Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 11. Gün 997 ile öğrenmiştim ikizlerimiMehaba kızlarBir sorum olacaktı iki embriyo koydu doktor ve tahlil sonuclarim bu şekilde çıktı Transfer sonrası 11. Gün test verdim 559.51 çıktı
13. Gün 1470 .. acaba ikiz gebelik olur mu ?
Bir ihtimal olabilir yaniBende 11. Gün 997 ile öğrenmiştim ikizlerimi13. gün 2070 di
İkizlerim cuma günü 27 aylık oluyorlarBir ihtimal olabilir yanişuan kaçıncı haftadasin
Hamilelikte mi yoksa bakmakta miİkizlerim cuma günü 27 aylık oluyorlardarısı size inşallah ama ikiz bebek çok zor hayırlısını dileyin
![]()
Hamileliğim müthiş rahat geçti . Bilemedim ki ikizler karnımda . Doğum yine aynı şekilde sezeryanla. İğrenç bir göbek kaldı orası ayrı karın iç zarim yırtılmıştiHamilelikte mi yoksa bakmakta mi![]()
Sizinki kaç aylık şuan cinsiyet belli mi9. Gün 710, iki gün sonra 1619 ile İkizlerime hamile olduğumu öğrendim. Allah hayırlısını versin inşallah ikiz gebelik yüksek sizde sağlıkla ilerler.
Allah'ım size bağışlasın evlatlaniziHamileliğim müthiş rahat geçti . Bilemedim ki ikizler karnımda . Doğum yine aynı şekilde sezeryanla. İğrenç bir göbek kaldı orası ayrı karın iç zarim yırtılmıştibakımı beni bitirdi yardımlı destekli olmasına rağmen psikolojik olarak bitirdi
ama bizim gibi tedavi sonucu ulaşınca benimki bir kız bir erkek çok şükür rabbime zor oldu, oluyor,, olacakta
ama ikisini de çok seviyorum çok tatlı oluyorlar m
Ben şuan 36. Haftalığım. Haftaya Sezaryan için kararlaştırdı doktorum. Bir kız bir erkek. Darısı isteyen herkesin başına insallah.Sizinki kaç aylık şuan cinsiyet belli mi![]()