Çıktı mı sonucunuzYok çıkmadı daha çok heyecanlıyım
Yoknya daha çıkmadı catlicam meraktanÇıktı mı sonucunuz
Sağlık ocağında mı yaptırdın gebelikte de oluyormuş o ağrılar güzel düşünelimmAma böyle adet olacak gibi kasıklarim ağrıyor bacaklarım belim ağrıyor inşallah pozitif olur ya
Evet ya geç çıkar demişlerdi ama hala yok yarına mi kaldı anlamdım en sonunda yarın gidip özele vercem herhaldeSağlık ocağında mı yaptırdın gebelikte de oluyormuş o ağrılar güzel düşünelimm
Yarın cumartesi ama çıkmaz ki ya pazartesiye kalır ben olsam idrar testi yapardım dayanamaz iyi dayandınEvet ya geç çıkar demişlerdi ama hala yok yarına mi kaldı anlamdım en sonunda yarın gidip özele vercem herhalde
Ya çok korkuyorum kan sonuç sayfasını da açarken Bile korkarak acıyorum şuan bilmeyince umudum var ama pozitif olursa ne mutlu ama aksi çok korkutuyorYarın cumartesi ama çıkmaz ki ya pazartesiye kalır ben olsam idrar testi yapardım dayanamaz iyi dayandın
Senin kacinci günün ama yarın mecbur vermem lazım kan çıkmazsa estrofem kullanıyorum yarın bitecekYarın cumartesi ama çıkmaz ki ya pazartesiye kalır ben olsam idrar testi yapardım dayanamaz iyi dayandın
Acilde versenSenin kacinci günün ama yarın mecbur vermem lazım kan çıkmazsa estrofem kullanıyorum yarın bitecek
11. Gün bugünSenin kacinci günün ama yarın mecbur vermem lazım kan çıkmazsa estrofem kullanıyorum yarın bitecek
Acilde biz almıyoruz kadın doğuma gidin dedi özel hastaneye vercem birazdanAcilde versen
Başım dönüyor midem bulanıyor dye gidiyormuş hep insanlarAcilde biz almıyoruz kadın doğuma gidin dedi özel hastaneye vercem birazdan
İnşallah bakalım canm elimizden geleni yaptık nasip artık Rabbım bilirBaşım dönüyor midem bulanıyor dye gidiyormuş hep insanlarinşallah güzel sonuçların gelirr
Senin sonucun güzel gelecek bence sua edelim güzel sonuçlanalımmİnşallah bakalım canm elimizden geleni yaptık nasip artık Rabbım bilir
Ne yaptınız sonucunuz çıktı mıİnşallah bakalım canm elimizden geleni yaptık nasip artık Rabbım bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?