Transfer öncesi Prograf kullanan var mı???

nymph26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
570
358
53
40
bana ilk defa bu tedavimde bağışıklık sistemimi baskılamak için prograf verildi ama yan etkilerinden dolayı çok çekiniyorum kulllanmaya.arada kaldım.kullanan varsa deneyimlerimizi paylaşalım

Son düzenleme:
Merhabalar bana da doktorum prograf verdi yarın başlayacağım dondurulmuş embriyo transferine hazırlanıyorum. Prograf 0.5 mg gun de bir tane icicem. Tabi estrofem de baslicam yarin... sizin bebeginiz prograf kullandığınız tedavide mi tuttu
Evet 12. Haftaya kadarda kullandım. Drunuz bülent traş olmalı. Bülent hoca kullandırıyor

Evet 12. Haftaya kadarda kullandım. Drunuz bülent traş olmalı. Bülent hoca kullandırıyor
Doktorum bülent tıraş degil .Transfer sonrası nelere dikkat ettiniz. Hazırlık aşamasında nelere dikkat ettiniz benim transferim 9 nisanda cok heyecanliyim. Ngs den saglikli gelen 3 embriyom var

Ben kullandım korkmayın yan etki olduysa da gebelikten kaynaklı sanmış olabilirim zaten hormonlardan dolayı değişen yapınız oluyor.
Çok teşekkür ederim cevaplarınız icin. Cok heyecanliyim ben de transfer icin...dua edin bizlere. Bebeğinizi saglikla kucağınıza alın insallah . Darisi bize :)

Ben kullandım korkmayın yan etki olduysa da gebelikten kaynaklı sanmış olabilirim zaten hormonlardan dolayı değişen yapınız oluyor.
Merhaba, siz prograf kullandığınızda hamile kaldınız mı? Benim de 2 başarısız tüp bebek denemem oldu bu sefer ben de prograf denemek istiyorum kaç mg kullandınız?

Arkadaşlar herkese merhaba . Bu ilacı kullanipta başarıya ulaşan var mı? Bende kullanmaya başladım sabah akşam kullaniyorum . Prograf 1 mg kullanıyorum

Bu ilacı dr um bana dokuyu güçlendirmek için verdi

Merhaba, ben yeni başladım kullanmaya. Transferine 5 gün kaldı. İnşallah faydasını görür de buraya olumlu bir yorum yazarım. Sizin de şansınız bol olsun 🙏🙏🙏🙏

Gerçi siz yazalı bir süre geçmiş, olumlu mu oldu acaba? Belki bana umut olursunuz🌸

Siz kullanıyor musunuz bu ilacı? Evet canım Rabbime binlerce kez şükürler olsun benim bu defa pozitif oldu 🤲🤲
evet yeni kullanmaya başladım, 17 şubatta transferim olacak ilk defa kullanıyorum bu ilacı ben. daha önce 2 denemem oldu birinde erken dönemde düşük yaptım birinde ise idrar testinde pozitif görmeme rağmen 1-2 gün sonra negatif oldu. Doktorum erken dönemde vücudun bağışıklık sisteminden kaynaklandığını düşünüp bu ilacı verdi. umarım bu sefer olur

evet yeni kullanmaya başladım, 17 şubatta transferim olacak ilk defa kullanıyorum bu ilacı ben. daha önce 2 denemem oldu birinde erken dönemde düşük yaptım birinde ise idrar testinde pozitif görmeme rağmen 1-2 gün sonra negatif oldu. Doktorum erken dönemde vücudun bağışıklık sisteminden kaynaklandığını düşünüp bu ilacı verdi. umarım bu sefer olur

Bana hem bu ilacı verdi dokuyu güçlendirmek için hem de iğne yaptı canım rahim içine.

Bana hem bu ilacı verdi dokuyu güçlendirmek için hem de iğne yaptı canım rahim içine.
zaten şuan bir sürü ilaç kullanıyorum, ek olarak progestan iğne oluyorum. Tabi tedaviler kişisel oluyor ama umarım benim de pozitif olur bu ilaç sayesinde :KK200:

Back
X