• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer öncesi Prednol kullananlar ?

LunaLovegoodd

Üye
Pro Üye
1 Şubat 2024
849
586
23
Kızlar merhaba,
Cumartesi günü ilk transferim gerçekleşecek (umarım son da olur 🙏🏻🍀😃)
Hazırlık aşamasında Estrofem günde 3 ve coraspirin
Bugün de Prednol 16 , progestan dex iğne ve fitil kullanmaya başladım 5 gün kullanacakmışım prednolü.
Fakat bazı konularda hamileliğin 12. Haftasına kadar devam edildiğini okudum.
Sizde nasıldı acaba ?

Prednol 5-6gun kullanılmıştı. 12.haftaya kadar progestan kullanılıyor. İnşallah ilk ve son transfer olur rahat olmaya çalışın.

Kızlar merhaba,
Cumartesi günü ilk transferim gerçekleşecek (umarım son da olur 🙏🏻🍀😃)
Hazırlık aşamasında Estrofem günde 3 ve coraspirin
Bugün de Prednol 16 , progestan dex iğne ve fitil kullanmaya başladım 5 gün kullanacakmışım prednolü.
Fakat bazı konularda hamileliğin 12. Haftasına kadar devam edildiğini okudum.
Sizde nasıldı acaba ?
Canimm oluyor musun transfer cok sevindimm❤️ evet ben de prednol kullandim kese goruldukten sonra asamali olarak kesildi

Canım ben prednol kullanmadım ama sana transfer ile ilgili tavsiye vermeye geldim 😂 ben çok sıkışık değildim sondayla mesaneye sıvı verdiler çok canım acıdı ve sonrasında sonda yerim kanama yaptı. Sana tavsiyem sıkışık git 🩷

Evet aşkım oluyorum çok şükür 🥰🙏🏻 bana sadece transfer gününe kadar kullan dedi neden anlamadım 🥲
Her doktorun tedavi yaklasimi farkli kuzum oyle olan da var kalp atisina kadar kullanan da var 12. Haftaya kadar kullanan da var. Doktorun en iyisini bilir ❤️🙏🏻 insallah ilk ve son transferin olur pozitifi alirsin kuzucum 💞

Ben de az kalsın doktorun suratına yapacaktım sondayla boşalttılqar benim mesanemi biraz transferde çiş sancısından öldüm resmen yaa evet idfrara sıkışık ol ama ölümcül derecede değil aslaa :D
2 litre içtiğim için İlk transferimde eşim altıma sürgüyü yerleştirene kadar kaçırmıştım. Hayatımda bu kadar utandığım an çok azdır 🥲

Sonrakiler de 1 litre içtim ve önlüğü giydirdikleri anda başladım ders oldu 🥲

2 litre içtiğim için İlk transferimde eşim altıma sürgüyü yerleştirene kadar kaçırmıştım. Hayatımda bu kadar utandığım an çok azdır 🥲

Sonrakiler de 1 litre içtim ve önlüğü giydirdikleri anda başladım ders oldu 🥲
Ayy bende yavaş yavaş içeyim o zaman hahahaha valla tutamam herkesi ıslatırım fkanfnsj 😂😂

Back
X