Benim de amh 0.60 ...2 embriyom olustu donduruldu ..rahim dinlendirmedeyim .lucrin depot u bir ay önce vuruldum ben bugün kontrol günümdü.estrofem verdi rahim duvarını uygun kalınlığa getirmek için 12 sinde kontrol e çağırdı bakalım benim transfer ne güne gelecek
Ben kullandım canım ama bende pcos var 1 kez vuruldum sonraki ayda estrofem progestan çeşitli ilaçlar kullanmaya başladım r rahim kalınlığı uygun seviyeye gelince regl olmadan transferim gerçekleşti herşey yolundaydı hiçbir sorun yoktu ama negatif oldu , umarım sizin pozitif olur
Benim de amh 0.60 ...2 embriyom olustu donduruldu ..rahim dinlendirmedeyim .lucrin depot u bir ay önce vuruldum ben bugün kontrol günümdü.estrofem verdi rahim duvarını uygun kalınlığa getirmek için 12 sinde kontrol e çağırdı bakalım benim transfer ne güne gelecek
Ben kullandım canım ama bende pcos var 1 kez vuruldum sonraki ayda estrofem progestan çeşitli ilaçlar kullanmaya başladım r rahim kalınlığı uygun seviyeye gelince regl olmadan transferim gerçekleşti herşey yolundaydı hiçbir sorun yoktu ama negatif oldu , umarım sizin pozitif olur
Bende tüp bebek tedavi sürecindeyim, 2 gün önce opu oldum, embryolar dondurulcak. doktorum lucrin deport verdi fakat adet olunca vurulcaksın dedi 1 aylıkmış iğne zaten nasıl bişey anlamadım fakat zor bulunuyormuş eczanelere sorduk 15 gün sonra gelir dediler gelir gelmez alıcam
oyle korkulacak bir etkisi yok sadece adet olmuyorsun yani ben olmadım .. üstüne bir de vurulduktan 15 gün sonra tam olarak kahverengi bir adet şeklinde bişey oldu bir gün sürdü bitti bir daha adet olmadım ..gecici menopoza giriyormusuz ruh hali biraz fazla gergin sinirli yaptı bende o kadar