Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hiç öyle düşünme ben de emin olamıyorum nasip ama esas kan testi önemli o zamana kadar ne olur bilinmez, inşallah bizmledirlerHayır ilaçlarımı kullanıyorum bırakmam tabiki ama ümidim kalmadı açıkçası. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah sizin adınıza sevindim umarım kucağınıza da alırsınız![]()
5.gün embriyosunda bile 9.gün test istiyorlar erken yapmışsın değişir bence ümitsizliğe kapılıp stres yapmaKızlar 3.gün embriyo transferi oldum bugün 9.gunum dayanamadım evde erken test yaptım negatif çıktı çok moralim bozuldu normal kan tahlili gunum perşembe günü 30nisanda bu sonuç değişme ihtimali var mı acaba bütün ümitlerım kırıldı tek embrıyomdu yaşım 42
5.gün embriyosunda bile 9.gün test istiyorlar erken yapmışsın değişir bence ümitsizliğe kapılıp stres yapma
Merhaba benimde testim negatif geldi kan için 2 gün daha var sonucunuz geldi miSelam kızlar 5.gün embriyosu transfer sonrası 8.günde idrar testi negatif olupta kanda pozitif gören var mı
Kan verdinizmivar gibi gözüküyor bende aynı tarihte transfer oldum ilk idrar ile yapmadım ama öğlen yaptım net negatif gördüm sizin var hayırlı olsun
Benim de negatif geldi kan verdinizmimerhaba kızlar, benim de bugün 8. Günüm transferden sonra, tek embriyo transferi 5aa fakat idrar testlerim hep negatif çıkıyor, ümidim kalmadı![]()
Merhaba benim sonucum negatif gelmişti, ama ben bir sonraki ay yine transfer oldum direkt kan verdim pozitif çıktı anı olsun diye idrar testi yapayim dedim negatif geldi. Yani idrar testi yapıp moralinizi bozmayın güzel düşünün güzel olsunMerhaba benimde testim negatif geldi kan için 2 gün daha var sonucunuz geldi mi