• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası 10.gün idrae negatif olup kanda pozitif gören var mı?

asyevc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
23
Puanlar
48
Kızlar 5.gün 4AA transferim oldu. 10.günümdeyim erken gebelik testim negatif çok üzgünüm,çok. Böyle 10.günde idrarda negatif görüp sonradan kanda pozitif gören var mı? 2 gün sonra kan vereceğim ama tüm ümidim gitti😞

Benimde bugün 11.günüm bende dün akşam normal gebelik testi yaptım evde benimde tek çizgi çıktı çok ağladım sıkıntı yaptım kendime yarın test günüm sonuç pozitif olursa yazarım bugün teste baktım kuruyunca silik bir çizgi belirmiş ama geçerlimi bilmiyorum

Benimde bugün 11.günüm bende dün akşam normal gebelik testi yaptım evde benimde tek çizgi çıktı çok ağladım sıkıntı yaptım kendime yarın test günüm sonuç pozitif olursa yazarım bugün teste baktım kuruyunca silik bir çizgi belirmiş ama geçerlimi bilmiyorum
Ben yaptığım testin yorumlarınada baktım çok yanlış çıkanda var. Yada idrara düşmedi acaba diyorum bilmiyorum bahanelere sığınıyorum. İnşallah kanda pozitiftir, hüsran yaşadım resmen çok umutluydum
Benimde bugün 11.günüm bende dün akşam normal gebelik testi yaptım evde benimde tek çizgi çıktı çok ağladım sıkıntı yaptım kendime yarın test günüm sonuç pozitif olursa yazarım bugün teste baktım kuruyunca silik bir çizgi belirmiş ama geçerlimi bilmiyorumcan

Merhaba arkadaşım benim sonucum 55 çıltı 12. Günüm iki gün sonra yine kan vercemartacakmı diye hayırlısı olsun geç tutunmadır inşallah

Merhaba bende 22 aralıkta 5.gün 4aa oldum dün ve bugün test yaptım negatif ,ağlamaktan perişan oldum . Bi umut oldunuz bana meriya ,inşallah bizimde pozitife döner . @Meriya sen test markasını kullandın ?

Merhaba arkadaşım hiç test markasına dikkat etmedim eczaneden aldım kaset testti

Merhaba arkadaşım benim sonucum 55 çıltı 12. Günüm iki gün sonra yine kan vercemartacakmı diye hayırlısı olsun geç tutunmadır inşallah
Merhaba bende 5.gün çift embriyo transferi oldum 4aa bugün t+6 da kan verdim negatif çıktı çok moralim bozuldu yükselir mi acaba 🥺

Merhaba bende 22 aralıkta 5.gün 4aa oldum dün ve bugün test yaptım negatif ,ağlamaktan perişan oldum . Bi umut oldunuz bana meriya ,inşallah bizimde pozitife döner . @Meriya sen test markasını kullandın ?
Merhaba sonucunuz ne çıktı bende bugün t+6 da kan verdim negatif çok üzüldüm çift embriyo 4aa belki bana umut olur

Merhaba bende 5.gün çift embriyo transferi oldum 4aa bugün t+6 da kan verdim negatif çıktı çok moralim bozuldu yükselir mi acaba 🥺
Arkadaşım gününü bekle daha belki kana karışmamıştır sabır et 12. Gününü bekle zor çok iyi biliyorum yıkılıyor insan ama kanaman felan yoksa ilaçlarına devam et dua et Allah yardımcın olsun ❤️

Arkadaşım gününü bekle daha belki kana karışmamıştır sabır et 12. Gününü bekle zor çok iyi biliyorum yıkılıyor insan ama kanaman felan yoksa ilaçlarına devam et dua et Allah yardımcın olsun ❤️
Tamam inşallah devam edicem kanamam olmadı hiç çok teşekkür ederim yüreğime su serptiniz

2.kanınızı verdinizmi yukseldimi betahcg

2.kanınızı verdinizmi yukseldimi betahcg
Verdim canım 55 ten 195 e yükseldi pazartesiden cumaya doktorum artışın güzel dedi iki katına yakın artmış ddedi bir dahada kan vermedim perşembe günü gidecem kan vericem sonuca göre kese varmı bakılacak inşallah güzel artmıştır heyecanla bekliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun 😊

Hayırlı olsn sag salim alın kucagınızaa

Verdim canım 55 ten 195 e yükseldi pazartesiden cumaya doktorum artışın güzel dedi iki katına yakın artmış ddedi bir dahada kan vermedim perşembe günü gidecem kan vericem sonuca göre kese varmı bakılacak inşallah güzel artmıştır heyecanla bekliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun 😊
Umut oldunuz insallah saglikla katlanarak artsin degeriniz 🤍 ben tuhaf birsey yasadim t+6 23.00 ikinci silik cizgi , t+7 23.00 negatif t+8 sabah ilk idrar negatif sonuc aldim bugun t+9 tabi tekrar test yapmaya pek cesaretim kalmadi

Umut oldunuz insallah saglikla katlanarak artsin degeriniz 🤍 ben tuhaf birsey yasadim t+6 23.00 ikinci silik cizgi , t+7 23.00 negatif t+8 sabah ilk idrar negatif sonuc aldim bugun t+9 tabi tekrar test yapmaya pek cesaretim kalmadi
Merhaba bende aynısı yaşadım sonucunuz nedir tekrar yaptınız mı

Merhaba bende aynısı yaşadım sonucunuz nedir tekrar yaptınız mı
Merhaba şöyle ben sonradan diger testlerde de cizgi gordum sonra kuruma cizgisi oldugunu dusundum ama bu markada senelerdir daha once hic kuruma cizgisi gormedim ki eski testlerimde duruyor elimde sonra gemini ye sordum kuruma cizgisi olsa gri olurdu bunlar mor dedi ben hala bekliyorum bugun 10. Gunum bidaha test yapmadim
Sizin resim varmi bakalim

Eklentiler

• IMG_1954.webp
    IMG_1954.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 324
Back
X