- Konu Sahibi smoothcriminal
Oyle mi dersin ya cok moralim bozuldu sabahtan beriLekelenme normaldir hakkında hayırlısı inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle mi dersin ya cok moralim bozuldu sabahtan beriLekelenme normaldir hakkında hayırlısı inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum :)
Merhaba ben transferin 8 inci gunundeyim dayanamadm idrar testi yaptırdım testim silik çizgi cikti böyle durumda olanlar varmı6.gün negatif 8.gün çok az silik çıkmıştıinşallah hemen pozitifi görürsün
![]()
ben de böyle öğrendim şimdiden tebrik ederimMerhaba ben transferin 8 inci gunundeyim dayanamadm idrar testi yaptırdım testim silik çizgi cikti böyle durumda olanlar varmı
Çok korkuyorum ilk denemem umarım kötü haber almam yanilmam çok heyecanliyimben de böyle öğrendim şimdiden tebrik ederiminsanın inanası gelmiyor değil mi
biz hemen gidip kan testi vermiştir inşallah sağlıkla ilerlerÇok korkuyorum ilk denemem umarım kötü haber almam yanilmam çok heyecanliyim
verebilirsin 2şer gün arayla artışı takip edersinGidip vercem 12 gün bekleyin diyolar ama
Çok teşekkür ederim iyiki varsin rahatladim birazverebilirsin 2şer gün arayla artışı takip edersin![]()
çok sağol sen de iyi ki varsın rahatlıkla bebişinden emin olacağın gün gelecektir inşallahÇok teşekkür ederim iyiki varsin rahatladim biraz
İnşallah canmçok sağol sen de iyi ki varsın rahatlıkla bebişinden emin olacağın gün gelecektir inşallah![]()
Merhaba canm bugün kan testi verdik 61,92 çıktıbiz hemen gidip kan testi vermiştir inşallah sağlıkla ilerler![]()
süper tebrik ederimMerhaba canm bugün kan testi verdik 61,92 çıktı
Çok sagol canm rabbim herkese nasip etsin sorunsuz ilerletsin insallahsüper tebrik ederim![]()
Merhaba arkadaşlarım6.gün negatif 8.gün çok az silik çıkmıştıinşallah hemen pozitifi görürsün
![]()
selamlar neden kimyasal gebeliğe benzesin kimyasal olup olmadığını öğrenmek için iki gün sonra yine test vereceksiniz.. inşallah süper bi şekilde arttığını göreceksiniz ve kimyasal olmadığını anlayacaksınızMerhaba arkadaşlarım23 kasımda transfer oldum. 5. Gün embriyosu 2 tane dondurulmuş. Estroferm, corasprin ve Protestan fitil kullanmaya devam ediyorum bir de üç günde bir Protestan iğnem var. Yaşım 31. Eşimin sperm sayısında azlık olduğu için bu yönteme başvurduk. Benimde ufak kistim varmış ama doktor engel değil dedi. Bugün transfer günü dahil 5. Günüm. Dün dayanamayıp erken idrar testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı. Bu sabahta yaptım o da çok silik çıktı. Yine dayanamadım kan verdim. Beta hcg 24 çıktı. Ama annem de hemşire hastaneden arkadaşları vs kızmış bana daha çok erken yanıltıcı olabilir vs diye. Hiç sevinemedim kafamda bir çok şüphe oluştu. Kimyasal gebeliğe mi benziyor bu durum acaba. İnşallah hepimiz en hayırlı haberleri alırız hepimizin kucağı dolar sağlıkla büyütürüz
![]()
Ay inşallah amin çok teşekkür ederim. Cuma günü doktorun istediği gün. o gün yaptıracağım bir daha dua edin inşallah boş gebelik değildirselamlar neden kimyasal gebeliğe benzesin kimyasal olup olmadığını öğrenmek için iki gün sonra yine test vereceksiniz.. inşallah süper bi şekilde arttığını göreceksiniz ve kimyasal olmadığını anlayacaksınız
doğru, biraz erken. ama silik çizgi ve hcg’nin 24 olması bebişin tuttuğunu gösterir.
inşallah sağlıkla büyür mercimekAy inşallah amin çok teşekkür ederim. Cuma günü doktorun istediği gün. o gün yaptıracağım bir daha dua edin inşallah boş gebelik değildir![]()
İnşallahh sende sağlıkla kucağına alırsın yavrunuinşallah sağlıkla büyür mercimek![]()
Sonucun kanda ne oldu? Benimde 9. Gün erken testte tek çizgi deMerhaba arkadaşlar .Bugun taze embriyo transferimin 6.gunu . Normal idrar testi yaptım . Negatif çıktı . Forumdan okuduğum kadarıyla 6.gun silik de olsa pozitifi görenler var. Benim durumumda olup 12.gun sonucu pozitif çıkan oldu mu?
Canım hgc kaçıncı gün 18 çıktı ? Hayırlı olsun bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin5. Gün embriyosu tek istedim tek embriyo transfer edildi. Kan tahlili yaptırdım beta HCG 18 çıktı inşallah güzel bi şekilde artar![]()