve böyle iki hafta sürdü. Moralim tabi yerlerde yinede 11.gun test yaptım ve ikinci çizgi nasip oldu. Oğlum şuan 20aylik elhamdülillah.
Darısı senin ve tüm anne olmak isteyenlerin başına

Amin canım sağolasın rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin yemiş miydin hatırlamıyorum ama ananas ye hemen yarın al 5 e böl her gün bir dilim,kabak cekirdeği hergün bir avuç,taze sıkılmış havuç suyu transfer gününden itibaren hergün 1 bardak, dut kurusu hergün 1 avuç hepsi vesile ama rabbim şifa niyetine nasip etsin

Benim de bence transfer sonrası kötüleşecek ama yine de denemek istiyorum hayırlısı olsun umut verdiniz Allah uzun ömürler versin ailenize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…