Transfer öncesi ve sonrası nasıl olmalı ?

Ben 11. Gün idrar testi yapmıştım çıkmamıştı, hiçç canımı sıkmadım. Testlerde çıkmayabiliyor, ertesi gün kan testi vermeye eşimin çalıştığı hastaneye gittiğimde beta hcg 487 idi ☺️ İnşallah seninki iki katı çıkar. Ve isteyen herkesin. Bi göbek atmadığım kalmıştı hastanede, doktor bekle 2 hafta keseyi görelim öyle sevin dedi, kalp atımını duyalım falan dedi ama ben uçtum bi kere☺️
Merak etme sen ve burda isteyen bütün arkadaşlar bu duyguyu yaşarsınız inşallah
9 ay boyuncada çalıştım ben, hayatı dolu dolu yaşadım. Demem o ki, sen güzel düşün güzel enerji yolla evrene, misli misli karşılığını alırsın
Keşke eşim izin verse de bende çalışsam ya benim bugün kahverengi lekelenmem ve pembemsi lekelenmem oldu jel kullanıyorum onun tortularıyla beraber geldi herkes tutunma kanaması diyor ama inşalah benimde öyledir doktora yazdım o da normal dedi bugün 6.günüm 3,4 gün daha geçsin artık az kaldı :-)

Ben 11. Gün idrar testi yapmıştım çıkmamıştı, hiçç canımı sıkmadım. Testlerde çıkmayabiliyor, ertesi gün kan testi vermeye eşimin çalıştığı hastaneye gittiğimde beta hcg 487 idi ☺️ İnşallah seninki iki katı çıkar. Ve isteyen herkesin. Bi göbek atmadığım kalmıştı hastanede, doktor bekle 2 hafta keseyi görelim öyle sevin dedi, kalp atımını duyalım falan dedi ama ben uçtum bi kere☺️
Merak etme sen ve burda isteyen bütün arkadaşlar bu duyguyu yaşarsınız inşallah
9 ay boyuncada çalıştım ben, hayatı dolu dolu yaşadım. Demem o ki, sen güzel düşün güzel enerji yolla evrene, misli misli karşılığını alırsın
İnşallah bende uçar mıyım artık havalanır mıyım bağır bağıra ağlar mıyım bilmiyorum eşim zaten hiç olmayacakmış gibi konuşmuyor bazen kızıyorum ona kızma bak bebeğe bişey olur diyor o orada tutundu sen hiç korkma diyor ☺️

Canlar dayanamadım test yaptım bugün ve çift çizgiyi gördüm Allah'a şükürler olsun ☺️

Eklentiler

• IMG_0838.webp
    IMG_0838.webp
    25 KB · Görüntüleme: 253
Canlar dayanamadım test yaptım bugün ve çift çizgiyi gördüm Allah'a şükürler olsun ☺️
Çok tebrik ederim ☺️☺️ Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin, o çizgiyi görmek nedir bilirim.
Artık kese ve kalp atımını bekleriz ve tabii cinsiyet ☺️

Çok tebrik ederim ☺️☺️ Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin, o çizgiyi görmek nedir bilirim.
Artık kese ve kalp atımını bekleriz ve tabii cinsiyet ☺️
Amin canım Allah razı olsun çok mutluyuz kan değerim de 198 çıktı her şey normal allahım o günleri de gösterir inşallah bi kaç hafta geçmez şimdi bize :69:

Amin canım Allah razı olsun çok mutluyuz kan değerim de 198 çıktı her şey normal allahım o günleri de gösterir inşallah bi kaç hafta geçmez şimdi bize :KK69:
Kan tahlilinde gayet iyi. Ay evet, kesede değilde kalp atımında çok heyecanlandık biz. Kalp atımında video çekmeyi unutma Güzel anı oluyor

Kan tahlilinde gayet iyi. Ay evet, kesede değilde kalp atımında çok heyecanlandık biz. Kalp atımında video çekmeyi unutma Güzel anı oluyor
Evet canım onu zaten yapacağım inşallah rabbim nasip ederse allahım ya çok büyük geçen ay bu zaman hiç bişey yoktu koşturuyorduk :68:

Canlar değerlerim ikiye katlanmış Cem bey bugün yine baktı ve artık sağlıklı bi gebeliğin var tadını çıkar dedi rabbim herkese nasip etsin isteyen hakeden

Eklentiler

• 25E5CA22-866E-468D-A0D1-2B810B844458.webp
    25E5CA22-866E-468D-A0D1-2B810B844458.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 197
Arkadaşlar transferden kaç gün sonra keseyi ve kalp atışlarını duydunuz ona göre kontrole gideceğim

