- 24 Mart 2024
- 38
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi portakalkokusuu
-
Kimyasal öyle silik çizgi çıkıyor ama daha yeniKızlar merhaba doğru yere mi konu açtım bilmiyorum ama yardımcı olursanız çok sevinirim ilk tüp bebek denemem ayın 19 unda 5. Gün çift embriyo transferi oldum bugün 6.gün kaset test ve erken gebelik testi yaptım çok silik ikinci çizgi gördüm acaba kimyasal mıdır diye korkuyorum fikirlerinize ihtiyacım var Eki Görüntüle 3406302 Eki Görüntüle 3406303
Kalbine bişi getirme inşallah bebek tır her gün test yap bende kimsayasl geçirdim testlerim silik çıkıyordu ama sen yine bir hafta iki hafta bekle kese varsa hamilesin kese varsa bebek yok kimyasal böyle oluyor benim kese vardı bebek yoktu inşallah seninki kimyasal değildirKızlar merhaba doğru yere mi konu açtım bilmiyorum ama yardımcı olursanız çok sevinirim ilk tüp bebek denemem ayın 19 unda 5. Gün çift embriyo transferi oldum bugün 6.gün kaset test ve erken gebelik testi yaptım çok silik ikinci çizgi gördüm acaba kimyasal mıdır diye korkuyorum fikirlerinize ihtiyacım var Eki Görüntüle 3406302 Eki Görüntüle 3406303
İnşallah 2 buçuk yıldır bekliyorumHayırlı uğurlu olsun hamilesin
Kimyasalda böyle silik mi çıkıyorKimyasal öyle silik çizgi çıkıyor ama daha yeni
Dondurulmuş transfer oldum çatlatma iğnesi yapılmadıİğnenin etkisi olabilirmi? benim de 4gunum
Teşekkür ederim inşallah kimyasal değildirKalbine bişi getirme inşallah bebek tır her gün test yap bende kimsayasl geçirdim testlerim silik çıkıyordu ama sen yine bir hafta iki hafta bekle kese varsa hamilesin kese varsa bebek yok kimyasal böyle oluyor benim kese vardı bebek yoktu inşallah seninki kimyasal değildir
İnşallah kimyasal olmasın bir hafta daha bekle olsada yenidirTeşekkür ederim inşallah kimyasal değildir
O Zaman pozitif gibi canım hayırlı olsunDondurulmuş transfer oldum çatlatma iğnesi yapılmadı
Ay Allah razı olsun Rabbim dileyen herkese nasip etsinİnşallah hamilesindir dua ettim senin içinikiz geçti içimden
Perşembe kan testi günüm bakalımİnşallah kimyasal olmasın bir hafta daha bekle olsada yenidir
Teşekkür ederim inşallahO Zaman pozitif gibi canım hayırlı olsun
İnşallah canım belirtileriniz var mıTeşekkür ederim inşallah
Ufak tefek belirtiler var ama umutlanmak da istemiyorumİnşallah canım belirtileriniz var mı
Allah bağışlasın perşembeye kadar tekrarlıcam inşallah koyulaşma olurBenimde donmuş embriyo transferi 6.gün böyle çıkmıştı, hergün tekrarladım testi giderek koyulaştı. Oğlum 3.5 yaşında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?