Transfer öncesi Prednol ve Kan sulandırıcı kullananlar ?

EsrSvm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2021
2.892
2.174
83
Kızlar,

İlk transferim kimyasal oluyor.Bağışıklık baskılayıcı ve kan sulandırıcı vermemişti doktor.

2. Transfer de bu ilaçları kullanıp sağlıklı gebelik yaşayan var mıdır ?

Evet. İkisi de bebeğin daha iyi tutunması için veriliyor. Rahim embriyoyu yabancı bir madde gibi algılayıp dışarı atmasın diye Bağışıklık baskılayıcı verdim dedi doktorum. Ben bunları kullanınca tutundu bebişim çok şükür. İnşallah sizinki de tutunur

Evet. İkisi de bebeğin daha iyi tutunması için veriliyor. Rahim embriyoyu yabancı bir madde gibi algılayıp dışarı atmasın diye Bağışıklık baskılayıcı verdim dedi doktorum. Ben bunları kullanınca tutundu bebişim çok şükür. İnşallah sizinki de tutunur
İnşallah canım çok teşekkür ederim ❤️

Ben 3. Kez denedik ve her defasında ikisinide kullandım. 3. Pozitif sonuç aldık çok şükür. Yanlız prednolu içerken tuz kullanımını azaltın kortizonlu ilaç olduğu için ödem yapabilir, şişebilirsiniz. İnsallah Pozitif sonuç alırsınız 🌺

Ben 3. Kez denedik ve her defasında ikisinide kullandım. 3. Pozitif sonuç aldık çok şükür. Yanlız prednolu içerken tuz kullanımını azaltın kortizonlu ilaç olduğu için ödem yapabilir, şişebilirsiniz. İnsallah Pozitif sonuç alırsınız 🌺
Çok teşekkür ederim canım benim ❤️

Opudan sonra kullandım,kan sulandırıcıyıda transferden sonra içmeye başladım😊inşallah olumlu sonuçlar alırız ❤️

Merhaba prednol sonrası ödem şişkinlik geçer mi? Ne kadar kullandiniz Ya da ne kadar süre sonra geçer

Prednol transfer öncesi. Kan sulandiriciyi transferden sonra kullandım. Pozitufy

Kızlar,

İlk transferim kimyasal oluyor.Bağışıklık baskılayıcı ve kan sulandırıcı vermemişti doktor.

2. Transfer de bu ilaçları kullanıp sağlıklı gebelik yaşayan var mıdır ?
24 şubatta transfer oldum. prednolu bugün bırak dedi doktorum. günde bir içiyordum, iki haftadır gün aşırı. bugün de bırakabilirsin dedi.. mahvetti beni prednol. akşamları içiyordum. nefes alamıyordum şişkinlikten. kan sulandırıcıyı da iki hafta önce lekelenme yaşayınca bıraktırdı.

24 şubatta transfer oldum. prednolu bugün bırak dedi doktorum. günde bir içiyordum, iki haftadır gün aşırı. bugün de bırakabilirsin dedi.. mahvetti beni prednol. akşamları içiyordum. nefes alamıyordum şişkinlikten. kan sulandırıcıyı da iki hafta önce lekelenme yaşayınca bıraktırdı.
Prednol kaç mg kullanmıştınız

Merhaba arkadaslar. 19 martta saat 11.45 de, 5. Gün, 1 adet embiriyo transferi gerçekleştirildi. Transfer gunu dahil 2. Gun yani ayin 20 si kahverengi leke geldi. Ben bunu, rahime embiriyo yerleştirilirken, mikro düzeyde aşınma olmuş olabilir. Sonuçta bir işlem yapıldı diye dusundum. Lekelenmeye aldırmadım. Transfer günü dahil 4. Günde, yani Ayın 22 sinde adet olacakmışım gibi ağrı yaşadım. Hemen yatagima uzandim. Akabinde pembemsi ve kahverengi leke geldi. Daha sonra doktorumu aradim. Coraspirini kesti. Bugün hiç leke gelmedi. Adet olacak misim gibi ağrı olmasada, yine bel bölgesinde ayağa kalkıp yatınca oturunca bir hassasiyet hissediyorum. Bu şekilde bir surec yaşayan var mı.

Merhaba prednol sonrası ödem şişkinlik geçer mi? Ne kadar kullandiniz Ya da ne kadar süre sonra geçer
Merhaba prednolu transfer öncesinden başladık ve poztifi olduktan sonra bir 3 ay daha kullandık sonra bıraktık hamilelikte devamlı sis olunuyor zaten hatta dogumdan 1 sene sonra benim ikiz olduğu için anca 2 senede geçti.

Merhaba prednolu transfer öncesinden başladık ve poztifi olduktan sonra bir 3 ay daha kullandık sonra bıraktık hamilelikte devamlı sis olunuyor zaten hatta dogumdan 1 sene sonra benim ikiz olduğu için anca 2 senede geçti.
Peki neden daha erken bırakmadı kademeli mi bıraktılar çünkü bir anda bırakılmıyomuş kortizon içerdiği için ya öyle yazmışlar burada öyle okumuştum

Peki neden daha erken bırakmadı kademeli mi bıraktılar çünkü bir anda bırakılmıyomuş kortizon içerdiği için ya öyle yazmışlar burada öyle okumuştum
Valla biz bir an da bıraktık hic bisey olmadı herkesin tedavisine gore demekki. Açıkçası 2 transfer tutmadığı zaman ne kadar odem olduğunu anlamıştım öyle çok fazla sismemistim regl ile söndüm hemen zaten ama hamilelik daha fazla şişlik getiriyor tabi

Merhaba, size doktorunuz prednolu neden belli haftaya kadar kullandırdı acaba? Bir sebebi var mıydı?

Back
X