• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası 8.gün idrar testi

devoo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
30
Puanlar
3
Selam kızlar 5.gün embriyosu transfer sonrası 8.günde idrar testi negatif olupta kanda pozitif gören var mı

Ben 9. Günde idrar testi yaptım çok silik gelmişti korkarak buraya yazmıştım hatta. 10. gün kan testinde 309du beta hcg. İdrar testleri güvenilir olmayabiliyor sanırım. Moralinizi bozmayın. Umarım pozitif çıkar 🙏

Ben 9. Günde idrar testi yaptım çok silik gelmişti korkarak buraya yazmıştım hatta. 10. gün kan testinde 309du beta hcg. İdrar testleri güvenilir olmayabiliyor sanırım. Moralinizi bozmayın. Umarım pozitif çıkar 🙏
Benim bugün 9.günüm sabah idrar testi yaptım yine negatif, birazdan kan vereceğim inşallah kanda pozitiftir 🙏

erken gebelikmi kaset testmi yaptınız, erken gebelik 10 degerden itibaren ölçüyor, kaset en az 25 olması lazım bhcg

Erken gebelik testiydi. Buraya sorduğumda pozitif görünüyor dediler de ben çok silik diye güvenememiştim.

Selam kızlar 5.gün embriyosu transfer sonrası 8.günde idrar testi negatif olupta kanda pozitif gören var mı
8. Gun ıdrar ıcın cok erken 5. Gun embırıyosu 9.gun kan vererek ogrenmıştım

İdrar testinde çıkmış mıydı peki 9.gün

Kızlar merhaba, ben 16 Nisan 2 adet 5. Gün embriyosu transfer oldum. 9nisanda ve 16 nisanda Ovitrelle vurundum Dün 7. Gnümdü akşam erken gebelik testi yaptım negatif verdi sonradan ince bir çizgi çıktı, bugün 8. Günüm sabah ilk idrarla yaptım 5 -7 dk içinde çok silik ince bir çizgi çıktı bakar mısınız? Sizce umutlanmalı mıyım?🥹 Lütfen cevap yazar mısınız🙏🏼

Eklentiler

• IMG_7760.webp
    IMG_7760.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 240
Son düzenleme:
Kızlar merhaba, ben 16 Nisan 2 adet 5. Gün embriyosu transfer oldum. 9nisanda ve 16 nisanda Ovitrelle vurundum Dün 7. Gnümdü akşam erken gebelik testi yaptım negatif verdi sonradan ince bir çizgi çıktı, bugün 8. Günüm sabah ilk idrarla yaptım 5 -7 dk içinde çok silik ince bir çizgi çıktı bakar mısınız? Sizce umutlanmalı mıyım?🥹 Lütfen cevap yazar mısınız🙏🏼

var gibi gözüküyor bende aynı tarihte transfer oldum ilk idrar ile yapmadım ama öğlen yaptım net negatif gördüm sizin var hayırlı olsun

var gibi gözüküyor bende aynı tarihte transfer oldum ilk idrar ile yapmadım ama öğlen yaptım net negatif gördüm sizin var hayırlı olsun
Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Ovitrellenin etkisi mi acaba diye umutsuzlandım. Umarım güzel haberler veririz hepimiz, siz de sabah ilk idrarla yarın tekrar deneyin formda okuduğum çok benzerler var net negatif görüp sonra kanda pozitif alan arkadaşlar inşallah bizler de pozitif alırız. Siz ne zaman vereceksiniz kan testini ya da hiç verdiniz mi,

Kan vermedim hiç doktorum 28 Nisan da dedi ama çok üzüldüm hiç umudum kalmadı açıkçası. Transfer olduğunuz gün neden ovitrella yaptılar ki ben dondurulmuş oldum ilk defa da yaptırdım çok da bilgili değilim

Kan vermedim hiç doktorum 28 Nisan da dedi ama çok üzüldüm hiç umudum kalmadı açıkçası. Transfer olduğunuz gün neden ovitrella yaptılar ki ben dondurulmuş oldum ilk defa da yaptırdım çok da bilgili değilim

Transfer günü rahmi ve tutunmayı desteklemek adına sanırım, aslında bugün kan testi verecektim vazgeçtim eşim günümü bekle diyor bu çizgiler net olmadığı için kafa karıştırıyor, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Peki belirtiniz var mı çoğu kişi hiçbir şey hissetmiyorum diyor bende göğüs hassasiyeti var ama Ovitrelle veya ilaçların etkisi mi bilmem

ilk 3 gün bel ağrısı yaşadım hatta 3. Gün gece uykumdan uyandırdı ara ara yine bel ve kasık ağrılarım devam ediyor sadece bugün bişey hissetmiyorum. Sizin de mi ilk denemeniz

ilk 3 gün bel ağrısı yaşadım hatta 3. Gün gece uykumdan uyandırdı ara ara yine bel ve kasık ağrılarım devam ediyor sadece bugün bişey hissetmiyorum. Sizin de mi ilk denemenisiz

kan testiniz kadar ilaçlarınızı bırakmayın negatif olarak düşünmeyin belli olmaz. Benim de ilk transferim ama daha öncesinde başka merkezde 2 defa daha toplama yapıldı Labaratuvar ve kişiye özel tedavi olmadığı için zaten sonuçsuz kadı

Back
X