- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
arkadaşlar transfer olurken grip Boğaz ağrısı geçiren var mıydı doktorlarınız transfere engel demiş miydi benim doktorum yapmasak daha iyi gibi konuşuyor da son durumumla transfer öncesi tekrar konuşacağız ağır hasta da değilim hafif boğazım ağrıyor üç gündür ateşim yok tek Tük öksürüyorum tek tük hapşırıyorum bilemedim kiburada gripken transfer olduğunu yazan çok kişi vardı sizin doktorlarınız neler söyledi paylaşabilir misiniz
Açıkcası azıcık moralim vardı o da kalmadı bi yandan da transfer hazırlığı çok zor boşa gitsin istemiyorum da
Boğazım yanıyor canım benim de aynen burun akıntım öksürük yok denecek az ama böyle başlar sonradan kötüleşirim hep ben.boğaz yanması da enfeksiyon değil mi senin demek istediğin ateşli ağır durum yoksa mı.bal limon ıhlamur abandımBende opu sonrasi oldu transfere bogazim yanarak girdim ama sorun olmadi canim. Bal ye bogazin yumuşasin. Enfeksiyon iltihap yoksa ertelemeye de gerek yok
Canım baya hafif geçiyorum ilaç alma ihtiyacım yok şuan çok şükür ama derdim şu tutunma oranını düşürüyor filan dedi Embriyolog la doktorun çok hasta olunursa ondan çekincem yoksa dayanırım her türlü.iş yerimde çok olay oluyor zar zor ayarladım bi dahakine çok zorlanacağım o yüzden çok üzüldümCanım yine senin kararın ama gribini geçir öyle yaptır transferini derim rahat edersin bir keresinde benim de başıma geldi gripken transfer oldum zor oluyor.
Canım baya hafif geçiyorum ilaç alma ihtiyacım yok şuan çok şükür ama derdim şu tutunma oranını düşürüyor filan dedi Embriyolog la doktorun çok hasta olunursa ondan çekincem yoksa dayanırım her türlü.iş yerimde çok olay oluyor zar zor ayarladım bi dahakine çok zorlanacağım o yüzden çok üzüldüm
Öyle olacak galiba canım başka çarem yok çok ağır olsaydım yapmayacaktı ben de normalde hafif geçirmem ama üç gündür çok hafif şans ya vardır bi hikmeti inşallahBende öyle duymuştum tutunmayı güçleştirir falan demişlerdi ama Allah büyük nasip ettiyse ne olursa olsun bebegin sana elbet tutunur çalışıyorsan anca müsait olduysan Allaha sıgın yaptır. Ben yatak döşek yatmadan grip geçirmem seninki yine hafifmiş
Sadece kabak çekirdeğini yemiştim bunlardan canım eşime liste vermiştim hemen ekliyorum eksik olanları daAmin canım sağolasın rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsinyemiş miydin hatırlamıyorum ama ananas ye hemen yarın al 5 e böl her gün bir dilim,kabak cekirdeği hergün bir avuç,taze sıkılmış havuç suyu transfer gününden itibaren hergün 1 bardak, dut kurusu hergün 1 avuç hepsi vesile ama rabbim şifa niyetine nasip etsin
Biz tedbirimizi alalım takdir Allah tan bekliyorum güzel haberiniSadece kabak çekirdeğini yemiştim bunlardan canım eşime liste vermiştim hemen ekliyorum eksik olanları dadediğin gibi tutacaksa bahane herşey ama en ufacık bir desteği varsa yapmak da fayda Var.desteğin için çok teşekkürler umarım bir gün sana güzel haber yazabilirim
Yumurta toplama olsa zaten izin vermezler narkoz alacağın ıcın. Ama transfer de oyle birsey yok. Dırek alttan muayene yapar gıbı yerlestırıyorlar embrıyoyu. O yuzden sorun olmaz. Transferden 2 gun sonra grıp olan da oluyo. Allah nasıp ederse hersey olur bunu dusun. Ben ekimde transfer oldum. Evde de yattım evde gezdim cok cok dıkkat ettım ama tutmadı. Ekim sonu adetle gıttım kasımda hazırlık ıcın yıne kullandım ılacları 8 Aralık transfer oldum ve tuttu.cok sukur az kaldı doguma yanı Allah nasıp ederse tutar canım. Aynı yer aynı ekip ama Rabbım boyle nasup etmısarkadaşlar transfer olurken grip Boğaz ağrısı geçiren var mıydı doktorlarınız transfere engel demiş miydi benim doktorum yapmasak daha iyi gibi konuşuyor da son durumumla transfer öncesi tekrar konuşacağız ağır hasta da değilim hafif boğazım ağrıyor üç gündür ateşim yok tek Tük öksürüyorum tek tük hapşırıyorum bilemedim kiburada gripken transfer olduğunu yazan çok kişi vardı sizin doktorlarınız neler söyledi paylaşabilir misiniz
Açıkcası azıcık moralim vardı o da kalmadı bi yandan da transfer hazırlığı çok zor boşa gitsin istemiyorum da
Bu arada transfer için direk 10 gun rapor veriyorlar. Al kullan yat asagıCanım baya hafif geçiyorum ilaç alma ihtiyacım yok şuan çok şükür ama derdim şu tutunma oranını düşürüyor filan dedi Embriyolog la doktorun çok hasta olunursa ondan çekincem yoksa dayanırım her türlü.iş yerimde çok olay oluyor zar zor ayarladım bi dahakine çok zorlanacağım o yüzden çok üzüldüm
Transferden önce ağır geciriyordum transfer olduktan sonrada devam ettiCanım transfer sonrası Mı başladı benim gibi hastayken mi transfer yapmıştı doktorun.hafif devam ederse yapacak ağır olursa iptal edecekböyle hafif başlar bir iki güne ağırlaşırım inşallah sorun olmaz.bebeğinizle güzel günleriniz olsun darısı bize
Ay canım ne güzel bebişin seninle inşallah benim de öylr olurTransferden önce ağır geciriyordum transfer olduktan sonrada devam etti
Ağır gripken transfer edildi yani
Bide bu kullanılan ilaçlardan oluyor canım bağışıklığı zayiflatiyor
Çoğu insan bu süreçte gripti,boğaz agirisydi illaki yaşıyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?