Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar bana da doktorum prograf verdi yarın başlayacağım dondurulmuş embriyo transferine hazırlanıyorum. Prograf 0.5 mg gun de bir tane icicem. Tabi estrofem de baslicam yarin... sizin bebeginiz prograf kullandığınız tedavide mi tuttuGncelll
Evet 12. Haftaya kadarda kullandım. Drunuz bülent traş olmalı. Bülent hoca kullandırıyorMerhabalar bana da doktorum prograf verdi yarın başlayacağım dondurulmuş embriyo transferine hazırlanıyorum. Prograf 0.5 mg gun de bir tane icicem. Tabi estrofem de baslicam yarin... sizin bebeginiz prograf kullandığınız tedavide mi tuttu
Doktorum bülent tıraş degil .Transfer sonrası nelere dikkat ettiniz. Hazırlık aşamasında nelere dikkat ettiniz benim transferim 9 nisanda cok heyecanliyim. Ngs den saglikli gelen 3 embriyom varEvet 12. Haftaya kadarda kullandım. Drunuz bülent traş olmalı. Bülent hoca kullandırıyor
Bir de prograf kac mg kullandınız yan etki görüldü mü çok tedirginim ben deEvet 12. Haftaya kadarda kullandım. Drunuz bülent traş olmalı. Bülent hoca kullandırıyor
Ben kullandım korkmayın yan etki olduysa da gebelikten kaynaklı sanmış olabilirim zaten hormonlardan dolayı değişen yapınız oluyor.Bir de prograf kac mg kullandınız yan etki görüldü mü çok tedirginim ben de
Çok teşekkür ederim cevaplarınız icin. Cok heyecanliyim ben de transfer icin...dua edin bizlere. Bebeğinizi saglikla kucağınıza alın insallah . Darisi bize :)Ben kullandım korkmayın yan etki olduysa da gebelikten kaynaklı sanmış olabilirim zaten hormonlardan dolayı değişen yapınız oluyor.
Merhaba prograf işe yaradı mı acaba sizde? Benim de 2 başarısız tüp bebek denemem olduÇok teşekkür ederim cevaplarınız icin. Cok heyecanliyim ben de transfer icin...dua edin bizlere. Bebeğinizi saglikla kucağınıza alın insallah . Darisi bize :)
Merhaba, siz prograf kullandığınızda hamile kaldınız mı? Benim de 2 başarısız tüp bebek denemem oldu bu sefer ben de prograf denemek istiyorum kaç mg kullandınız?Ben kullandım korkmayın yan etki olduysa da gebelikten kaynaklı sanmış olabilirim zaten hormonlardan dolayı değişen yapınız oluyor.
Gerçi siz yazalı bir süre geçmiş, olumlu mu oldu acaba? Belki bana umut olursunuz![]()
evet yeni kullanmaya başladım, 17 şubatta transferim olacak ilk defa kullanıyorum bu ilacı ben. daha önce 2 denemem oldu birinde erken dönemde düşük yaptım birinde ise idrar testinde pozitif görmeme rağmen 1-2 gün sonra negatif oldu. Doktorum erken dönemde vücudun bağışıklık sisteminden kaynaklandığını düşünüp bu ilacı verdi. umarım bu sefer olurSiz kullanıyor musunuz bu ilacı? Evet canım Rabbime binlerce kez şükürler olsun benim bu defa pozitif oldu![]()
evet yeni kullanmaya başladım, 17 şubatta transferim olacak ilk defa kullanıyorum bu ilacı ben. daha önce 2 denemem oldu birinde erken dönemde düşük yaptım birinde ise idrar testinde pozitif görmeme rağmen 1-2 gün sonra negatif oldu. Doktorum erken dönemde vücudun bağışıklık sisteminden kaynaklandığını düşünüp bu ilacı verdi. umarım bu sefer olur
zaten şuan bir sürü ilaç kullanıyorum, ek olarak progestan iğne oluyorum. Tabi tedaviler kişisel oluyor ama umarım benim de pozitif olur bu ilaç sayesindeBana hem bu ilacı verdi dokuyu güçlendirmek için hem de iğne yaptı canım rahim içine.
zaten şuan bir sürü ilaç kullanıyorum, ek olarak progestan iğne oluyorum. Tabi tedaviler kişisel oluyor ama umarım benim de pozitif olur bu ilaç sayesinde![]()