Transfer sonrası 5gun..

balbocegi34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2020
5.638
2.997
173
40
Merhabalar kızlar, transferin 5gunu,3gun Embriyosu koyuldu,daha önceden 5gundu ve 5gunde idrarda çıkmıştı,dün çatlatma iğnesi etkisi geçmiş mi diye merak ettim ve test yaptım negatif ti,bugün son testim kalmıştı dayanamadım ve bu şekilde çıktı.munkunmudur acaba . heveslenmiyorum asla ama ikiside aynı test olunca şaşırdım.bakarmisiniz

Eklentiler

• IMG_20240524_165235.webp
    IMG_20240524_165235.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 128
Merhabalar kızlar, transferin 5gunu,3gun Embriyosu koyuldu,daha önceden 5gundu ve 5gunde idrarda çıkmıştı,dün çatlatma iğnesi etkisi geçmiş mi diye merak ettim ve test yaptım negatif ti,bugün son testim kalmıştı dayanamadım ve bu şekilde çıktı.munkunmudur acaba . heveslenmiyorum asla ama ikiside aynı test olunca şaşırdım.bakarmisiniz
Gebelik var gibi duruyor hemde kaset test erken gebelik testi bile değil .

W

Bende ona şaşırdım.tmm daha önce 5gundu çıkmıştı ama 5gun embriyosuydu
3ncu embriyosu için 5.gun çok erken
İnşallah gönlünce olur dayanamıyordum biliyorum ama normal bu şekilde çıkması da gozukmemesi de şuan 7nci gün bidaha bak olmazsa 😊

3ncu embriyosu için 5.gun çok erken
İnşallah gönlünce olur dayanamıyordum biliyorum ama normal bu şekilde çıkması da gozukmemesi de şuan 7nci gün bidaha bak olmazsa 😊
Haklısın canım bende inanmadım zaten daha önce çıkmıştı ama 5, gündü o.bunuj için erken

• Beğen
Reactions: H M
Haklısın canım bende inanmadım zaten daha önce çıkmıştı ama 5, gündü o.bunuj için erken
Yok erken de tutunabilir sadece şuan sonuçlar yaniltici olabilir zaten elbet sonuc ogrenilcek inşallah güzel sonuç alirsin

Yok erken de tutunabilir sadece şuan sonuçlar yaniltici olabilir zaten elbet sonuc ogrenilcek inşallah güzel sonuç alirsin
Yine test yaptım canım negatif çünkü test bozuktu muhtemelen zaten ben de inanmamıştım ben bir an önce ilaçlarımı bırakmak istiyorum çok rahatsız oluyorum şiştim çok ağrım var nefret ediyorum bu gider hormon ilaçlarından

Merhabalar 5gün embriyosu transfer olup hamile kalan var mı ?benim 6.günüm şişlik hariç hiç bir belirtim yok tutmamamış olabilir mi

Back
X