Arkadaşlar transferden kaç gün sonra keseyi ve kalp atışlarını duydunuz ona göre kontrole gideceğim
beni kan tahlilinden 2 hafta sonra çağırmıştı doktorum, keseyi görmeye gidincede 2 hafta sonra gel kalp atımını dinleyelim demişti. hiç unutmammm :)

beni kan tahlilinden 2 hafta sonra çağırmıştı doktorum, keseyi görmeye gidincede 2 hafta sonra gel kalp atımını dinleyelim demişti. hiç unutmammm :)
Yani transferin 12. Günü mü söylemişti size canım bir de son adet tarihine göre mi hesapladınız gebelik haftanızı herkes öyle diyor kafam karıştı

Yani transferin 12. Günü mü söylemişti size canım bir de son adet tarihine göre mi hesapladınız gebelik haftanızı herkes öyle diyor kafam karıştı
evet canım, transferin 12 günü beta hcg bakıldı, hiçç unutmam 487 idi benimki. o gün hemen merkeze doktorumun yanına gittik, o gün dedi 2 hafta sonra gelin keseye bakalım diye. tabi benim eşim sağlıkçı olduğu için kan tahlilini verdikten 2 gün sonra tekrar kanımı alıp baktırdı beta hcg ye. 2 katı oldumu diye, oda 1482 çıkmıştı, ikiz diye bekledik ama Rabbim şekermi şeker bi kız çocuğu nasip etti :)
gelelim gebelik hesaplamasına, herkes bişey diyor o konuda. ben gebe olduğumu öğrenince merkezi bırakım, çünkü orası çok muayene ücreti istiyordu. bende eşimin çalıştığı hastanede bi jinekoloğa devam ettim. o hekim bana son adet tarihimi sormuştu, ona göre takibe aldı beni.
mesela benim 15,01,2016 idi son adet tarihim, transfer günüm ise 4 şubat. aslına bakarsan 4 şubat ve sonrası anne idim ben. ama doktorlar son adet tarihini baz alıyor. çünkü ondan sonra hiç adet olmuyorsun, doğuma kadar.
4 şubat transfer
16 şubat beta hcg
1 mart kese görme günü
15 martta kalp atımını duyduğumuz gündü

sende buna göre hesap yapabilirsin. musmutlu bi gebelik dilerim :)

Doktorunuz ekstra bişey belirtmediyse;
Benim doktorumda yatmayı asla önermedi. Evde gezin işlerini de yap dedi hatta.
Sadece ilk 3 gün yat dinlen demişti onun dışında normal rutinine dön sadece ağır işten kaçın demişti. Hatta ben transferden hemen sonra 2 saat gibi bişey yürümüştüm de.

Ananas gebelere tehlikeli, düşüğe yol açabiliyor diye biliyorum aman dikkat edin. Ama kabak çeirdeğini ben de faydalı diye duydum ve farkında olmadan transferden sonra ben de sürekli yemişim

evet canım, transferin 12 günü beta hcg bakıldı, hiçç unutmam 487 idi benimki. o gün hemen merkeze doktorumun yanına gittik, o gün dedi 2 hafta sonra gelin keseye bakalım diye. tabi benim eşim sağlıkçı olduğu için kan tahlilini verdikten 2 gün sonra tekrar kanımı alıp baktırdı beta hcg ye. 2 katı oldumu diye, oda 1482 çıkmıştı, ikiz diye bekledik ama Rabbim şekermi şeker bi kız çocuğu nasip etti :)
gelelim gebelik hesaplamasına, herkes bişey diyor o konuda. ben gebe olduğumu öğrenince merkezi bırakım, çünkü orası çok muayene ücreti istiyordu. bende eşimin çalıştığı hastanede bi jinekoloğa devam ettim. o hekim bana son adet tarihimi sormuştu, ona göre takibe aldı beni.
mesela benim 15,01,2016 idi son adet tarihim, transfer günüm ise 4 şubat. aslına bakarsan 4 şubat ve sonrası anne idim ben. ama doktorlar son adet tarihini baz alıyor. çünkü ondan sonra hiç adet olmuyorsun, doğuma kadar.
4 şubat transfer
16 şubat beta hcg
1 mart kese görme günü
15 martta kalp atımını duyduğumuz gündü

sende buna göre hesap yapabilirsin. musmutlu bi gebelik dilerim :)
Sağol canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun :dua:

Back
X