Transfer öncesi grip acil cevap lütfen 😿😿

Bende opu sonrasi oldu transfere bogazim yanarak girdim ama sorun olmadi canim. Bal ye bogazin yumuşasin. Enfeksiyon iltihap yoksa ertelemeye de gerek yok

Bende opu sonrasi oldu transfere bogazim yanarak girdim ama sorun olmadi canim. Bal ye bogazin yumuşasin. Enfeksiyon iltihap yoksa ertelemeye de gerek yok
Boğazım yanıyor canım benim de aynen burun akıntım öksürük yok denecek az ama böyle başlar sonradan kötüleşirim hep ben.boğaz yanması da enfeksiyon değil mi senin demek istediğin ateşli ağır durum yoksa mı.bal limon ıhlamur abandım

Canım yine senin kararın ama gribini geçir öyle yaptır transferini derim rahat edersin bir keresinde benim de başıma geldi gripken transfer oldum zor oluyor.

Canım yine senin kararın ama gribini geçir öyle yaptır transferini derim rahat edersin bir keresinde benim de başıma geldi gripken transfer oldum zor oluyor.
Canım baya hafif geçiyorum ilaç alma ihtiyacım yok şuan çok şükür ama derdim şu tutunma oranını düşürüyor filan dedi Embriyolog la doktorun çok hasta olunursa ondan çekincem yoksa dayanırım her türlü.iş yerimde çok olay oluyor zar zor ayarladım bi dahakine çok zorlanacağım o yüzden çok üzüldüm

Bende öyle duymuştum tutunmayı güçleştirir falan demişlerdi ama Allah büyük nasip ettiyse ne olursa olsun bebegin sana elbet tutunur çalışıyorsan anca müsait olduysan Allaha sıgın yaptır. Ben yatak döşek yatmadan grip geçirmem seninki yine hafifmiş

Öyle olacak galiba canım başka çarem yok çok ağır olsaydım yapmayacaktı ben de normalde hafif geçirmem ama üç gündür çok hafif şans ya vardır bi hikmeti inşallah sonradan kötüleşirsem de kısmet denemek zorundayım şartlardan dolayı bana dua edin lütfen

Sadece kabak çekirdeğini yemiştim bunlardan canım eşime liste vermiştim hemen ekliyorum eksik olanları da dediğin gibi tutacaksa bahane herşey ama en ufacık bir desteği varsa yapmak da fayda Var.desteğin için çok teşekkürler umarım bir gün sana güzel haber yazabilirim

Biz tedbirimizi alalım takdir Allah tan bekliyorum güzel haberini

Yumurta toplama olsa zaten izin vermezler narkoz alacağın ıcın. Ama transfer de oyle birsey yok. Dırek alttan muayene yapar gıbı yerlestırıyorlar embrıyoyu. O yuzden sorun olmaz. Transferden 2 gun sonra grıp olan da oluyo. Allah nasıp ederse hersey olur bunu dusun. Ben ekimde transfer oldum. Evde de yattım evde gezdim cok cok dıkkat ettım ama tutmadı. Ekim sonu adetle gıttım kasımda hazırlık ıcın yıne kullandım ılacları 8 Aralık transfer oldum ve tuttu.cok sukur az kaldı doguma yanı Allah nasıp ederse tutar canım. Aynı yer aynı ekip ama Rabbım boyle nasup etmıs

Bu arada transfer için direk 10 gun rapor veriyorlar. Al kullan yat asagı

Transferden önce ağır geciriyordum transfer olduktan sonrada devam etti
Ağır gripken transfer edildi yani
Bide bu kullanılan ilaçlardan oluyor canım bağışıklığı zayiflatiyor
Çoğu insan bu süreçte gripti,boğaz agirisydi illaki yaşıyor yani

Çok şükür bugün kötüleşmedim kızlar hafif hafif boğazım ağrıyor öksürük var biraz transfer sonrası öksürmemek için zor tutacağım kendimi galiba ama doktorumla görüştüm tekrar bu durumda engel değilmiş hepinize teşekkür ederim inşallah iyi haberler de verebilirim on gün sonra

Ay canım ne güzel bebişin seninle inşallah benim de öylr olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…